gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Konu yok

21 Ağustos 2014, 13.48
A- A+

Konu Yok

      Öncelikle bu bloğumu telefon aracaılığıyla paylasıyorum. Cok imla ve noktalama hatasi olabilir. Cevreye verdigim rahatsizliktan dolayi ozur dilerim.


      Bir arkadasim bana sen neden blogda deilsin bir blog paylasmani cok isterim dediginden hemen hemen uc ay gecti. Ben konu bulamadim paylasacak.

      Aslinda en cok sevdigimizdir konunun olmayisi.

 

                      
      Sinif baskani gelir Ders: matematik yazar tahtanin sol ust kosesine hemen altina konuYazar bos birakirsa bir umut ders bostur ya da kafamiza gore dersi kaynatacazdir.


     Mail hesabimizi acariz konu yok baslikli maillere evvela bakariz. Hergun ayni konulu maillerin varligindan usanmisizdir cunku. Konu yok acaba kim bu? Mailin icerigi ne ? Merakimiz onadir. Ve diger mailleri umursamadan direk ilgimiz onadir.


     Bir amaci bir konusu olmayan ornegin tv programlari ne cok severiz izlemeyi. O saatte elektrik kesilse dunya basimiza yikilir. 


     O efsane diziler yokmu onlar hepsinde bir konu var gibi gozukur. Senariste gore bu boyledir. Ama bizim icin bir konu yoktur. O onu opecekmi acaba askini acikliycakmi kivanc cok yakisikli beren cok guzel.

     En cok izlenilen filmler konusuz değilmidir.

    Gamyun ozel mesaj penceresi acildiginda yada lobide konusulan konular... En cok ilgi goren sohbet ve sahislarin amaci ve konusu varmidir?


     Daha cok ornekler vardir. Bizim icin en populerite i yuksek olan seyler hep konusu olmayan gorseller ve yazilardir.


     Benimde bir konum yok bu yazimda maalesef bulamadim. Bakalim tezimde haklimiyim:)

 

     Bana konu birakmayan dusunce fikir ve olaylari kendi bilincinde tasarlayip bizlere sunan degerli arkadaslara cok tesekkur ederim.

 


     Konular nicin vardir ders almak icin ust tarafa ders yazarsin altina konu. Yukarda belirttigim gibi konusu olmayanlara ilgi var oldukca ders alacak kisi sayisi azdir   Yani ders boş. Bu sebeble Belki bu ilk ve son blogumdur belki paylasacak konum yok simdilik.

   

 

    Zamanin birinde diye baslayan masallar gibi ders cikardigimuz kissalar gibi yazilardan konu bulmak isimize geliyor. 

 


YORUMLAR

22 Ağustos 2014, 00.20
Vakt-i zamanında şöyle bir aforizma patlatmıştım: "Konu", "konak" ister, "konak" ise "konuk"... Kim kime "komşu" ki şu dünyada? 

Çok yorgun olmasam hepsini tek tek açımlardım. Belki tekrar dönerim bu bloga :)
22 Ağustos 2014, 01.04
Yazacak bir konusu var " MIŞ" gibi aklına geleni yazanlara ithaf olunur. :)
22 Ağustos 2014, 01.21
Ben de ilk bloğumu yazdığımda "ilk ve son bloğum imla kurallarına uymadığım için özür dilerim " vs demiştim sanırım eleştirilme korkumuzdan kaynaklanıyor bu  ama  arkasından 4-5 tane daha yazdım bence sende yazmaya devam et lakin konulu olsun :) saatlerce konu düşünüp blog yazmak için kasılan insanlar bilirim ben aklına geleni yazman  hoş olmuş ve kendini kötü hissetme diye  noktalama işareti yapmıyorum :P Devam et ki yeni insanlar kazansın blog portal hoşgeldin..
22 Ağustos 2014, 11.28
düşündürücü :) okumayan ama her önüne geleni yazanalra ince mesaj
22 Ağustos 2014, 16.07
Sevgili  AFSlZ& ;
       Konu yok derken en değerlisini paylaşmışsınız akıl almaz konusuzluğun/konusunu, harika örneklerle pekiştirmişsiniz dillenmenizi, neden ilk ve son olsun ki yazdığınız imla/noktalama olayına takılmayın lütfen, kim bir diğerinden fazla bildiğini beyan ediyorsa bildiğini, eksikleri çıkacaktır onun da emin olun! Hani ceza yazmaya kararlı trafikten kurtuluş imkansızsa! İmlada da bir şeyler çıkacaktır mutlaka!
       Konusuz filmler saman alevidir tat bıraksa da damakta,konusu vardır da iddiası yoktur aslında! İsimsiz yollanan maillerin gizliliğidir cezbeden bizi konusuzluğu değil, sizi tenzih edeyim isterseniz bu böyle, konusuz/bir konu yoktur konuşulmasın ! Konusuzluğumuz bile bir konudur çerçevesine saran bizi ve güzelliğidir paylaşmanın böylesi yazılar diğer yazıların ulağıdır öylesine, yoksa paylaşılır mıydı Kardeşim söyleyiniz böylesine !?
22 Ağustos 2014, 22.35
Öncelikle bu paylaşmda yorum yapacak bir konu bulan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Özeleştiri;
Gamyun ozel mesaj penceresi acildiginda yada lobide konusulan konular... En cok ilgi goren sohbet ve sahislarin amaci ve konusu varmidir?
Kimi zaman belkide çoğu zaman bunu yapanlardan biriyim :)
BirAdamYaratamamak
Açımlamlarını Şiddetle Bekliyorum..:)

tristar ve ♂ şɧąđσщ ♂
Konusu olan var olmayan var :)
Ezgi.Hoşbuldum...Hayatta ilk olan şeylerden hep çekinmemişizdirKonuya binayen  yorumuna cevap  vermek için şu an kasılıyorum :)Bu ilkti . Konuşulacak bir konu üzerinde bir fikrim bir düşüncem olursa sonda olmuycak umarım.
Os_Man_i
Konu Yok.
  Zamanın en köşesinde  zamansızlıktan şikayet eden insanoğlu, Konu varken konusuzluktan şikayet eder oldu :) 
  Düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.

   Konu nedir?  Sorusunu sorarız hep değil mi?
  Konu: Konuşulmasına izin verilenler mi ? Yoksa konuşulduğunda yeni bilgiler alacağımız, bize ve toplumuza faydalı düşünce fikirleri tartışabileceğimiz bir unsur mudur?
      "Aman boş ver  bugün sosyal medyaya öle bir resim koymalıyım ki herkesin ilgi odağı olayım bana ne konudan konusuzluktan" bu yazıyı okurken böyle bir düşüncede ve tepkide olanlar yok mudur sizce?
      Bu insanlar her gün her dakika her saniye kendini yenileyen o "saman alevi" dediğinin konusuz konulardan sence  yeterince oyalanmadı mı?
     Benim hala bir konum yok:) Benim için önemli olan  konunun olmayışı veya oluşu değil konuşulmasına izin verilen her konusuzluğu dünyanın en leziz yemeği en konforlu yaşama biçimi gibi sürekli önümüze koyup  "Sende gel asıl konu bu diğerleri safsata" denmesidir.
    Her konuşmada illaki bir konu olacak yeter ki konumumuza göre konulandıralım.  
22 Ağustos 2014, 23.22
EEe gizemli şeyler hep dikkat çeker, rutin hayatta rutinliklerden sıkılmışızdır, elinize sağlık çok başarılı bence
23 Ağustos 2014, 00.34
afsız , harika olmuş .. bloglarının devamını da bekliyorum..
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın