gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Uzaktan aşk

10 Mart 2018, 18.51
A- A+

Aşk kimi insana göre gelip geçici bir duygudur. Doğruluk payı yüksek olsada kimine görede ömürdür. Aşk hayatımıza bazen bir yağmur gibi sadece çiseleyerek girer. Bazen fırtınalar kopartır. ya güneş doğar sononda ya da kasırgayla son bulur. Aşk'ı yaşarken hiç bitmeyecekmiş gibi gelir, bitince ise hayat bitmiş gibi olur. Kırgınlık ve öfkeyle biten aşklar hatırlanmak bile istenmez.

Aşkı herkes kafasına göre tarif eder, bazende hiç tarif edilemez. Biyolojik bir duygu olduğunu söyleyenler bile vardır. Bazı kişiler ilk dokunuşta aşık oldum der, bazı kişilerde ilk görüşte aşık oldum der.. Peki, hiç görmediğiniz, hiç dokunmadığınız, nefesini his etmediğiniz, sesini duyup kokusunu bilmediğiniz, yani yanında fiziki olarak bulunmadığınız birine aşık olabilirmisiniz? Çoğunuzun olurmu öyle şey dediğini duyuyorum. Neden? çünkü kıstasların dışında sınırların ardında bir düşünce. Bence değil. İnsan uzaktada olsa görmesede, yanyana olmasada, sesini duymasada, kokusunu almasada, kendisini anlayan, aynı duyguları aynı anda hissettiğine emin olduğu birilerine aşık olabilir. Üstelik bence her an aklında fikrindedir, her adımda onunladır. Daha çok düşünür daha çok merak eder, düşünürken yazıştıklarını konuştuklarını hatırlar gülümser. Bence daha yoğun yaşar duygularını. Çünkü aklında hep bir merak ve acaba vardır.

Acaba kavuştuğumuzda'da aynı şeyleri hissedermiyim? acaba gerçektende bu kadar sevecen, hoş sohbet ve eğlencelimidir? beğenirmi beni? tamamlarmıyız birbirimizi? hep yanımda olup beni destekleyecekmi? anlayacakmı beni...? vs vs. Aşk için büyük sorulardır bunlar. İlk buluşacaklarında neler olacağının merakı yer bitirir aşıkları. Karışık duygular içinde geçer günler böylece. Ama buluştuğunda işte o zaman anlarsın düşüncelerinin ve merak'ının ne kadar yersiz olduğunu. Mesafeler aradan kalkınca, merak ve acabalar kaybolunca asıl o zaman başlar masal. Hayaller gerçek olur, mutluluklar katlanır. Ve anlarsınki eğer gerçekten seviyorsan ve aşıksan, uzaktada olsa yanınızdada olsa fark etmez yaşanır aşk....

YORUMLAR

12 Mart 2018, 17.47
AŞK yaratılana beslenecek duygu değildir 
AŞK kavuşamayınca derin ama çok derin bir yara 
kavuşunca sevgiye dönüşen  bir duyğu yoğunlugudur.
 AŞK ı o kadar basite almamalıyız AŞK demek tapmak demek ama malesef farkında değliz
 ve YARADAN diyorki.
 benden daha çok sevilen yani (AŞK) bir şey olursa onun elinden  alırım onu 
 bu insan olmak zorunda değil  bu bir araba bu bir sevdigin bir eşya  her ne olursa yaratanı unutturacak her ne olursa ALLAHa beslenen duygunun üzerine çıkar ise elden gidecek kesin net bu yüzdendirki  yaratılana sevgi beslenir AŞK asla  bunu iyi ayarlamak gerek. Arkadaşlık .Dostluk.Sevgi Bunun bir üstü AŞK yaratılan her ne varsa sevgide dur demek gerekli.    
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın