gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Usta Çek Oradan Çok Yağlı Bir Röntgen, Yanında da Korrüpsiyonu Dengeli(Burada güldüm) Köpüklü Bir Em

30 Ağustos 2016, 00.06
A- A+
Aaa Neo mu o? Türkiye'ye niye gelmiş acaba. Yoksa Matrix 4'ü Türkiye'de mi çekecekler? Morpheus sen de mi geldin? Nasılsın? Trinity!, ajan Smith!. Herkes burada süper ya. Neee şaka mıydı? :(( Siz Sizler aktör değil miymişsiniz?


Ya ben anlamıyorum madem ki gölgede serinde kapalı havada güneş gözlükleriyle yürüyorsunuz insan biraz Matriks vari atraksiyonlar yapar ama dimi? Ne bilim mesela ışıklarda karşıdan karşıya uçarak geçilinir, 50 metre havaya zıplayıp oraya masa sandalye atılıp bi çay kahve içilinir dimi? Sokaklar caddeler Matriks'in stüdyolarına dönüştü. Millet fark ettirmeden birbirini rontluyor. Ben küçükken bu güneş gözlüklerini sadece plajlarda görürdüm (Burada güldüm) Plajda pek sırıtmıyor tabi güneş göz çevrelerimi kırıştırıyor filan denip kuşkucu taarruzlar kolayca püskürtülüyordu.


İnsanlar birbirlerine çıplak gözle bakma yetisini mi kaybetti ki? Bir de yolda yürürken karşıdan geleni gizli gizli seyrediyor intibasını o insana vermek istemiyormuşcasına güneş gözlüklerinin öz güvenli kolları ona yetmiyor olacak ki boynunu başka tarafa çevirip yanınızdan öylece geçen modellere ne demeli?(Burada da güldüm). Ne oluyor ki yani şimdi bana benden habersiz bakıp olası şapşal davranışlarımdan gözlem çıkarıp sevgilinle karınla filan küçük kavanozlarına konserve espriler yapıp gülüyorsun gününü güzel geçirdiğini mi sanıyorsun? Yahu tamam da günün sonunda asıl ben sana gülüyorum acaba bunun farkında değil misin sen?(Burada çok güldüm).

Yanından geçen kadın çok mu güzel giyinmiş, güzel bacakları çok mu hoşuna gitti? Çıplak gözle ona baktığını fark ederse utanır mıymışsın? Sen rahat ol ya kafanda karton kutuyla dolaşıp kutuya göz hizanda açtığın deliklerden o kadına baksan bile sen yine utanırsın (Güldüm) Erkek veya kadın o insan çok mu komik giyinmiş? Ona güldüğünü anlarsa ayıp mı etmiş olur muşsun? Yoo olmazsın niye olasın ki. Küçümseyerek gülmediğin sürece, güzel bir kadına usulünce baktığın sürece, erkek veya kadın olsun şık giyimli bir insanın kıyafetindeki renk model kombinasyonunu olması gereken görgüyle incelediğin sürece kapalı havalarda veya gölgelerde sen de gözlüksüz dolaşabilirsin hani. Biz insanız.Bizler insanlar olarak birbirimizin fikirlerinden, giyim kuşamlarımızdan, velhasıl biyolojik veya fizyolojik diğer güzelliklerimizden de zevk ve kültür edinen, kendimize yeni kalıplar çıkaran varlıklarız.

Karda tipide güneşte gölgede ve hatta hadi yağmurda da olsun güneş gözlüğüyle gezme özgürlüğün tabi ki var. Ama kendine hak gördüğün o röntgencilik yapma özgürlüğün birilerini sosyal tacizle rahatsız etme noktasında ise bu dedektif hallerin son bulmak zorunda. Muasır medeniyet çizgisi senden bunu ister. Ama kendine has bir mutasyona uğratıp içselleştirdiğin korrüpsiyonun ile gayri medeni olmakta ısrar ediyorsan o başka tabi. Yok ben illede Ziyon'u Matriks'in elinden kurtaracağım diyorsan sana bol şans dostum (Gülmekten birkaç defa öldüm dirildim yine güldüm)

Korrüpsiyon: Çürümek/Bozulmak/Yozlaşmak. Rüşvet bazlı olarak yolsuzluğa karşılık bulunarak dolaşıma sokulmuş olsa da; hayatın her alanında yaşanan çürümeler için de kullanılan bir tanımlamadır.


Bunca kafa ütülememin ardından benden size bir film önerisi: SPL II: A Time for Consequences – Saat po long 2 (2015) Film gerçekten mükemmel. Senaryosuyla olsun, dövüş sahneleriyle olsun bu film herkese hitap ediyor. İyi seyirler. Sonradan teşekkür etmeseniz de olur :) 

YORUMLAR

30 Ağustos 2016, 09.32
Yazı başlığının sonu Köpüklü Bir Emar olarak bitmeliydi fakat başlık kotası dolmuş olacak ki Köpüklü Bir Em olarak çıkmış. 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyorum.
30 Ağustos 2016, 10.21
herkes niyeti neyse karşısındakinide öle sanırmış .......     yeterlimi bu cümle, açıklama yapmadım anlayabilcek düzyde oldğunuzu düşünerek ............
30 Ağustos 2016, 12.44
asi_akrep__06, insanın zikri neyse fikri de o olurmuş'u demagoji yoluyla böylesine suistimal etmenize şaşırmadım ki :) Çünkü bir önceki yazıma hiç gereği yokken yapmış olduğunuz o kinayeli yorumdan kuşkulanmıştım ama şimdi bu yorumunuzla benim yazılarıma güdümlü ve şartlanmış olarak yorum yaptığınızdan gayet emin oldum bu 1. Yani şu mu: Herhangi bir saçmalığı dile getirmek için illaki o saçmalığa bulaşmış olmak mı lazımdır? Bu teze göre herhangi bir konuda karşılaştığımız absürtlüğü asla dile getirmemeliyiz öyle mi? Çünkü o absürtlüğe bizim de dahil olduğumuz düşünebilirler öyle mi? Pardon ama sizin paranoyak yapmak istediğiniz kendisine olan güveni eksinin altında seyreden bir düzeyde değilim ki ben bu 2 :)
Hulasa kelam yine yanlış adrese gelmişsiniz. Bu yazı polemize edilemeyecek kadar soft konular barındırıyor. Gülümseme veya neşe çıkarımına çok kolay ulaşabilenecek bu yazıdan keyif almak yerine, en en en son seçenek olan iftira kampanyasına tevessül etmenizi eminim bu yazıyı okuyan herkes fark edecektir. Ama şu da var: bu yazımda nasırınıza basıldığını hissettiğiniz noktalar varsa onu bilemem tabi ki bu 3 :)
Yorumunuzda ihtiyaç duyduğunuz bol noktalı düşüncelerle sizinle bir diyalog kurmayı tercih etmedim. Çünkü hep söylerim, böyle karalamalarla yazıları speküle edenlere verdiğim bu uzun cevaplara vakit ayırışım; yazıyı okuyan diğer okurlara duyduğum saygıdandır. Okkey?
04 Eylül 2016, 16.35
güzel olmuş yazınız tbrk ederim.
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın