gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Hani...

29 Ocak 2015, 23.21
A- A+

Hani… Duygular karmaşmayacaktı olur olmaz, sevgiler tamam da kırıldığı yerden kopacaktı sevdalar. Varlığının bitimsiz brokoli tadı, organik sebze – meyve gibisinden tat  vermeyecekti yalnızlığıma ! Torba’da ki o elim kazada ölen Barış Akarsu’nun adı konan kavşak da bekleyecek misin yine beni ?! Yine çay der demez başka konulara geçecek misin telaşlı – telaşlı, yine Barlar sokağına yakın o sokakta açacak mısın resim sergini,  yüreğinin bir yerlerinde hissedecek misin beni!  Kabuk bağlamaya başlayan sevgimi !! 

Hani… Parmak sayısı sevişmelerde kaybetmiştik ya kendimizi biteviye,  sana senin yanında yazıp okuduğum şiirin kaçıncı kafiyesini okurken öpmüştün beni  “şairsin sen” taktir edişlerinle hazırlıksız  yakalamıştın ya Altınbaş’ın son dublesini içmiştik ya uyuşan dudaklarımızı ıslatsın diye ve çıkışımızla teras balkonuna hissetmiştik ya Bodrum soğuğunu iliklerimizde, biliyor musun Çaycı halen  takılı kaldım sevişmelerimizde (!)

*****

Hani… Hiç unutmayacaktın ya beni telefon numaranı bile değişmişsin be Mihri, göğ lenslere takıntılarım, limon tiklerim yerinde saymakta yürüyüş adımlarıyla aynısından ! Si’den söyler gibiyim Mihriban’ı yine uymak için tonuna sesinin,  görür gibiyim çekiştirmeni olur-olmaz çoraplarını, kaçıncı dublenin bulaşığı dudaklarında yaladığın, kaçıncı bensizliğin kısır döngüsü göz aklarında, sarhoş sevdalar gibi hissedişlerim teninin sıcaklığını, özlemlerindeyim bilesin ki her şeye rağmen sevda sunaklarında dokunuşları

Hani… Pavyonlar/gazinolar gün gelip çıkacaktı ya hayatından, gün güne yaşlanıyorsun da bak, değişiyor çehren artık afişsiz solist oldun,  cızırtılı anfilerin, loş ışıkların, alkol duvarını aşmış yüreklerin eğlencesi / mezesi oldun !

*****

Hani… Göğ gözlerinle bakmayacaktın ya bana çocuklarımın annesi olarak kalacaktın ya hep, okul çıkışlarında uğrayışlarında be Hocam “eve giriş çıkışlarımda hissetmeyeceksin bile beni” demiştin ya hani! Şimdi ne hesapları bu yaptıkların İvrindi kokusu seninle çıkıp gitmiyor, 90 metre kare evimden balkon bile sen kokuyor göğ gözlü, sevgiler bitiyor alışkanlıklar bire bir aynı, halen birleştiririz umutları çocuklarımda, halen acıyan bir yerler var yüreğimde, yeni denizlere kulaç atma hevesim yeni arzular peşinde koşmam hor görülse de sevgiye daha bir ihtiyaç   duyuyor bünyem bana ait kısmını yaşama hevesindeyim hayatın  !

*****

Hani… Kapkara olmasına rağmen rumuzunun apak muhabbetlere döşenmiştik ya kahve taneleri tadında,  evli olman yaralamıştı ya beni belli etmeden sana, arkadaşlığı başka ötelere götürmekti ya korkularım! Uzaklaşalı  beri senden darma dağınık duygularım ! Aradığın ben olabilirim belki derken sohbet salonlarında sana,  aradığım sen değilsin demiştim hatırla (!) Oysa ki parça pörçük duygularım o günden o andan beri !! Yoğurtta satmıyorum kapattım dükkanı, sigara molası isteyen çalışanlarda yok olur olmaz,  sana endeksli olmak ne hoş olurdu aslında olmasaydı diğer kısmı hakikatlerin ! Başlamadan bitmesi böyle bir şeymiş sevgilerin !

Hani… Sen sevgisin derdim ya  sonuna serzenişlerimin,  şimdi cevabı da kapkara seslenişlerimin belki içebilsem/içiyor olsaydım bir iki duble avutuşlarım kolaylaşacaktı yüreğimi, sevgiler /sevdaya dönüşmezdi bende hiç, maşuk olmayı bir türlü beceremedim sevdalarda! Yörüngem karmaşık sinüslerim-kosünüslerim  ayrı muamma , hayat geçiyor gidiyor elbette ama sevgiler bitiyor sanma ! 

YORUMLAR

30 Ocak 2015, 04.14
Kalemine sağlık dostum, çok güzel bir blog hazırlamışsın. Okurken, çoğu yerinde kendimi mi gördüm Hani... :)
31 Ocak 2015, 01.45
çok güzel bir blog hazırlamışsın.yüreğine sağlık...
31 Ocak 2015, 10.22


Sevgili  Cx_JaGuAr_41
; Çekinerek yaptığım “katılıyorum/gülmekten” esprime alınmayıp bu bloguma da yorum düşmeniz benim için çok önemli ve güzeldi gönlünüze teşekkür!...

Not: Profilinizdeki motosikletten edinebilme hevesindeyim yaz aylarında ! Çok meraklıyım motorsikletlere öyle ki Kızılırmak da suyun üzerinde de sürmeye kalkmışımdır bir kez (!)

http://www.gamyun.net/images/trans.gif

Sevgili Tourist41 ; Beğeniniz için çok teşekkür ederim, yeni bloglarda buluşmak üzere..

01 Şubat 2015, 06.04
Dostum Os_Man_i '' Senin bloglarını, severek okuyorum, içerisinde samimiyet oldugundan mıdır nedir söylediklerinede katılasım geliyor :) Alınacak birşey yok ilgi ve alakan için teşekkür ederim.Motoroda gelince, youtubede^  Motor kazalarını izledikten sonra, ve çevremdeki bazı arkadaşların yapmış oldugu kazalar beni soğuttu çünkü motorda kaput sürücüdür.. Motor bir hevesti geldi geçti diyelim şimdi 4 tekere biniyorum huzurluyum ister istemez Bloglarının devamnı bekliyoruz Seni seviyoruz  Saygılar Dostum...
03 Şubat 2015, 10.53
yüreğine eline sağlık güzeldi...bizdik sizdik yani herkesti kıısacası sevgiyle kal..
03 Şubat 2015, 23.28
İçi(n)de kendimi bulduğum yürekli bir yazı olmuş... Hani ''KEŞKE'' olmasaydı dediğim, ama oldu işte yapacak bir şey yok, diye kabullendiğimin hal ve tavır-vârî...
Derinliklerinize sağlık Os_Man_i  smile Resmi
04 Şubat 2015, 18.53


Sevgili  Cx_JaGuAr_41
 ; Güzel dilekleriniz ve samimi buluşunuz nedeni ile teşekkür ederim, gençlik yıllarımda envayi çeşidine bindim motosikletlerin şimdi ise trafik ışıklarından nefret etmem sebebi ile tüm ışıkları ihlal etmek/edebilmek , ederken yakalanmamak adına bir sukutur edindim ve keyfini çıkarıyorum şehir içinde iyi havalarda!

 

 

 

http://www.gamyun.net/images/trans.gif

Sevgili BLue__Su ; Her zaman ki güzel dilekleriniz benim için güzellikler demek.

Sevgi demek siz demek çünkü (eminim)  siz de daha bir tarz duracaktır sevmek..

http://www.gamyun.net/images/trans.gif

Sevgili Arwen_____ ; Aramadan bulmaktır en güzeli hissiyatın,  en güzelidir inanırım şiir edebiyatın, keşkesiz kimse yaşamadı/yaşayamaz emin olun; keşkeler kanununudur belki de tabiyatın !..

Derinlikler kör kuyulara dönüşmesin dilerim ki, sevgiler yürek de var olsun daima envay-i çeşidinden, Osman-i siz vari gö’nü güzellerin, endişe duymaz sevgisinden !

Hep sevgi kalın, keşkesiz olanından…

 

 

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın