gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Ben Geldim Çeşm-i Siyahım

24 Nisan 2017, 20.03
A- A+


   Detaycı kişiler bir rivayete göre, bastonu eline erkenden alıyorlarmış. Erken yaşlanıp erken ölseler de bu dünya biz "sülalem raad"cılara kalsa dimi?

(geliyorum)


 
Öyle rahat öyle rahat olsam ki, kafatasımı kedilerin önüne hiç tereddütle boşaltıp geri evime, koltuğuma dönsem. Ne siyaset ne din ne de başka bir şey, insan ve diğer tüm canlıları ilgilendiren hiçbir konuyla ilgili ve alâkadar olmayıp sadece akşam yemeğim için hazırlık aşamasına kafa patlatsam biraz da. Keşke tüm sorunum evlilik programlarındaki Mustafaların, Mehmetlerin benimle evlenmesi olsaydı. Keşke tek sorunum öğrencilik hayatıyla sınırlı kalsa. Gitgide küçülüyorum: Keşke tek sorunum altımı pisletmek olsaydı ya sonra? Benim daha büyük sorunum var bakın; insan sevmiyor olmak ve bir de bu insan canlısına yeşil elmaya güvendiğim kadar güvenmemek.

(gelmek üzereyim)



Yeşil elmanın kurtlu tarafını ısırmadan yiyebilirsin ama bu insan evladının kurtlu tarafı hiç belli olmuyor. Dolayısıyla yemekte çok zorlanıyorsun. Tamam hepsine haksızlık etmeyeceksem de; kendini baştan belli edenler de var çilek gibi. Nahoş tadına rağmen onu yeme isteğinden vazgeçmiyorsun. Peki ya sen, sen nesin, bre kurtlu yeşil elma çocuğu! Seni nasıl seveceğim asıl seni, nasıl güveneceğim sana ha?!.

Yanlış anlaşılmasın yapı itibariyle güvensizim ben. Şüpheci... Doğuştan yani doğuştan o. Güvenmediğim için sevgi anlayışım da değişiyor tabii. Sevmiyorum deyip kısa keseyim hiç uzatmadan neyse. Nezdimde insan çeşitlerine tropikten çıkıp psikolojikten devam edelim mi:

Kimi insanlar vardır, sezgileriniz yüzünden kızmakla kızmamak arası kalırsınız ona davranışlarınızda; kimileri vardır sadece ciddiyet ve mesafe gerektirir. Ancak kimileri de vardır ki ne sezgi ne mesafe; olduğu gibi davranmanız yeterlidir. Davranmak ne kelime, onlar davranışın ta kendisidir. bkz. çilek familia

(geldim)



Ya ben artık bu güven  işlerini bırakıp patates baskısına dönsem mi ki? Çünkü anladım ve biliyorum ki güven müven yok, bam bam bam! Öldüm çıkıyorum bb.

(gidiyorum)




imza mimza yok


 


YORUMLAR


Henüz yorum yapılmamış :( Yazık ama blog sahibi senin yorumunu bekliyor olabilir

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın