gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Bırak Hikayeyi

22 Mayıs 2017, 12.42
A- A+
Beni göründüğüm gibi sanma! İyi yürekli, neşeli, sebatkar, donanımlı, erdem sahibi… Görünen bu olabilir. İşin doğrusu mayasında şeytani ögeler barındıran bir ruha sahip olduğumdur. Kanımda dolaşan onlarca kötü düşünce, gün boyu defalarca kalbime doluyor. Gözlerine bakarken türlü türlü kötülük fikirleri, beynimin labirentlerinde dolaşmakta ve yolunu ustaca bulmakta. Canını yakmak için sabırsızlanan kollarıma engel olabilecek hiçbir güç yok. Dilimden dökülen kelimeler kulağına masummuş gibi gelebilir. Oysa her kelimenin ardında özenle gizlenmiş art niyetler var. Hem öyle açlığını gidermek değil, sırf zevk vereceği için öldürebilir ve hiç tadına bakmadan can verişini izleyebilirim. Dilediğim an aklını ve ruhunu karmaşaya sürükler, aylarca kabuslar görmeni sağlayabilirim. 

Beni göründüğüm gibi sanma! Sadık, mütevazı, arzulu, aşık... Bırak hikayeyi, mesele çok başka! 
Seni ikna edip inandırana kadar rollerin en sahicisini yaparım. Aslında usta bir gözbağcıyım, Seni mutlu olmaya alıştırır, çok geçmeden cezalandırır ve azaplar çekmeni sağlayabilirim. Yüzüne gülümserken bir yandan da sırf acı çekmeni keyifle izlemek için ağır sözler sarf edebilirim. Tüm bunlar olup bittikten sonra ve gerçeği fark ettiğinde cehennem bile güzel görünür gözlerine. Gururunu ve insanlığını kırıp seni de kendime benzeteceğimi bilmelisin. Bir süre sonra sen de göründüğün gibi olmayacak ve diğerlerine bu hastalığı bulaştırmak isteyeceksin. Acemiliklerin zamanla ustalığa dönüşecek ve kendini gizleme konusunda uzmanlığa erişeceksin. Ruhun kötülük yapmak için yanıp tutuşacak ve önüne gelen her masum bedeni kendi safına katacaksın. 

Ben kim miyim? 

Düşün biraz… 


YORUMLAR

22 Mayıs 2017, 17.01
"Bu kadarı da dağil ama..." diye şerh düşerek, yer yer tam da kendini görebilir bu satırlarda her gerçekçi, her kendini tanıyan...:)
Çünkü insanız!
Düşünmeye gerek yok yani, sorunuzun bendeki yanıtı, "Sen insansın."
Zaaflarıyla, aşırılıklarıyla, hırslarıyla, acımasızlıklarıyla da donanmış insan. Her insanın içinde bir faşist olduğuna inananlardanım, kendim dahil. Akıldır, vicdandır yaratılabilecek kötülüklerin freni.
Bu freni kullanmayı becerenlere selam olsun.

Amacını, teknik anlamla da gayet güzel anlatan bir yazı okudum.
Teşekkürler
22 Mayıs 2017, 17.33
Tanışabilir miyiz? :)
23 Mayıs 2017, 04.33
  Okurken istemsizce "Revolver" filmi zihnimde canlandı. Bu yazıyı okurken benim kadar keyif aldıysanız, filmi de izlememişseniz şiddetle tavsiye ederim. 
  Elinize sağlık.
23 Mayıs 2017, 15.44
Olmayan tüylerim diken diken :))
24 Mayıs 2017, 17.29
 SEN Benim aynadaki yansımamsın....
28 Mayıs 2017, 18.22
PHPPsikopat Hareket PartisiNe kadar çok cani varmış abi hepsini etkilemişsin.Ayrıca usta bir yazarın elinden dökülürcesine  iyi yazıp iyi şekilde bağlamışsın . Tebrik ederim
27 Haziran 2017, 00.54
 İyilik pahalıdır. Kötülük ucuz hatta kazançlıdır. Bir düşünür "Cehenneme giden yolun zemininde  iyilik taşları döşelidir" der.
İyilik denilen  kavram günümüzde öyle istismar edilmiş ki. İyilik ölmüş yerini kötülük almıştır.  İyilik maskesiyle gezen işte iblisi çağrıştıran yukardaki betimlenen karakterdir.
Kötülük ise daha masum kalmıştır  güçlü insanların beyninde. Bence yazıya ilgi de o maskeli iyiliği tanıyan insanların başkaldırısıdır.
Ufuk açan yazınız için tebrik ederim.
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın