gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Teneke Dudaklar...

15 Ocak 2018, 10.00
A- A+


Biliyorum: Dna'mı bir makineden geçirip kopyalayacaksın beni. Senin yarattığın bir evrene  hapsedeceksin sonra. Dilediğinde "oyun başlasın" komutunla yanıma gelecek; "oyun dursun" komutunla, yaşadığımız dünyaya döneceksin sipariş ettiğin pizzayı yemek için. Dünyadaki 'ben'e sahip değilken, bana sahip olabileceğin bir başka dünya oluşturman, beni ne kadar istediğinin göstergesi. Ve kıvrak zekanın elbette... O zaman saygı duymalıyım sana.


Tamam! Siyah-beyaz evrenine dahil olacağım. Samanyolunun bir yerinde, bir başka gezegende, senin gelmeni bekleyeceğim aşkla. Sana olan sevgimi gözlerimden okuyacaksın. Dudaklarımı, teneke dudaklarına bastıracak, aşkla öpeceğim seni. Ve uzay aracına binip giderken sen, el sallayacağım ardında bıraktığın toz dumanın içinden.


İnsan etinin aşındığı ama tenekenin aşınmadığı bir yerde olmaktan sıkılıp harap olduğumda, unutma; dünyada olan 'ben'i yeniden kopyalamalısın. Çünkü ben, bu kopyamı çoktan uzay boşluğuna fırlatmış ve yok etmiş olacağım.


Ha bu arada dikkat et: Ben gittikten sonra, beni hapsettiğin o teneke cehenneminde kendin kalma. "Oyun dursun" komutu yalnız senin sesine duyarlı biliyorsun. Kimse, o kaldığın noktadan sonra yardım edemez sana.


https://www.youtube.com/watch?v=AsvQjJYZw20

YORUMLAR

15 Ocak 2018, 18.56
Performansını kaybediyosun. Ama özgürlükmü gönül bağımı arasatta kalıyosun. Sana sır vermek isterdim. Sahabelerden birine bir sır veriliyor. Oda artık dayanamayıp bir kuyuya anlatıyor. İşte öle ya. 

Toz dumana sen karıştın ama o tenekelerin içinden sende çıkamassın. )Not: aslında hikayeni yarı sından sonrasını anlamadım 
ama çaktırma)
16 Ocak 2018, 09.53
Şu sıralar ben de anlamıyorum bazı şeyleri Tiagmo :) Aslında şöyle oldu: Black Mirror diye bir dizi var. Onun 4.sezon bölümlerinden üçünü arka arkaya izlemiştim o gece. Yazıda da 1. bölümden esintiler var hatta. Sonrasında, bu eklediğim videoyu da 4567890 kez de dinleyince, dizide olanlardan bazıları başka türlü şekillendi aklımda. Böylece, ortaya karışık bir şey çıktı. Bazı şeyleri anlamamış olmanızı gayet anlıyorum yani. Sıkıntı yok :)


Performansa gelecek olursak; teessüf ederim :) Ciddi şeyler yazıyorum; çiçek-böcek yaz, talebi geliyor, çiçek-böcek yazıyorum; performansın düştü, deniyor :) Takılıyorum tabii. Bunu sevmediniz, başka yazıyı seversiniz filan.. Gayet doğal bunlar. "Bu nasıl çiçek-böcek yazısı" derseniz; tenekeden, derim :) Yazdığım gibi ekledim, üzerinde çalışmadım aslında ama ben beğendim yazıyı:) Sanal aşkın metalik tadını veriyor bence yazı. Ukalalık değil, her yazdığımı beğenmem :) Teşekkür ederim yorumunuz, takibiniz için smile Resmi

16 Ocak 2018, 10.08
"Black Mirror" çok güzel bir seri. Yavaş yavaş oraya doğru evriliyoruz galiba. Bence yerinde bir yazı olmuş anlayana...
17 Ocak 2018, 22.32
Dizinin ismini kıskandım biliyor musun 1Yalnızlık. Sadece isminin ifade ettiğine bile bir yazı yazılır. Ortak zevklere sahip olmamıza da şaşırdık mı?? Hayır tabii ki :) Oraya doğru evrildiğimiz aşikar, farkında mıyız, işte o muallak. Gamyun için problem teşkil etmiyor bu arada, millet paralel evreni keşfetti, üçüncü gözler açıldı filan; onlar hala şu yazıların bozuk sayaçlarını tamir ettirmediler :)


Teşekkür ederim yorumun için. Sana iki çiçek, ekstra olanın nedenini biliyorsun :) smile Resmi smile Resmi


17 Ocak 2018, 23.48
Her daim Umut... Güzel yazı gerçekten.


19 Ocak 2018, 04.59
Teşekkürler Ef3endi smile Resmi
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın