gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Sağ Ayağıma Giydiğim Doğru Çorap İle Gelen Ultra Mutluluk :)

11 Eylül 2016, 12.18
A- A+
 Aslında her ikisine de sağ ve sol olarak işaret koyabilirim, evet bunu yapabilirim. Ama ya o adrenalini kaybedersem :) Çoraplarınla yapacağın düelloya hazır mısın, bundan emin misin, yani gerçekten istiyor musun, bu yüzleşmeden olan cesaretin ile başarılı çıkacağına inanıyor musun gibilerinden becerimi kupa almaya tetikleyecek motivasyonik düşünceler ile çekmeceye yaklaşıyorum :):)  

Hahahaaa o sağ ayağına sol çorap olarak giyinilmekten büyük zevk alacağım dostum ama senin için aynı şeyi düşünemeyeceğim doğrusu diyen çoraplarımın monologu yüzüme sıcak bir esinti veriyor :) Onların bu küstahlığına karşı gözümdeki x ray ışınlarını onların topuk kısımlarına odaklıyorum. Sağ ayağımın ergonomisi ile eşleşmesini umduğum o topuk kalıbı için göz hafızamın veri bankasına tarama yapıyorum. Hadi bir eşleşme bul artık diye topuğumun dokularıyla dün çıkardığım o çorap arasında koordineyi hızlandırıyorum. Dostum biraz rahatla artık, bizi seçmeden önce biraz meditasyon yapmaya ne dersin diyen bu iki ukalaya kulak asmadan onlara odaklanıyorum.

Dikkatimi dağıtmalarına izin veremem. Fesatlar :) kıskançlar :), beni güne eksik öz güven ile başlatmak için kendilerini yiyip bitiriyorlar :):) Tamam kararımı verdim giyiyorum. Bir an duraksama yaşıyorum. Ya yapamazsam? Ya güne kötü başlarsam? O zaman ayakkabını çorapsız giy ve bizi rahat bırak korkak herif biz çekmecemizde mutluyuz, koro halinde kooorkaaaak koooorkaaaaaak diyerek beni ikileme düşürmelerine, heyecanlandırıp panikletmelerine pabuç bırakmıcam.

Çok mutluyum şu anda. Yaklaşık 10 gün aradan sonra ilk denemede sağ ayağıma sağ çorabımı giymeyi başardım :) Bu mutluluğu Allah herkese versin umuyorum :)

Sayın okur bayramınız sevdiklerinizle beraber kutlu mutlu huzurlu geçsin. Görüşmek üzere ■

YORUMLAR

15 Eylül 2016, 02.52
ne gerildim ama :D 
16 Eylül 2016, 05.07
Allahalaaa hiç dikkat etmemıstım   D: 
05 Ekim 2016, 21.57
güzel paylaşım
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın