gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Bir PC Demogojisi !..

22 Temmuz 2014, 09.35
A- A+

Klavyeler seni yazdı inan seni anlattı gün be gün, “Q” de yüz, “F” de on yüz vuruş yaptım puntolar boyu hece olan, seni anlatan, hard disklere sığmayan bu sevda flaşlarla taşınmaz ki gül dalım, sensizlik çevrim dışı yaptı beni, geçtim dışarıda/yemekte geyiklerini!

 

Geri dönüşüm kutusu da kabul etmedi resimlerini sana forward olmuş şiirlerim, entegrelerime bulaştın virüsler gibi, nasıl temizlesin yüreğimden anti virüsler seni!

 

Çok denedim ismini boyayıp delete etmeyi, bütün resetler boş çıktı slaytım benim!  Yaptığım setaplar önemsemedi,  yazıcılar – tarayıcılar beni kesmedi!

 

Tüm hırsızladığım mp3’ler senin günahın, seni anlatan bir klip bulabilmek içindir rapidlerim, nerolar bile yüklemedi seni! Outlook expresler zaten benimsemedi!

 

Gamyun’da oynadığım oyunlar, bataklar-kinkler adına yemin olsun yalanım varsa, son elde gitsin puanlarım, wordpatlar çarpsın beni, freseller – soliterler çıkmasın bakılarımda media playerimde sensin paint programımda sensin laser jetler lime-lime etsin ki her yerimi!

 

Tüm Müslüm Baba şarkılarında ellerimdeydi en keskin CD’ler DVD’ler koluma vurunca acımasaydı doğrardım kendimi Windows çarpsın ki!! Lakin erotik kanallar kadar tatlı canım! Yazılımlarım-donanımlarım terk etmez ki beni!..

 

Bütün dos programlarına tosladım, ram’ler - spam’lar meze ettiler mirclerimi, tıkladığım Gamyun sitesi anca keser Live Home’lerimi!

 

Görev çubuğunu yol eyledim, başlat menüsünü meze menüsü kendime, ağ bağlantılarından beleşe getirdim içkilerimi!

 

Ne chatleri – çatlattım düşmeyip 18 yaş tuzaklarına, o sarı kızlar netcek ki beni!! Uninstal’ler, downlodlar etkilemez ağ erişimimi! Kaç mesencer’ sohbetinde tükettim rakıları, mobil ayarlarıma ekledim şişeleri, profil tanımlarım envayi çeşidinden içki terimleri! Su gibi içtim belledim wordleri – exselleri!!

 

Google’de de  bulamıyorum seni adını ayrı, soyadını ayrı tıkladım o bile bilemiyor – bulamıyor seni! Çok ısrarlarıma kızıp monitörden yumruk çıkacak diye korkmaktayım suratıma! Nasıl silebildin oralardan ismini, Gamyun’dan  dahi yok ettiğin gibi kendini!

 

Ne nickler aldım kendime, ne profiller oluşturdum bir bilsen, Microsoft yazılımlar dahi çözemez gizlerimi, en alasından anti vürüsler emin ol temizleyemez benden – seni.. Applicctonlar – documentler – excplorer’ler anlatamaz hislerimi!..

 

Yazmak için yazdım bu sefer çevrim dışı okursun belki araç kutularında, donatılarda, arama motorlarında ararken; Beni bulursun Face book  sayfalarında,olmazsa twitlersin beni; Şimdi ben tıklayıp biletixse, alacağım öbür tarafa bileti, senin için çökertmezsem en kralından hacker olup be win zıp; İnterneti!

 

 

YORUMLAR

23 Temmuz 2014, 16.52
мiѕѕ zαzα   & BUNU BEĞENDİ MÜREKKEBİNİZ TÜKENMESİN..
23 Temmuz 2014, 23.14
Çok teknolojik bir aşka dönüşmüş bu aşk, iflah olmaz artık bence ,Doğanızı bozar bence :P Keyifle okudum ellerinize sağlık , ilk defa kavuşmasız bir aşk öyküsü keyif verdi açıkçası .sanırım siz bu işin ilmini de yazmalısınız ,malum gençler acı çekmeden yaşamalı aşkı ...
24 Temmuz 2014, 18.40

Sevgili Os_Man-i sıkça yazdığınızdan sıkça da takip etme şansım oluyor hep yüz güldüren sunumlarınızı, sağolun. Daha önce sayfanızın bu bölümünde bulunamadım demekki "yok artık" dediğim noktadayım :)

 

Sadece kullandığınız bilişim terimlerini biraraya getirmek için bile 10 yıla ihtiyacım var benim, doğrusu kıskandım belleğinizi.

 

Çevrimdışı yada içi Elektriğe bağımlı bir aşk sunumu olmuş. Allah sonumuzu hayretsin...Saygılar..

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın