gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Dünlükler 1

10 Kasım 2017, 23.59
A- A+

Bu blogu dün yazmaya karar vermiştim. Her işini ertelemeyi alışkanlık haline getirmiş biri olarak kanıksamış olduğum bu geleneği bozmayıp dün yazacağım bu blog u bugün yazdığım için buna dünlük adını veriyorum.Neden yaparız bu erteleme işini ? Uzmanlara göre bunun en önemli sebeplerinden biri ve en başta geleni mükemmelliyetçiliktir. Ama bu mükemmeliyetçilik kişinin mükemmel olduğunu değil aksine bir şeyleri tastamam yapmak isterken hiç bir halt yapamamayı gösteren durumdur.
Üniversiteye hazırlanan bir öğrencinin 21.45 de başlayacak olan şampiyonlar ligi maçını saat 20.00
den itibaren çalışmadan oyalanarak beklemesi  mükemmelliyetçilikten kaynaklanıyor. Ne alaka diyenlere söyleyeyim hemen çünkü bu öğrenci ders çalışmak için önünde kesintisiz 5-6 saatlik bir süre istiyor işte o zaman ders çalışma işinin hakkını vermiş olacak aklınca !

Bir şeyleri erteledikçe aslında hayatı ertelediğimizin farkına vardığımızda boşver bir şeyler yarım yamalak olsun tastamam olmasın yeter ki olsun kafasında olmaya başlıyor insan ama bunu 21 yaşında idrak etmek yerine Cahit Dante ve ben gibi ömrün ortasında olduğun bir vakitte idrak ediyor olmak biraz kasıyor tabi. 
Bu arada dünlük de olsa bunu erteleyemem 
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Rahmetle ve Minnetle anıyoruz. 

YORUMLAR


Henüz yorum yapılmamış :( Yazık ama blog sahibi senin yorumunu bekliyor olabilir

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın