gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

SEVGİLİYE SESLENİŞ.

21 Kasım 2015, 15.16
A- A+

 

              Ey benim gönlümü çalanım, baharım, ay’ım, güneşim, gönül eşim. İsmini unutmadığım, her gün sayıkladığım, atlas yorganım, kanaviçem, mihribahım, Dil rubam, sensiz hep eksik kalır obam. Özlediğim, yolunu gözlediğim, herkesten gizlediğim, gönlümün paresi, sevdamın çaresi, aşkımın ilk ve son perdesi. Güzel bakışlım, gönül yakışlım, sevdamın şahidi,  yırtık mintanım, Çatal karam, özlemim neredesin.

 

            Yokluğuyla yandığım, varlığıyla övündüğüm, sevdalım, kaşı karalım, ay ışığım, göz nurum, içimdeki kavgam, yıkılmaz onurum. Sensizlik zor biliyorsun, içimde yanan korumsun, varlığım, yokluğum, gençliğim çocukluğum, renkli bilyelerim, gökyüzündeki uçurtmam, yerdeki çizgilerim, hoyrat türkülerim, dinlediğim ezgilerim, kahkülüm, perçemim, ekmeğime sürdüğüm kaymağım, balım, reçelim, biliyorsun sen ok özelsin, şunu bil ki hep içimdesin.

 

            Sevdasıyla avunduğum, haklı haksız savunduğum, çiçeğim, yaprağım, her şeye hayat veren bereketli toprağım. Baharda açan tomurcuğum, canım bir tanem, güzel yolculuğum, kara sevdam, sensiz zordadır bu adam. Gönlümün haresi, sevdamın çaresi, hep hikâyedir senden gerisi. Gülüşüne yandığım, ismini hep andığım, sen yalnız benimsin. 21.11.2015 (S.G.Buğrabey)  

 

YORUMLAR

22 Kasım 2015, 00.25

  Gül olmayınca bülbül dile gelmezmiş.Sanırım gül de bayağı şanslı imiş sizin gibi güzel öten bir bülbülü olduğundan,inşallah muhabbetiniz daim olur.
22 Kasım 2015, 00.43

Ah benim eski türküm, ah benim hazin öyküm, yanılışım, yenilişim, direnişim, ardından boyun eğişim...

Göz yaşım, iç çekişim...

Gözlerimin feri, sesim, nefesim...

Burcu burcu, duman duman özlemim, seslenişim...

Geri gelen mektubum, yazılmayan notalarım, söyleyemeyişim...

Ellerimin sıcaklığı, saçımın rengi, yanaklarımın pembesi...

Gülümsemem, kahkaham ardından iç çekişim...

Geceye doğan güneşim...

Uzaklardasın, uzaklardan seslenişim...

Yanlışım, pişmanlığım, keşkelerim...

Hesaplaşmam, vedalaşmam...

Nerdesin...

İsterim ki sesin bana bir gün gel desin...


Demişim bir zamanlar. Yazınızla birlikte benim yıllar önce yazdıklarım geliverdi aklıma. Sevgi ve muhabbetle, sevgili Bugrabey...

22 Kasım 2015, 04.11
İşte yüreğiyle sevebilen bir erkeğin sevda yüklü,buram buram tüten yanık sesi.Dilerim okuyan ,okumayan tüm erkeklere bulaşır bu koku.Sevmeyi bilen ve sevgisini haykırabilen o güzel yüreğinize,ellerinize sağlık olsun Buğrabey.Böyle sevilmediği için mutsuzluktan ölen sayısız kadın ruhu ile dolu  olduğuna inanıyorum dünyanın.Korkarım siz kadınları erkeklere düşman edersiniz.  Ben oldum bile. :)))
22 Kasım 2015, 13.49
Yorumlarınız için içten teşekkür ederim arkadaşlar.

RMT55 : Evet gül olmazsa bülbül ötmezki.

Lilaa: Sizin seslenişinizde gayet güzel, her yürek ayrı telafuz etse de, sonunda sevgiliye yapılan bir sesleniş, sizide tebrik ediyorum.

oooCANANooo Ben içimden geçeni yazdım, sakın bu yüzden erkekler düşman olmayınız :)))
22 Kasım 2015, 14.24
hemşerım her zamaki  yazılarinda deyişik bir şekilde sevgiyle  seslenmişin tebrik erderim  ellerine yüryğine sağlık
22 Kasım 2015, 14.49
Bir sevda anca bu kadar içten bukadar  yalın  anlatılabilinirdi,   kocaman bir yürek vede kocaman bir sevda   yüreğinize  kaleminize sağlık Buğrabey.
22 Kasım 2015, 16.31
XoX_pamilye_XoX: Evet bu kez değişik bir tarz olsun istedim. Teşekkür ederim.


Nasiha : Kocaman yüreklerde kocaman sevgi, kocaman bir güzel yaşar, seslenişim o kocaman güzele idi, teşekkürler.
22 Kasım 2015, 18.19
Gönlünüzü çalan , sol yanınızı dolduran bu kişinin çok şanslı olduğunu düşünüyorumm..Kocaman yüreğinizde bu yüreği taşacak kadar sevda yüklü bu sözleri duymak herkese nasip olmaz ,bunu size hissettiren kişinin sevdasıda büyük olmalıki size bunları yazdırabilmişş..Sevgiliye anca bu kadar içten temiz duygularla  sesleniş olabilirdii..Sevdanızın ve seslenişinizin bitmemesi dileğiylee..Tbr ederim sizi Buğrabeyy , yüreğinizee sevdanıza kaleminize sağlıkkkk....
22 Kasım 2015, 19.26
Ah aşk nelere kadir ahh. Güle renk bülbüle ahenk veren ask
22 Kasım 2015, 20.04
Bu seslenişler tabiki her kadının ruhunu okşar .Önemli olan neredesin değil,yanındaykenkıymetini bilip nerede olduğunu da bilebilmek.Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz derlermiş büyüklerimiz.İlişkilerinizde süslü laflara değil reelde somut olarak yaşayın bu seslenişlerinizi.

23 Kasım 2015, 00.01
berraa_: Evet gönlümü çalan  nekadar şanslıdır, onu  bence sol yanım olan kişiye sormalı değil mi. duyguların ne kadar temiz ve içten olduğunu o diele getirmelidir bence.

PARLIAMENT_MAVI: Aşk olmasza he şey gri gibi oluyor, haklısınız güle renk vern, bülbüle ise ritim tutturup öttüren aşkır.


yarenxx: Seslenişler har kadının ruhunu okşar demişsiniz, teşekkür ediyorum, o kişi eyer yanındaysa aşk biter bence sevgi ve saygı devreye girer, biliyoruz ki, eski aşklar bile kavuşulmayınca aşk olmuş, kavuşaulan aşk, aşk  değildir vede aklıllarda kalmaz ki.
23 Kasım 2015, 15.04
Bir an Muhteşem Yüzyıl izliyor sandım yazınızı okuyunca,bir bayan olarak sevgilim bana böyle hitap etse sıkıntıdan yüreğim dararlır uykum gelirdi galiba, fazla abartılı sözler bana yapmacık geliyor nedense ......
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın