gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Acil Boğulan Aranıyor

12 Ekim 2016, 23.33
A- A+
Maria Callas dumanıma O Mio Babbino Caro katınca sessize almış olmalıyım bunları. Gazeteciler. Sessize alındıklarında bile ne dediklerini önceki ezberlerden tahmin edebiliyorum artık ve diğer herkese de bu oluyordur. Bunlar ne kadar itici insanlar böyle. Bıktım bunlardan. Tv fazla seyrediyorum şimdi saklamaya gerek yok. Tamam ama hep bunları mı seyredeceğiz. İnsan biraz değişiik bir şeyler arıyor. Dünyadan bihaberiz git bir yerlerde labaratuvar gez filan sağlam yazanları bul haftada bir söyleşi sun insanlara dimi. Tv de ne zaman bir gazeteci siyasetçi takımından birilerini görsem yeter artık git odana çekil diyesim geliyor tvye. O da napsın ki kumandamı bana ver çek git hurma çekirdeklerinle uğraş diyor bana. Arkadaş haklı. Ee ben siyaset bilimcisi çırağı olarak mı öleceğim şimdi. Tv kanal aramasını yaparken erken stres antremanı yaparak mı yaşlanacağım. Biz Çin miyiz Kuzey Kore miyiz ya içimize kapatıyor bizi her meta. Ya bakıyorsun en global haber olarak karşına prensin oğlu tarafından madara edilen Kanada başbakanı çıkıyor. Yaw dünyayı gezemedik suç mu işledik anlamıyorum kiiii. Sanki para kazanmıyorlar. Siyasi program konuklarına harcadığı parayı belgesele (hayvan belgeselinden illallah ettim, etmeyenden de TABİİİİİİİ) harcasa raytingi ikiye katlanır ama bilmiyor napsın. Oh ne güzel Türkiye onların işini de ben yapıyorum.

Sayın okur sinir oluyorum bunlara. Detay belgeseller var mesela. okul eğitim sistemi baştan ayağa nasıl diye gidilir bir ülkeye detay belgesel yakın plan gözlem filan yapılır akşam kuşağına koyulur o sistem her evde seyredilir tartışma açılır sosyal medyada filan iyi olur. İşte tarım alanında a dan z ye anlaşılır olarak seyirciye aktarmak gibi saha geniş ya. İnsanlara ne kadar fazla politika dayatıyorlar hiç kimse farkına varmıyor mu ANLAMIYORUM YAAAAAA. Ya ben anlatamıyorum mu hala. Diyorum ki kasvet hakim oldu hayatıma yeter artık diyorum nefes alamıyorum. Bu gazeteciler ve kargo uçağıyla bilgi taşıyan prof doç uzman siyasetçi sanatçı takımından artık illallah ettiiiiiiiim.(burda varya çok bağırdım) Gidin başka yerde konuşun radyoda konuşun kardeşim kapanın bir salona tartışın konferans mı vereceksiniz orada kozlarınızı paylaşın yaaa. Körfez savaşını seyrederdik canlı yayında. Yeni çıkmıştı o kanal. Sadece TRT vardı. Olsun iyiydi. Hiç değilse düzgün konuşan insanlardan nasıl konuşulur yazılır hitap edilir bunları öğrendik.

Değerli okur kendi adıma konuşmuyorum. Ben hiçbir şeyi tam olarak öğrenmem bundan nefret ederim. Çünkü zaman yok yok YOK. Olsun yaw eksik yaşayalım bu da iyidir. Tam doğup kurallar dahilinde eksik ölmüş gibi görünmeyi yapabiliyorsam olaylarda sayarım kendimi. Biliyorum şimdi biraz duraksadın. Bu ifade üzerinde konuşmaktan çok memnun olurdum ama şimdi çok sırası değil. Şu var ki o cümle bana şimdi neler yazdırır neler. Neyse konumdayım tekrar. Tabi yeni açılan kanalın hayatımızın ayakkabısına kustuğu o sıralar canlı yayında konuşmayı yeni öğrenen birisiymiş gibi İngilizceden Türkçe'ye tercüme yapan o çevirmen benim jenerasyonuma ortak bir travma hediye etti bu performansı dillere destandır. Biz o canlı yayın savaşını ağzımız açık seyrederdik ya yaaa. Bunu niye anlattım diyeyim. Şu sıra öyle bir hipnozdaki herkes, sanki tek kanaldan yeni çıkmışlar gibi öylece onları seyrediyorlar. Ama niye? Napsın bir şey yok ki mecbur seyrediyor. Onu seyretmese gidecek 2 ADET insanın iki düşman aile arasında kalan aşkını seyredecek. Yok yok. Dünyadan detay bir şeyler sunulunmuyor. Ben bu durumu bizim için çok tehlikeli görüyorum. İnsanları bu kadar politikayla profesyonelleştirmeye (ben buna simsarlaştırmak diyorum) çalıştırma seanları yapıyorlar. Kodlama dersi alanlar bu durumu karşılaştırmalı benzeştirmeli basamaklandırarak kolay çok tahlil ederler. Görüşmek üzere ►

YORUMLAR

13 Ekim 2016, 17.18
okadar kötü ki remiksle mükemmel yapacağım
13 Ekim 2016, 23.16
Tamam buna en fazla ben sevinirim. Tamamlayınca burada video kısmında paylaşırsınız dimi?
17 Ekim 2016, 14.51
yaptım ama dinledikten sonra kendime gelemedim bayılmışım 3 gündür facia valla
17 Ekim 2016, 16.48
Ya olayı tamamen farklı anlamışım ben :) Bunu mu kast etmiştin ki :) Bu yorumu ilk yazıma yapmışım bir de. Nasıl bir dalgınlıktayım ya :)
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın