gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

BAYRAM GELDİ

03 Temmuz 2016, 18.38
A- A+
Baştan söylemem gerekecek herhalde belkide  ilk defa  kendimi kelimelere dökmek istedim  bilmiyorum ama onuda becerebilecekmiyim...Bayram geldi evet babasız bir bayram daha geldi ama bu bayramın bir özelliği ANNEMSİZ  ilk bayramım.Anladımki bayramsız baba oluyormuşta inanın hem babasız hen annesiz bayram olmuyor be.Sabah erkenden kalkıp namaza giderdik babam sıcak ekmek alırdı annem sofrayı hazırlardı bi güzel heyecandı.Babam namazdan gelip el öptürmeyince sanki bayram başlamazdı anneme sarılmayınca  bayram başlamazdı.Şimdi  bilmiyorum bu bayram nasıl başlıyacak.

Ben cevapmı versem bu bayram bu bayram mezarlıkta buluşup orada elinizi öpecem size doya doya sarılacam.Sonramı ben dönecem siz kalacaksınız ve bayram bitecek benim için.
 Gelecek bayramlarda  buna benzeyecek ve hiç biri artık eskisi gibi olmayacak be babacım  annecim.

DUA ederken yüzüne sürdüğün ellerin yeri geldimi aslan oğlum deyip sırtıma sürdüğün ellerini öpemiyecem annecim ve benim dudaklarım asla bi daha birleşmiyecek ANNECİM.

 İŞTE BAYRAM GELDİ

YORUMLAR

04 Temmuz 2016, 09.46
SIZIN BAYRAMINIZI CANI GONULDEN KUTLUYORUM BAYRAMINIZ MUBAREK OLSUN BABANIUZA ALLAHDAN RAHMET DILIYORUM 
05 Temmuz 2016, 13.53
:((( cok iyi anliyorum sizi ... Yazinizi okurken bile bogazim dügüm dügüm oldu :((( 
Benimde maaLesef nice bayramLar ... nice anneler / babalar günü "bosss" gecti :(((
Hayatin aci gercekleri bunlar !!! ... HayaT devam ediyor - söyle böyle !!!

HayirLi BayramLar ...
05 Temmuz 2016, 14.25
CANIM KARDESIM SINAN  BAYRAMIN MÜBAREK OLSUN  ALLAHTAN RAHMET DILERIM MEKANLARI CENNET OLSUN INSALLAH
08 Temmuz 2016, 01.16
seni seviyorum paşam ne kadar güzel ifade etmişsin duygularını allah seni evladına bağışlasın.anne ve babanında mekanları cennet yıldızlar yorğanı olsun.
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın