gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Artık öğrettin bana hissizlik hissini..

12 Ocak 2017, 16.05
A- A+
Geçen akşam buzda kayıp, yere şiddetle düştüğümde anladım  kendimi aslında. Hemen hiçbir şey olmamış gibi kalktım. Dizlerim ve ellerimin buz kaplı soğuk zemine çarpmasıyla yanan bedenimin acısını yok saydım. Kendi kendime güçlü olmayı öğrendiğimi sanıyorken, hiç de güçlü olmadığımı hissettim o anda. Her durum karşısında nasıl büyük kahkahalarım varsa bir o kadar da üzülmeliydim. İzin vermediniz buna. Bedenime biçtiğiniz kılıflara giremiyorum. Buhranımı sansürsüzce kimseye anlatamıyorum. Hepiniz sanki çok normal insanlarmışsınız gibi yargılamaya, isim koymaya başlıyorsunuz. Nedenböylesiniz? Ben neden böyle olduğumu biliyorum. Siz de anlatsanıza, dinlerim. 
Kendime söz veriyorum. Çocukluktan gelen bir sıkıntı. Söz verilipte tutulmadığı zaman kan akışım değişiyor. Tedavi olmayacağım. Siz söz vermemeyi öğreneceksiniz. Ben artık sabahları uyandığımda yalan bakan gözlerinizi görmeyeceğim. Artık kimseyle uyanmayacağım. Çünkü uyku o kadar değerli ki, onu bölüşmeyeceğim. Kendime sakladım. Bana kalsın. 
Ben de senin gibi, ben de herkes kadar herkes gibi olacağım. Biliyorum ki beni öyle sevmeyeceksin. Sevme zaten. Çünkü zaten sevginin ormanına girmemek için bahane buluyorsun sürekli. Yerler çamurmuş, ağaçlar çokmuş, açık hava yorarmış. Sen korkaksın. Kocaman bir korkak. 
Sımdıkı uyuduğumuz geceleri yok sayar gibi, görmeyeli kaç gün olduğunu saymadığım kadar çok öpüyorum...

YORUMLAR

12 Ocak 2017, 18.57
Anlatım biraz daha zenginleştirilip, satırlara daha dikkatli olunsa çok daha güzel ve okunaklı yazı olacakmış. 
15 Ocak 2017, 00.43
Hissiyatı çok güzel ve çok sağlam ifade etmişsiniz Blue_black_. 
25 Ocak 2017, 18.00
Kendini ifade etmek bazen çok zor ama hisler bizlere yol gösterir yazdıklarını okudum paylaşım için çok teşekkür ederım !!
07 Şubat 2017, 18.44
öyle üzgünüm ki cezvede kaynatsam kahve misali kalır 40 yl içimde yalnızlık hissi artık rüyalarım bile benimle ilgisiz, sevmeyene inat daha 100 yıllık ömür yalnızlığım olsa bile elini tutmıyacaklarım var varsın sevmesin belkide hayat biz yeniden boyama kitabı sunuyor.
25 Mart 2021, 16.57
hayat keşke sert bir rüzgar yerine bir meltem olsaydı belki ağlardık ama unuturduk uyanırdık apansız bir daha amansız belki kalırdık yapraksız amagören sanırdı yine dimdik bir ağacız.................merhaba eski ne ise
25 Mart 2021, 22.28

Yoğunluktan burada olamadığım zamanlarda yayımlanmış iki sağlam yazı. İlkini okudum hatırlıyorum.Bu ikincisini de son yazılan yorum sayesinde okuyabildim. Yanılmayan, ne dediği belli tutarlı yazılar. Umarım  yenileri gelir. Kaleminize sağlık
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın