gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Cezbe Nasıl Kurtuldu... Erkekler Okumasın! Gerçi Okuyabilirler De... Çok Şa'ane Blog

07 Kasım 2016, 02.13
A- A+


Günlerden 15 Temmuz ertesiydi. Herhangi bir ertesi günü yani... Kulaklarımdaki uğultu hala gitmemiş olduğuna göre, vakaya yakın bir tarihti. Evin alçıpanlı cenahlarındaki mobilyalar dahil her şey, incecik beyaz bir örtüyle kaplanmıştı. Ama ben, hiç mi hiç oralı olmuyordum bu görüntüye. Evin süpürgesinin yerini unuttuğum gibi, ortalığı "bir şey" götürüyor olsa bile hatırlayamayacak bir haldeydim. Bu ruh durumuyla emtia'ya bağlayıp dışarıya baktığım bir vakit, evin yamacındaki avm gözüme ilişti. Evet evet, çıkıp oraya gitmeliydim. Bu kafanın bir şekilde dağılması gerekti.


Çiçekler! (Hani şu çiçekten taçları diyorum) Hepsi ne kadar da güzeldi. Mağazanın birine girip koluma simit gibi bulduğum tacı takarak aynanın önünde endam eyledim. Bir tanesini takıyor, görüntüme bakıyor, "bunu ispanyol paça kotla ya da beyaz uzun elbiseyle kullanırım" vs. şeklinde kadınsal kritikler yapıyordum. Rengarenk çiçekler, bu vatanın ne güzel olduğunu hatırlatıyordu bana. Denizin, doğanın, yeşilin, suyun en bi' güzelini... Sanırım bunları düşünürken başka bir boyuta dalıyordum.  Kadın sesleriyle kendime geliyordum sonra. Etrafımda kadınlar, kızlar, benim denemiş olduğum taçlardan takıyor, önünde bulunduğumuz aynayı, güzel bir çiçek tarlasına çeviriyorlardı. Kadının güzeli çirkini elbette vardı ama nedense çiçekleri takan herkes güzel oluyordu, bunun nedenini daha sonra düşünecektim. Onlar bana "taçların harika olduğuna ve almam gerektiğine" dair bir şeyler söylerken, ben de onlara,"evet sizde de nefis durmuş" vs. gibi şeyler söylüyordum.


Benim kafa bir gidip bir geldiğinden epey bir vakit geçirmiştim orada. Tüm denediğim taçlarla beraber, ödeme yapmak üzere kasaya yöneldim. Kasa görevlileri her zamanki gibi kibardılar. Gülümseyerek, "çiçekten taç satışını patlattığımı" söylediler bana. Anlamayarak yüzlerine bakınca, ödenmek üzere kasaya bırakılmış taçlara doğru yönlendirdiler bakışlarımı :) Tam da kasanın önünde yaptığım şovu izlerken keyifli vakitler geçirmişlerdi demek :) Vayy canına! İki saattir bildiğin yarıcanlı mankenlik yapmıştım mağazada yahu! Bak bu eğlenceliydi işte :) Gülümsetmişti beni.


Evde epey bi oyalandım bu çiçek taçlarla, onu tak, ötekini tak, kameraya gülümse filan... Sonra sıkıldım. Başladım yine depresyona girmeye çabalamaya. Şu bloggerlar var ya, hani işte makyaj markasının ürünlerini tanıtanlar, ya da ne bileyim işte takma kirpik nasıl takılır vs. gibi videolar hazırlayanlar... E şimdi benim tarafımdan küçümsenesi bir şeylerdi bu tip eylem ve eylem sahipleri. Ama haklarını yediğimi zaman zaman lazım oldukça anlamıştım. Sürekli kullandığım ama Türkiyede satışı olmayan bir allığın  renginin yazılı olduğu kısım silinince, o markanın tanıtımı yapan bir videoda bulmuştum örneğin aradığım rengi. Bu dünyada herkesin bir misyonu vardı, kimseyi küçümsememeliydim.


Ne zamandır, dilediğim gibi yırtılmış bir kot bulamıyordum. Kendi kotumun yırtılma yerini kendim belirlemek istiyordum. "Ülkelerin kendi kaderlerini belirleme hakkı" gibi bir şeydi bu. Kimisi olmuyordu, bazı ülkeler kaderlerlerini kendileri belirleyemiyorlardı. Bu düzenin değişmesi gerekiyordu! Bu düsturla, olan kotlarımı ortaya döktüm. Kotumdaki yırtıkların yerlerini ve şekillerini belirleme hakkı sadece bana ait olacaktı!


Açıkçası bildiğim bir şey değildi bu. Akıl yürütüyordum tabii, kesildikten sonra ponza taşıyla aşındırılabilir vs. diye. Yine de, kendi kotlarımı bu acemi deneye tabi tutmaktan vazgeçip, sevgili zevcemin eski kotlarından birinden, bol yırtıklı bir husband jean yapmaya karar verdim. Bazı şeyleri bozmaktan asla korkmam ben, illa ki düzelteceğimi biliyor olduğum konularda mesela. İşte bu "meselalardan" biriydi bu kot sorunsalı benim için. Attım bir makas, cesurca! Fakat tam da istediğim gibi olmuyordu. Sonra sevgili arama motorlarına bir sorayım dedim. Ve aşağıdaki videoya rastladım;


http:https://www.youtube.com/watch?v=w6cH7rhJvMA


Harika! İnanır mısınız, tek tek bu iplikleri çekmek, dünyanın en iyi psikoğuna gidip terapi seansına girmekten daha iyi geldi bana. Sadece haber izleyerek geçirdiğim yaklaşık 30 gün, 5-6 tane değişik yırtıklı kot yaptım. Travma fazla olduğundan ip çekmelere doyamamışım tabii. Bu yüzden bazılarını biraz fazlaca açıp saçmıştım, iplikten pantolon olmuşlardı. Ama olsun! Olsun! Canım nereden yırtmak istiyorsa oradan yırtmıştım. Ve birazcık bile olsa bu travmadan da yırtmıştım. Neticede; YIRTMIŞTIM.


İşte bu da onlardan bir tanesi: ÇokXL Husband jean .p Yalnız; kotun altına ev patiği giymek yerine, postal giyilmesi tavsiye olunur .p Neyse, fotonun altı çıkmamış ahah .p



Şimdi, bu yazının altında herkes canı ne istiyorsa konuşabilir. Ebegümecinin faydalarını da anlatabilir, ülke sorunlarından da dem vurabilir veya gelip "lan Cezbe bu nasıl yazı" filan da diyebilir. Android sorunsalı, Chrome sorunsalı ve dahi tüm alakalı alakasız şeyler konuşulabilir. Misal; kocanızla sorunlarınız mı var, karınız sizi mi aldattı? Hemen yazın! Bu bir yazı değil, sohbet ediyormuşuz gibi varsayın:) Bir başlık attım sadece... Allahaşkına dileğiniz gibi saçmalayın, lütfen çekinmeyin smile Resmi Vallahi ciddiyim, ironi filan yapmıyorum :) Ben de dilediğimce aralarda saçmalamak istiyorum çünkü .p

YORUMLAR

07 Kasım 2016, 10.01

"amfide yarı atletli erkekleri gören kadını düşünün"
yazıp aratın arkadaşlar, videoyu izleyin. Link veremiyorum, ifadeler çıkıyor, görünmüyor link çünkü.


Evet, bence de büyük bir cıvıtma söz konusu. "Sulanma" derseniz; alası var, beyin tamamen sulanmış misal. Bende de bir "bulanma" zuhura geldi dinleyince videoyu. Kıl-tüy mevzular bunlar. "Hangi kıl göz bekaretini bozar" türü bir soruya, bireylerin cevabı farklı farklı olabilir elbette. Herkesin eğilimi değişiktir. Kimine göre; bu zat-ı muhteremin sakalı da, mütecaviz bir göz bekareti bozucu olarak addedilebilir örneğin.


Beyler-bayanlar; bu düşünce bakiri insanlar, bizim aklımıza kastediyorlar. Bekaretini bozmak istedikleri aklımız. Taammüden, 'düşünen insanı' öldürmektir kasıt. Aklım dondu yeminle! İki satır gülemeyecek miyiz bu ülkede!

08 Kasım 2016, 15.46
Erkekler okumasın dedigin için merak ederek okudum... aslında başlığı okuduğumda bir hapishaneden kaçış planı yada kaçırılmış bir insanın 20 tane silahlı adamdan nasıl kurtulduğunu okumayı hayal ederken (beklentiler bu yönde). normalde canı sıkılan her bayanın can sıkıntısını alışverişle geçirmesi gibi doğal bir olayla karşılaştım. yinede emek verip yarım saat yazmaya ugraşıp parmaklarınızı deforme etmişsiniz. saygıyla...
09 Kasım 2016, 02.36
Vallahi benim için sıkıntı yok Behrami, bu tip şeyleri yazarken yanında çekirdek çitlediğim bile oluyor. Parmaklarıma bi şeycik olmaz yani :) Yalnız, ben sizin vaktinizi aldığıma üzüldüm asıl. Ama siz de söz dinleseydiniz keşke :) Dediğiniz türde bi şey olsa niye "erkekler okumasın" diyeyim ki? Şimdi ne yapsam telafi için ;( Hmmm... Madem polisiye seviyorsunuz; bakın 5 blog altta bir yazım daha var. O polisiye sayılabilir; kötü adamlar var, iyi adamlar var, sonra kötü adamlar bütün iyi adamları öldürüyor :) Onu tavsiye edeyim size :) Teşekkürler yorumunuz için.


Olcay teşekkürler çiçek için :)  smile Resmi


Dün 101 oynarken fırça yedim .p "Bir kişiye okey atılmazmış" E elimde tek taş kalmıştı, sıra bana gelince bitecektim. Okey çektim, işleri işledim sonra da okey attım yav. Fırçayı yiyince ben de sordum, neden tek kişiye okey atılmaz, diye. Tamam, aferin, iyi yaptın, dedi bana ;( Hayır dedim bilmiyorum, o yüzden soruyorum, sorumu yineledim. Tık yok :( Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp, derler ya... Bilmemek çok ayıp, sorup öğrenmeye çalışmak ise ayıp ötesi bir şeymiş meğer smile Resmi
13 Kasım 2016, 04.40
Bazen birinin sözünü dinLemek için sakaLı oLması gerekmiyormuş hakLısınız. insanın başına ne geLirse meraktan geLiyor işte. Türk insanımızın makus gerçeğidirki, yapmayın deniLen herşeyi yapmaya çaLışmak her zaman hoşumuza gitmiştir. Amma zarar görürüz amma yarar ama maalesef ''yapma''  sözü bizde inadına yap anLamına geLiyor. bende tşk ederim yorumunuz için ;) SevgiyLe. sonunda çiçek yapıcaktım ama bu karakterin nasıL yapıLdıgını buLamadım siz çiçek aLmış varsayınız ;)
13 Kasım 2016, 19.08
En ufacık bir "yarar" ihtimali varsa, merak etmekte de fayda var Behrami. Bence hepimiz merak etmeye devam edelim :) Teşekkür ederim çiçek için. 11'le yapılıyor çiçek :)
15 Kasım 2016, 06.43
en ufacık bir ''yarar'' bizde umut demek oLuyor işte. yani fayda edermi umudu. :) yorum senin artık faydası oLuyormu oLmuyormu ? ;) yinede konusuna ve içerigine göre değişkenLik gösterebiLir ama yinede söyLedigine katıLmadan edemeyeceğim. ;)
16 Kasım 2016, 01.26
Cansuyunu yağmurun verdiği yabani bir bitki, toprağı yarıp günışığına çıkar, güneşi merak eder. Umut bu tabii. Üstelik işi de Allah'a kalmıştır. Ya kuruyup gider, ya büyür gelişir. Merak dediğimiz şey, zaten içinde umudu barındırır, haklısınız Antalyalı Behrami :) Rasyonalizm sadece aklı emreder ama idealizmde kalp mutlaka devrede olur. Akıl umudun imkansız olduğunu bilse de, kalp yine de açık bir kapı bırakır. Umut böyle bir şey... Ne zaman ki kalp de ikna olur, işte o zaman umut kalmaz. Akılsız kalp de, kalpsiz akıl da bir halta yaramaz zaten :) Blog altı mini blog gibi oldu bu :) Teşekkür ederim, güzel şeyler düşündürdünüz bana.


Kalsaydın; :) benim Chucky'ye benzer biri var sizin içinizde de, kesin olarak eminim buna :) Enine kesecektiniz enine! Bir de mümkünse toto hizasının altından kesecektiniz :) Neyse olan olmuş, stres filan kalmamıştır :) Bekleriz bloglarınızı. Bakalım ne olup bitiyormuş hayatınızda :) Naciye aplaya hörmetler, tanıştırırsanız alışverişe beraber çıkmak isterim kendisiyle .p

16 Kasım 2016, 19.37
Aynı duyguLar içinde oLdugumuzu beLirtmek isterim. Sizde güzeL şeyLer düşündürdünüz yani. umut dediginiz kaLpLe oLuyor gerçekten. akıL ve mantık hiçbir zaman umuttan yana oLmuyor. Sadece reaLiteye çaLışıyorlar :) mantık için varsa yoksa realite... ama şunada onay veriyorum akılsız kalp kalsiz akıl olmaz. her ne kadar yaşantımızda ikisi çarpışıyor oLsaLarda kazanımLarı farkLı. kaLp Sayesinde bu dedigimiz merak oLayının meyveLerini yerken, tabi bu çok geneL anLamda manevi oLarak söyLüyorum.. akıL ve mantıksa öğrendikLErimizi depoLayarak hayatımızı yönLendiriyor.  ve ben bugün bişeyi farkettim. bir konu açtınız ve yorum yaptım, sizde devam ettiniz. ne kadar hoş bir konuya geLdi nerden nereye... şimdi Sizin merak etmekte fayda vardır LAfınıza tamamen katıLıyorum. yanLış düşünüyormuşum :) insan mutLaka merak etmeLi herşeyi. Sonunda zarar görecegini biLse biLe. çünkü bir gün gördügü fayda beLkide bütün zararLarı örtebiLir...
17 Kasım 2016, 23.51
Hı hı :) Tabii Kalsaydın, benim sorumlu! :) "Erkekler Mutlaka Okusun, Okumakla Da Kalmayıp Kotlarını Parçalasın!" şeklinde başlık atmışım çünkü :)


 Bu arada; bütün yorumcular erkek :) "Saçmalayın" demişim, kimsenin saçmaladığı da yok, güzel güzel yorum yapmış herkes :) Bi terslik var smile Resmi :) "Erkekler Mutlaka Okusun" diye yazı yazacağım kesin olarak! :) Üşütmüşüm, iyileşeyim de bi :)


Behrami mutlu etti yazdıklarınız, tekrar teşekkürler smile Resmi
18 Kasım 2016, 17.42
ben delilikten zarar gelmedigini bilip, deliligi savunan biri olarak hasta olmakda bu kadar güzelse onunda arkasında durmasını bilirim. geçmiş olmasın geçmesin dileklerimle :)
19 Kasım 2016, 01.21
Kalsaydın'a çiçek, size de böcek o zaman Behrami :) Burnum tıkalıyken beynime oksijen gitmiyor, bence geçmeli! :) Şu dünyada olup bitenler karşısında, ancak aptalların olmayan akıllarıyla kalacağı, akıllı insanların da deliye bağlayacağı aşikar :) Ben de sizin gibi bir deliseverim yani :)
03 Aralık 2016, 01.01
Bu kadar Cümleyi toparlayıp bir kitap yazıverseydin ya derler ...
10 Şubat 2017, 07.41
Dilediginiz gibi sacmalayin kismindan cesaret alarak soruyorum :/ 
Sen hiç bulut yiyen zürafa gördün mü cezbe ?
birde hep sana cezve demek istiyorum bildigin kahve fincan cezve işte :S 
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın