gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

EĞLENİYOR MUYUZ? (2017-2018)

31 Aralık 2017, 01.08
A- A+

Yılbaşında ne yapıyorsunuz, n’oldu o iş?

“Reina’da yılbaşı eğlence şeysisi” girdili görüntü sonrası:
“Nene bak havai fişek” durumları mı acaba?

***

Eğleniyorsanız gerçek olmama ihtimali var da bu durumun… Gerçekte; evde oturmuş pineklemekten fırsat bulabilirseniz eğer mandalina soyuyor olmalısınız. Dışarıdaysanız da konu yine mandalina olacaktır muhtemelen. O kadar eminim ki…

İçses:“Şu gerisayım zıkkımı bitse de gitsem bir an önce”

***

   Dışarıdan bakıldığında eğleniyor gibisiniz. Eller havada, oldukça keyiflisiniz tabi-tabi. Garson boşları topluyor hı hı ok. Selfiler falan negzel eylemler bunlar yaa. Görecek de kıskanacak falan he mi? Şapşik seni! O şimdi evde mandalina soyuyor.

Eğleniyor gibiyiz. Ben hariç. Şahsen ben eğlenmiyorsam eğlenmiyorumdur. Eğleniyormuş gibi yapmam, yapamadığım gibi istemem de. Ben istediğimde siz, ekmek kırıntısı bulmuş gibi etrafımı sarmalı istemediğimde de toz olup uçmalısınız. Ben istememiş olduğumda sizin çoktan dağılmış olmanızı temenni ederim elbette. (Yüksek dozlu narsistlik içerir)

Hadi içeriden bakalım dışarıdan değil de. Şahane görüntüsünün altında-içinde bir çürümüşlük yatan o bitkiyi bildiniz mi... (gibi) Gibi… (Yüksek dozlu zevzeklik içerir)

   Aslında bu blog bir soru blogudur. Amacım, neden eğleniyor “gibi” göründüğünüzün bıktırıcı/bezdirici dramına ya da neden eğlence anlayışlarımızın -bazı birtakım yetkililer tarafından- eleştirilmekle kalmayıp buna engel olunduğuna değinmek ve tartışma çıkarmak değildir… Vasat işler bunlar çünkü yasaklar falan. Yaşanılması ve katlanılması imkansız ve çıldırtıcı durumlar zaten…


Sahi eğleniyor muyuz, oldu mu o iş?




Edit: Yoruma kapalı çıkmış yazı... Teşekkürler.

YORUMLAR


Henüz yorum yapılmamış :( Yazık ama blog sahibi senin yorumunu bekliyor olabilir

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın