gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Vazgeç Dudaklarımdan...

13 Şubat 2017, 17.42
A- A+


Bilirsin beni, naif aşk nağmelerinden hiç hoşlanmam. Ölümcül şeyler barındırmalı aşk. Vurduğu vurduk, kırdığı kırdık olmalı. Bu aşkı yaşarken, zevkin de, zehrin de tadına varmalıyım dibine kadar.  Sadece benimle olman yetmez, aynı zamanda kanımda dolaşmalı, nefesimin yarısı sen olmalısın.

 İşte öylesin, tam da bana göre.

Aşkımızın şiddetine paralel, şiddetli anılarımız oldu seninle. Rock barlarda delice dansedip, tuvaletlerinde, şarap tadında dudaklarımın seninle buluşmaları her şeye bedeldi mesela. Özenle sürdüğüm rujumu, usul usul silerdin dudaklarımdan.  Birlikteliğimiz ateş demekti. Kan ter içinde sevişmelerin nihai son durağında, yine birlikte ve en yakınımdaydın. Benim insan kokumun bir parçası, parfümümdeki bir usareydin. Misk, amber, sandalağacı ve ben... Ve sen...


Birgün senden vazgeçmem gerekeceğini biliyordum. Derin bir aşkın yarıda kalması, o aşkı ölümsüz kılardı. Bu yüzden, artık senden uzaklaşmam gerektiğinde, bunu kendimi üzmeden yapmak zorundaydım. Yavaş yavaş olacaktı, seni daha az sevmeyi yavaş yavaş başaracak, dudaklarım için yeni arkadaşlıklar kuracaktım. Seni öyle bırakacaktım.


Dünyanın bütün yollarını senin için yürümüş, tüm dik merdivenlerini çıkıp, tüm merdivenlerini de inmiştim.  Sana ulaşabileceğim her saniyeyi en mutlu anım, beni sana getirecek her mekanı cennetim ilan etmiştim. Artık dünyada çok az cenneti anımsatacak yer kalmıştı. Ve çok az cenneti anımsatacak an...


Fakat artık sen, lütfen ama lütfen vazgeç dudaklarımdan!





 smile Resmi smile Resmi smile Resmi smile Resmi smile Resmi smile Resmi smile Resmi smile Resmi smile Resmi smile Resmi smile Resmi smile Resmi smile Resmi smile Resmi smile Resmi smile Resmi smile Resmi smile Resmi smile Resmi smile Resmi smile Resmi smile Resmi smile Resmi smile Resmi smile Resmi

YORUMLAR

14 Şubat 2017, 12.50
Sargı tutmaz yaraları güneşte kurur kendi kendine,
Aşk bitmez vazgeçilir...........
Ellerine sağlık......
14 Şubat 2017, 20.26
Cezbe'ciğim ters köşe dediğin budur. İnanılmaz keyifle okudum yazını. "Vayyy" dedim. Ama o son fotoğraf yok mu bitirdi beni :))) Yeniden  ve daha değişik bir zevkle okudum baştan... Aman Tanrım vuslata erme çalışmalarını anlatan her satır aynı BENNN !! O benim dudaklarımı asla bırakmazdı da; benim dudaklarım kendine başka ilişkiler buldu sonunda..Sevgimle.
15 Şubat 2017, 00.15
Bugüne kadar aldığım en yüksek doz uyuşturucuydun,  
Sonrasımı, yok işte sonrası halen sarhoşum.
..............................................................................................
...........................................................................................
...............................................................................................
.............................................................................................
.............................................................................
.....................................................................................
...........................................................................?
Aşk kayıtsız şartsız teslimiyeti gerektirir. gereğini yapamayan boşa aşkdan bahsetmesin.....
 
Gökyüzü yine bulutlu 
Sanki sen yağacaksın saçlarıma 
Dudaklarımdan kalbime
Damla damla akacaksın.....
 
Ve sessizce gider, bidaha hiç yazmamak üzere gider 
sonraki sözlerimin bile katilisin 
15 Şubat 2017, 16.08
Hoş yazı beynin labirentlerinde dolanarak ne varsa içinizse arzuya dair onu seriyor gözlerinizin önüne.. Benim ki vaz geçmem dedi dudaklarından bense fırlatıp attım hayatımdan... Başarmanız dileği ile..
17 Şubat 2017, 03.22
:) Teşekkürler arkadaşlar; hem romantik hem espritüel hem de iyi dilekler barındıran yorumlar yapmışsınız. Bu sigara fena bir şey. "Nihai son durak" yazarken onu düşünüyordum demek ki :) Öyle fena bir şey, yoksunluğunda kafa filan kalmıyor :)


Isientus, Ladin'cim, Asi, FAZLABİ, B_ste, Kalsaydın, deli-dahi smile Resmi
13 Nisan 2017, 02.00
Eline diline ve yüreğine sağlık Cezbe. Entellektüel yazı, yorum ve tartışmalarınıza görüş belirtemedim ama bu konuda iki kelam edeyim istedim.

Aşk kılıfında arzudan öteye geçmeyen zamanları yaşıyoruz. Arzularımızdan utandığımızdan süslü zarf olarak aşkı kullanıyoruz. Aşk insani değildir ki neden zorluyorsuz kendimizi?  Sevgi de karar kılmak, orta yolu bulmak daha güzel bence. Galiba sevgi de biraz avam, biraz sırdan geliyor  insanlara. Bu günlerde, "Aşkımız bitti, ayrıldık." diyen eşler, sevgililer duyuyorum, görüyorum. Oysa biten sadece arzudur, sevgi bitmez, belki azalır; belki boyut değiştirir ama bitmez. Aşkın bitmesi ise mümkün değildir.  Bİterse arzu biter.

Aşk, vuslatı olmayan, karşılığı beklenmeyen sevgidir ki farklı boyutta varlıklar arasında hissedilen bir duygur.  İnsanlar utandıkları ve saklama gereği duydukları arzuları, tasavvufi boyutu olan bir ıstılah kılıfında sunmaya başlamışlar.
 Yazınızı okurken aşkı tanımlayan, insanlara uyarlayan arkadaşımı görür gibi oldum. Beğenerek okudum.

14 Nisan 2017, 00.13
Benzer düşüncedeyiz Yağmurbeyi. Seveceğinizi düşündüğüm bir yazımın koordinatını vereyim size konuyla alakalı :) Bana ait blogların 5.sayfasında "Cinsiyetsiz Aşk" diye bir yazım var, boş bir vaktinizde bakarsınız dilerseniz. Teşekkür ediyorum yorumunuz için.
02 Ağustos 2017, 02.54
Kah dudaklarının derdine düşmüş, kah dudaklarının vazgeçilmezliğine üstü kapalı göndermeler yapan bir hatun kişi yazısı gibi geldi bana daha çok :) Sen vazgeçebildiysen sevdiğin kişinin dudaklarından, o neden vazgeçemesindi seninkilerden? Hem onun dudaklarının başka arkadaşlıklar kuracak olması hiç mi endişelendirmiyordu seni? Sendekiler dudak da, onunkiler dut ağacı yaprağı mı?.. şeklinde sorulara gark olmama neden oldun yine bak! Hem sana bir şey söyleyeyim mi? Farkında değilsin belki ama, sevgiliye mektuptan çok, alacağını almış, yeni limanlara yelken açmanın özlemi içerisinde olan birinin duygularını dile getirmişsin. İrticalen :)
02 Ağustos 2017, 04.23
Güzel kardeşim, yazı, sigarayı anlatmakta. Sigarayı bırakmaya çalışan bir tiryakinin, sigaraya olan aşkını anlattım. Hadi diyelim ki; değişik anlamlara da gelebilecek bir yazı. Öyle olsa bile, vazgeçilememe durumunu karşı tarafa yüklüyor; ben bırakamıyorum, sen vazgeç, diyor. Elbette yazıyı herkes kendince okur, farklı anlamlar yükleyebilir. Ama bu kadar da yazının hiç söylemediği bir şeyi düşünmek ve yorum yapmak, sizin hayal dünyanızın genişliğinden olsa gerek. 
13 Ağustos 2017, 11.09
CeZbe ablam, emeğine yüreğine sağlık....Gülünüde verem bari:)))

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın