gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

DOĞMAK ve BİR ADIM İLERİSİ…2

01 Mayıs 2017, 02.35
A- A+

                     Sen nefes aldıkça bir gölge misali ardında hayat. Ardına, ama ardına hiç bakmadan. Düşürür yaprakları takvimden birer birer, bir yeni yıla gebe olurcasına. Büyümek istersin, her şeyi bilmek, başın göğe ersin istersin. Bilemezsin ki, her gelecek gün fikrini aksi yönde değiştirecek. Küçülmek, annenin dizine başını yaslamak ve bir nefesçik dahi olsa o anı yaşamak istersin ama farkına varırsın, dönmeyecek o yılların sana bir daha.
                    Her geçen gün hayat, seninle yeni yüzleri ve yeni duyguları tanıştırır. Sevginin, o sıcacık mevsimini yaşatır sana. Biten her güzelliğin ardından, kışın en acımasız yüzüyle tanışırsın. Zaman gelir, gecelerini buruşturup çöpe atan yalnızlığın, oda arkadaşın olur. Acının en deminde bir sabaha uyanırsın. Bitsin istersin, zaman çaresi olsun istersin. Üstüne zaman örtü olur, toprak gibi atılır her geçen gün, unutulur unutulur belki, unutmayı başarabilirsen.
                       Ömründe bir kez olsun, sevginin dönencesini yaşamak istersin. Sana teğet geçen iyi ve güzel olan her ne varsa. Bilirsin ki, hayatta olmasa bir nefes, kendine hemdert, olmayacak nefesine bir nefes.
                      Nedir? Nedir? Diye sorarsın, değer yargılarını bir kılavuz, bir fener yapıp aydınlatmak istersin. Hayatı anlamak, her geçen günü yaşamanın, yarına bir umut ile uyanmanın anlamı nedir? Bizim hayattan beklentilerimiz mi , yoksa hayatın bizden istedikleri mi?                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Sen hayatı yaşadıkça, farkındalığın da olamazsın can...! hayat sana her geçen gün uzaklaşmaktadır.

YORUMLAR

03 Mayıs 2017, 21.53
yüregine saglik...harika
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın