gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Gel Sen Benim Arkadaşım Ol...

26 Aralık 2017, 23.57
A- A+

Gel sen benim arkadaşım ol.
Türlü türlü çılgınlıklar yaparız seninle. Haddimiz sınırımız da olmaz. Kafamıza göre işte o an ne yapmak istiyorsak onu yaparız. Komşuların zillerine basar ve kaçarız mesela.. Posta kutularından faturalarını çalarız.. Beşiktaş sahiline gideriz. Sahilde insanları, iskeleye gelen giden vapurları seyrederiz. Sahilde ki sevgililerle dalga geçeriz mesela. Kadının attığı triplere güler erkeğin düştüğü zor durumlara kahkaha atarız. Mutlu olanları ufaktan kıskanırız bekli ama hiç belli etmeyiz. Simitçiden 3 tane simit alırız denizde ki kefalleri besleriz. Bir lokma denize atarsın. Bir lokmayı bana uzatırsın. Aç olduğum halde tokum derim senin yemeni isterim. Arkadaşız biz yaaa elbette fedakarlıklarımız olacak olmm..

Gel sen benim arkadaşım ol.
Birlikte halı sahaya gideriz mesela. Topukludan sonra krampon giyeceksin diye korkarsın ama gerek yok aptal şey. Sana düz ayakkabı kiralarım ben halı sahacı abi tanıdık. Kaleye geçersin sen merak etme yavaş şut atmalarını söylerim olm. Hepsi benim kanka zaten sen rahat ol. Ama işte bir de bana faul yapıldığın da kaleyi bırakıp koşarak yanıma gelmesem iyi olurdu. Aa bir de ben gol atınca yapıyorsun bunu. Her gol attığımda koşarak gelip sarılıyorsun bana. Sarılman o kadar uzun sürüyor ki oyun başlayamıyor senin yüzünden. Aslında biliyor musun benim de senden farkım yok. Çok sert şut atmıştı bizim Kenan ve top yüzüne çapmış dudağını patlatmıştı. Ne olduğunu anlamadım bir anda çullanmıştım üzerine Kenan’ın ve yumruk atmıştım. " şerefsizler yavaş şut çekeceksiniz demedim mi lan sizlere ... " diye bağırıp anca senin yanına gelmiştim. Dudağın kanıyor gözlerin yaşlıydı. O anı hiç unutmam. Dolu dolu bakmıştın gözlerime. Ağlayacaksın sandım ama sen gülmeye başladın. " gol yemedim ama naaberr " demiştin sırıtarak.

Gel sen benim arkadaşım ol.
Sıkıldığında bize gelirsin. Hem annem de sever seni biliyorsun. Senin için kızartmalar hazırlar. Kahvaltı hazırlar. Ne biliyim olm işte. Kadın garip bir şekilde sana tutkun. Pes oynarız benim odam da. Yenerim seni delirirsin. Kızarsın. Sırf şu omuzlarıma vurmandan dolayı kas yaptın resmen. Arada bir ikimiz birden aynı takımda oluruz. Ben Ronaldoyla sağdan akarım 4 kişiye çalım atar tam gol atacakken topu sana çıkarırım sen boş kaleye atacağına topu salak gibi dışarı vurursun. Dudaklarını bükersin. " kol bozuk lan " dersin gözlerime bakıp. " yaw he he kol bozuk.. Salağım demiyorsun da " der kahkahalar içinde sarılırım sana. Ama arkadaşça yani yanlış anlama sakın. Hem ne var olm arkadaşlar bazen sarılabilirler. Bakma öyle şapşal gibi yüzüme bir şey anlatıyoruz burada.

Gel sen benim arkadaşım ol.
Ama çok samimi olma olm senin yüzünden kızlar yanaşmıyor bana. Seninle beni sevgili sanıyorlar. Hem neden sen hiç bir kızı beğenmiyor yanıma yakıştırmıyorsun ?. Yok boyu uzun, yok çok kısa, yok şişman yok bilmem neeee sanane olmm derdin ne senin ?!. Kimi gösterdiysem bir kulp buldun. Aa sadece Düriye için onay vermiştin. Sürekli " düriyemin düğümleri kalaylııı ahh kalaylıı " şarkısını söyleyip dalga geçmek için ben biliyorum olm senin içini. “ Senin ki geliyor hacııı bakk “ kim ulen benim ki ! “ Düriyemin düğümlerii kalaylııı ahhahaha “ hayy ben seninnn. İnsanın Duriye isimli bir arkadaşı olması ne kadar kötü senin gibi patavatsız bir arkadaşı varken. Ama yine de seni gülümserken görmek bir harika. Her ne kadar benimle dalga geçmiş olsan da. Seni mutlu görmeyi seviyorum. Mutluluğuna sebep olmayı seviyorum.

Gel sen benim arkadaşım ol.
Akşamları kahveye gideriz seninle. Bak öyle cafe mafe değil kahveye diyorum. Nargile falan da yok. Öyle geniş koltuklar da yok. Tiramisu hiç yok boş yere heveslenme. Arka planda slow şarkılarda yok. Eskilerden çalarlar orada. “ 80’ler mi ? “ hee 80’ler salak. Sanki 80’leri biliyor da. Yok olm adını duymadığın sanatçılar bunlar. Öyle bildiğin kahve işte. Bol dumanlı. Bol gürültülü ve bol küfürlü. Hee bazen de kavga çıkıyor ama karışmazsak sıkıntı olmaz. Lan korkma olm ben varım yanında sana bir şey olmaz. Ne suratını asıyorsun. “ gitmeyelim yaa “ olm başka yere param yetmiyor benim anlamıyor musun ?. Yabancı değilim ben orada işte. Yeme içme sıkıntımız olmaz diyorum ama dinleyen kim. Yine dudaklarını bükmüşsün. Böyle garip tripler yapıyorsun. Heh bir de tatlı yüzünü astın mı tamamdır. Biliyorsun tabii kıyamıyorum.

Gel sen benim arkadaşım ol.
Birlikte stada maç izlemeye gideriz. Yüzümüzü tuttuğumuz takımın rengine boyarız. Ben sarı sürerim sen de lacivert. Fenerliyiz olm biz başka renk istemez. Çok küfredecekler maçta sakın sen etme dememe kalmadan. Kaçan goller için saydırırken buluyorum seni. “ ofsayt olmmm “ diyorsun yan hakeme. “ hakemin gözüne gözlük eline…. “ lan ne yapıyorsun sen deyip ağzını bir elimle kapatıyorum.yaa hacıı ofsayt bilmiyorsa ne hakemlik yapıyor bu dingil yaktı takımı beee “ diyorsun sanki sen çok ofsayttan anlıyormuş gibi. Neyse sonunda galip geliyoruz. Sarılmalar falan. Ve yine göz göze gelmeler. Sanırım en sevdiğim ve de en çok korktuğum anlar. Donup kalmalarım işte. Sessizliğim. Heh bir de galibiyeti kendine bağlıyorsun “ şanslı geldim takıma hee “. Ne diyeyim bilemiyorum ki. Hı hı şans getirdin takıma sen olmasan yenilirdik broo deyip geçiştiriyorum..

Gel sen benim arkadaşım ol.
Bir gün kafede çay içiyorduk. Uyukluyordun. Bana " gel " demiştin. " ne istiyorsun yaa " dediğimde " çok konuşma da gel buraya ! " diyerek çıkışmıştın. Yanına oturduğum da kafanı göğsüme doğru dayamış ve uyumaya başlamıştın ki zaten her zaman uyuklardın sen. Kısa mesafeli yolculuklarımızda dahi taksilerde uyumuşluğun vardır senin. Masa da cep telefonum ve sigaram uzak kalmıştı. Hareket edemiyordum. Ama bir şekilde ulaşmam gerekiyordu. İnanır mısın ? Garsona el işareti yapmaya başladım. Salak salak yüzüme baktığını hatırlıyorum. Yanıma gelip " buyrunnn " diye bağırdığın da ağzının ortasına kürekle vurasım geldi. " lannn görmüyor musun canım uyuyor " diyesim geldi de demedim. " telefonumu uzatır mısın ? Ulaşamıyorum da .. " dedim ve tatlı bir şekilde tebessüm ettim. Hiç bir şey bu ambiansı bozmamalıydı. Sen saatlerce göğsümde uyumalıydın. Nefes alış verişini hissetmek. Koynumda uyuduğuna şahit olmak. Beni farklı hayallere aldı götürdü. Ağzından akan salyalar dahi bu hayalimi bozamadı. Yani aslında bir an düşünmedim değil. Şaka yapıyorum yaaa asma yüzünü hemen öyle çok akmadı salyan. Kazağımda bir kara delik oluştu o kadar.

Biliyorum
İstemiyorsun
Ama
Gel Sen Benim Sadece Arkadaşım Ol
Sevgililer Ayrılıyorlar
Terk Ediyorlar
Aldatıyorlar.

YORUMLAR

31 Aralık 2017, 18.46
Lütfen Heliney smile Resmi
Sarının Yanına Her Zaman Lacivert Yakışır smile Resmi
Bu Konu Tartışmaya Kapalıdır. smile Resmi

Güzel ve Nezih Yorumun İçin Teşekkür Ederim. smile Resmi

02 Ocak 2018, 09.56
Gönlümden Geldiği Kadar Yazmaya Devam Edeceğim Heliney.
Teşekkür Ederim. smile Resmi
21 Ocak 2018, 16.54
cok begendim.. yüregine saglik...smile Resmi
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın