gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Skoda Felicia & İlk Aşkım

27 Haziran 2015, 17.38
A- A+
İlkler unutulmazdır derler insan hayatında. Ya da öyle söyleyip aklımıza kazımışlardır bu klişeyi. Benim için de geçerlidir bu klişe halen. En azından arabam için... 2010 yılının başlarında tanıştık kendisiyle. Görücü usulü oldu biraz. Hiç ummadığım bir akrabamın ilk göz ağrısıymış bu kızcağız. 1996 yılında dünyaya gelmiş, geldiği gibi de Nihat ağabeyimin hanımı, yani yengem Oya tarafından sahiplenilmiş. Yıllarca el bebek gül bebek bakılmış bu inci beyazı Çek güzeline. Fiyatı makul, yakıtı ve vergisi az, yağını suyunu koy başka bir şey de istemiyor benden. Düşünecek çok fazla da bir şey yok zaten. Noterde aldık soluğu... İmzalar atıldı, anahtar teslim edildi. İyi dileklerle öpüşüldü, vedalaşıldı...Özene bezene park ettim apartmanın önünde bulduğum ilk boş yere. Tabi ki 4 bir yanını kontrol etmeden ayrılmadım yanından. Kıssadan hisse: ilkler unutulmuyor dostlar...gerçekten... istesem de unutamıyorum her gün aklımda...  yıl oldu 2015 hala değiştiremedim çünkü beyaz meleğimi :)... Olsun be seviyorum seni ilk ve (şimdillik) son aşkım felisyam...   

YORUMLAR

27 Haziran 2015, 21.16
bana yeşil gülümü hatırlattın..benimde 2. arabamdı  vergisi az sorunsuz,,ama malesef hakettiği değeri görmeyen bir araba..
29 Haziran 2015, 02.21
benimde ilk arabam 1996 model fıstık yeşili felicia sw combiydi  severek kullanıyordum ama model yükseltmek için satıp küçük kardeşi 2004 model fabia sw special aldım çok memnunum. skoda aşkı başka şimdi bile yeni araba deyince skodanın üst modelleri geliyor aklıma :)
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın