gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Yüz...

03 Ağustos 2016, 01.57
A- A+

Yüzünün, hüzün kıvamındaki seyrine baktığımda, noktalanan herhangi bir şey göremiyordum. İçine düşmüşlüğüm de vardı bu yüzün, içinden kendimi sıyırıp almışlığım da... Esasında bir yüzün, yek diğeri için, bir yüz olmaktan çıkıp içine düşülebilir bir şey olması tuhaftı.



Dudağının kenarına taktığın eğreti gülüş, sağ gözünün hafifçe kısılmasına neden oluyordu. Yine sağ yanağın bombeleniyor, çenen de hafifçe sağa kayıyordu. O sıra aklında geçenleri okumak işten bile değildi benim için. Dillendirmediğinin pandomimi, yüzünün orta yerinde kocaman duruyordu işte. 



                                                ------------------------------------------
Arkası Yarın...

YORUMLAR

04 Ağustos 2016, 00.28
pööfff ya ben sana ne diyim.. kaç defa söylüyorum yeterrr cezbeeee.. şiştik.. artık özüne dön 
diyorum.. dinlemiyorsun beni.. dilimde tüy bitti artık.. 
05 Ağustos 2016, 02.39
Ara Nağme:


İnsanların, yakın olmadıklarıyla olan ilişkileri, kendileri hakkında büyük ipuçları verir. Yakınıyla insan her şeyi, her şekilde konuşabilir tabii. Fakat hiç tanımadığı biriyle laubalilik boyutunda bir diyaloğa girebiliyorsa bir insan, bilin ki o insan tırttır. Örneğin; bir erkekte bence en çekilmez özellik zevzekliktir. İçinde bir parça da laubalilik barındırır bu zevzeklik hali. Yine de, kadındaki tezahüründen ehven-i şerdir. Çünkü bir kadından yansırsa bu hal; onu bildiğin "basit" kılar. Ki, bir kadında en sakil duran tam da budur.



Konumuza da bağlayayım: Yüz, bir kadında, bir erkekte olduğundan çok daha fazla önem arz eder. Örneğin bir kadın vardır; ne kadar abartılı bir dekolte giyerse giysin basit durmaz. Ama başka bir kadın, gırtlağına kadar kapalı giyse de; yüzünden, gözünden kevaşelik akar. Bu durumun, her iki kadının fiziki seksapeliyle, vücut ölçüleriyle hiçbir alakası yoktur. Çünkü her şey yüzde gizlidir. Elbette görüntümüz Allah vergisi bir şeydir. Fakat bize her şey masum verilir, biz onu sonradan şekle sokarız. İster basit kılarız, ister masum kalırız.
05 Ağustos 2016, 19.32
Fenaaa çok fenaaa bu:))
06 Ağustos 2016, 05.13
3 yarın geçti :) 
07 Ağustos 2016, 01.58
Ogır; fena olan ne ? :) Fena olan bi şey varsa Chucky yapmıştır, ben bilmem. Nickinin yanındaki sembol, taç veya da pati değil mi? :) Yalnız "sarma ve ben" alt başlıklı foton beni benden aldı. Surattaki kendinden geçmişliğe bakar mısınız, o an cidden öyle düşünüyor "SARMA VE BEN" nını nı nınn!!!  "AZ SONRA SENİ YİYECEĞİM, TAMAMEN BENİM OLACAKSIN!!!! smile Resmi Transa geçmiş mübarek .dddd . Ayrıca o önündekinin tabak değil de tencere olduğuna bahse girerim.Ya arkadaş, bu erkeklerin hepsi mi aynı olur! Erkek milletinin kodları vardır ya; avcı, güçlü vs. Hah işte bir de "sarma manyağı" ilave edilmeli.



Güzel güzel koyarsın tabağa, sen daha yemeden benim vatandaş yer bitirir, ortadan kaybolur. Bakarsın ki; mutfağa gitmiş tencerenin başına tünemiş, dibini görme peşinde :) Hayır hadi sarma yapmayı geçtim, bitaneciğimdir, yesin afiyet olsun :) Fakat insan koskoca şirketin makina bölümünün durum raporunu "illa da sen yazacaksın" diye tutturup karısına yazdırır mı ya!!! Sorarım size :) 1 değil, 2 değil... Şimdi sarmadan konu nerelere geldi. E bende kafa mı kaldı, 2 saattir yazı dilinin en ağır, ağdalı tarafından uğraşıyorum; yok switch, yok ekskavatör... smile Resmi yani aaaaa! Olsun olsun yazarım smile Resmi bakmayın şikayet ettiğime. Şimdi bütün bunları buralara niye  yazdım bilmiyorum. İdare edin gitti kafa :)



Asi; :) "Ekledim ama red aldı" dermişim :) Veya "çok iyi yazı oldu, kıyıp ekleyemiyorum" filan... :) Aslında haklısın, yanlış ifade kullanmışım. "Yarın" kavramını geniş düşünmüşüm demek ki :) Umudumuzu kesmeyelim! :)

10 Ağustos 2016, 16.06
Cezbe inan hiç alınmıyorum ve düşüncelerinin hepsi dogru ben sarmayı görünce kesinlikle o moda
geçiyorum ama enteresandırki sarmaya karşı duygusalım hunharca seni ''yiyeceğim'' değilde ama
sarmayı görüncede mutlu oluyorum ne yapayım:D Seviyorummm:)))


Bu arada bütün yazıların ayrı bir tad veriyor sarma kadar olamasada ben beğenerek takip
ediyorum:P
insanda yazma sanatı kolay edinilebilir bir şey değil herkes beceremez zira hem dil bilgin hemde kelime hazinen geniş olmalı sende bu fazlasıyla var sen takılmıyorsun zaten zıt yorumlara biliyorum ama yinede demekte fayda var kapa gölerini bunlara..İnsandaki bu tur cevherler paylaşıldıkca guzelleşir   
anlam kazanır bildiğini kendine sakladığın zaman körelir bencilliktir buda sen devam:))
11 Ağustos 2016, 09.32
Ogır; benimle, yazılarımla ilgili kurduğun güzel cümlelerin için teşekkür ederim, desteğin için de tabii... Allah, dolma dahil hiçbir sevdiğinden ayırmasın seni :) Nasıl da güzel ifade etmiş hislerini dolmaya; SEVİYORUM! :) Var mı ötesi! Sarma kadar çok sevebileceğin bir yazı yazmak amacım olacak bundan böyle .p Veya da yazıyı okurken sarma yemeni tavsiye edebilirim, bütünleşik haz :) Yalnız orayı-burayı yağ yapma! :) Tekrar teşekkürler, güzel, teşvik edici yorumun için.


11 Ağustos 2016, 16.53
Rica ederim ben emeğe saygılı biriyim yani aslında sarmada öyle bişi emek verilerek yapılan bir şey sonuçta o yuzden daha çok seviyorum:D Ama benim senin yazılarına atfen söylediğim şeyler
tamamen senin gerçeklerin öyle bir şey varki söylüyorum aslında biz teşekkür ederiz güzel yazılarını bizimle paylaştığın için devamını dört gözle bekliyor olucam:)
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın