gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Sen....

24 Mayıs 2018, 20.15
A- A+

Sen geldin ya mutluluk peşi sıra geldi hayatıma. gülümsemeler tebessümlerle doldu dünyam. Şimdi sen geldin ya huzurda gelir yalnızlığım son bulur. Kırgınlıklarım biter masumiyet gelir hayatıma, yüzün gibi. Şimdi sen geldin ya koskocaman bir gül açar her sabah, kokusu odama dolar. Ne koklamaya doyarım, ne de bakmaya. Bilirsin ne kadar ilgilenirsen o kadar korkarsın zarar gelecek diye..

Şimdi sen geldin ya hayatıma. Hayat dediğine yeniden başlarım ben. Her sabah mutlu uyanırım mesela. Yüzüm güler, aynada kendime bakar ohh be derim. Kahvaltımı daha bir güçlü yaparım, her şeyden biraz yerim güçlü olmak yanında ayakta durabilmek için. Kendime özen gösteririm; tırnaklarımı keser, törpülerimde. Saçlarımı tararım, krem falan sürerim yüzüme. Daima tıraş olurum mesela. Sakallarım batmasın yüzüne kıyamam. Bak işte! Sen geldin ya hayatıma ben kıyamamalara başladım bile.

Sen geldin ya kıyafetlerim de değişti. Kendime daha çok özen göstermeye başladım. Daha şık kıyafetler giyiyorum. Hani belki sen gelirsin diye daima hazırlıklı konumdayım. Belli olmaz değil mi her an çıkıp gelebilir bana sürpriz yapabilirsin. Yapar mısın ? hani hayatıma geldiğin gibi. Anlık sürprizler yapar mısın bana ?. “ Ben geldim “ der misin günün olmaz saatlerinde ?

Şimdi sen geldin ya içimde ki kırgınlıkları bir kenara bırakmam lazım. Hüzünlerimi hayata karşı olan kinimi ve insanlara olan güvensizliğimi de öldürmem lazım. Malum sen artık hayatımdasın senin olduğun yer de yıkılmış duygulara yer yok. Olmamalı da. Seninle son bulanları neden taşıyayım ki vicdanımda. Neden bir yük olarak sırtıma alayım ki. Sen geldin ve hepsi son buldu. İyi ki geldin iyi ki varsın hayatımda.

Sen geldin ya korkularım da yok oldu gitti. Güven duygusu kapladı benliğimi. Gözümü kapattım adeta. Bir seni tanırım bir seni. Başkası da umurumda değil artık. Sen geldin ya tüm yaşanmışlıklarım son buldu. Eski anılarım çöp oldu. Artık seninle yeni anılara yeni hatıralara koşacağım. Mutlu mutlu anılar bırakacağım. Öyle ki seninle gittiğimiz her yer neşelenecek. İnsanlar bizden keyif alacak. Parmakla gösterecekler. Keşke diyecekler bizler de onlar kadar mutlu olsak. Sen geldin ya artık hiçbir hikayem kötü bitmiyor. Mutluluğunla tüm masallarımı etkiledin. Hayalperestliğim artık mutluluk üzerine gökkuşaklarını anlatıyorum. Kavuşan prensler prensesler kapladı beyaz sayfaları. Beyaz gelinlikleriyle süslediler kaplarımı. Mutlu sondan başkasını yazamam artık. Sen geldin ya mutlulukla başlayan hikayelerim Aşk dolu biter oldu.

Şimdi sen geldin ya hayatıma artık çılgınlar gibi Aşk dolu filmler izliyorum. Ve hiçbir filmi beğenmiyorum. Her Aşk filminde bizi arıyorum ama bulamıyorum. Yok ki zaten. Becerememişler. Olmamış bu filmler. Bizim hikayemizi yazıp vereceğim onlara. Filmin ismi belli “ SEN “. Başrollerde kim oynasın diye düşünelim mi birlikte ?. Seni Meg RYAN oynasın mesela. Beni de oynasa oynasa ancak Brad PITT oynayabilir. Bilirsin benzerim Brad’e. O küt saçların aynı Meg RYAN. Benim de boyum ve yakışıklılığım hoş Brad’den iyidir ama el de sadece o var bana benzeyen. Güzel bir film olacak buna eminim.


Sen geldin ya hayatıma cevaplanmamış tüm sorularım cevap buldu. Özlemlerim sona erdi. Hayatım seninle tekrar renklendi. Gökyüzünün mavisi daha mavi, çimlerin yeşili daha yeşil görünmeye başladı. O kadar heyecan verici bir duygu ki senin gelmen. Her şeyi farklı görmeme ve herkesi sevmeme sebep oldu. Sen geldin ya Aşkı getirdin beraberinde. Sevmeyi yeniden öğrettin. Sevilmenin nasıl bir şey olduğunu hatırlattın. Unuttuğum duyguları yaşattın bana. Kelebeklerin uçarken ki yaşadıklarını hissettim içimde tekrar. Sen geldin ya sabahları erkenden uyanmayı çok sevdim. Hani sen hep dersin ya “ biraz daha uyu “ ben uyumak istemiyorum ki. Seninle olmak istiyorum. Uyandığım da “ Günaydın “ mesajını okumak için can atıyorum adeta. Onu okuduğum da yüzümde ki tebessümü görebilmeni çok isterdim. Seninle yaşadığım her dakika o kadar değerli ki benim için ve o kadar güzel ki. Saatlerce konuşmadan gözlerine bakabilirim. Gözlerinde kendimi kaybedebilirim.


Sen geldin ya bana hayatın anlamını öğrettin, sadece katlanılacak değil de yaşanılmasının gerektiğini de öğrettin. Sen geldin ya bütün hayallerin gerçek olma olasılığının gözlerinde saklı olduğunu gördüm. Sen geldin ya yaşamanın sadece nefes almakla değil de seni yaşamakla daha güzel olduğunu öğrendim. Sen geldin ya gökyüzündeki tüm yıldızlar bir farklılık daha bir parlaklık kazandı. Sen geldin ya ben sadece gülümsüyorum artık. Sen geldin ya huzurum, yuvam, mutluluğum, geleceğin geldiğini anladım.


Hoş Geldin...

YORUMLAR

25 Mayıs 2018, 09.32
Aciz karşılık bulamaz, asilde duygunun tadına varamaz. Aşk aslında kendi duygularından haz almaktır. Karşıdakinin duyguları 2.planda kalır. Ezilmek yada ezmektir aşkta. 
Ezilmek istemeyen bilge olur.
Ezilmek isteyende aşık olur. Herikiside bencildir. Ben onu seviyorum değil ben duygularımı seviyorum desen daha doğru olur.
Allah herkese mutlululuklar versin. Mutlu olunca rahatsız olabilen biriryim. Her mutluluğun bedeli vardır. Bedel ödemeyelim
25 Mayıs 2018, 14.17
Dünyadan Brad Pitt'e .. sesim geliyor mu  ? :) Allah gönlüne göre versin. Ahh aşk ahh sen neler 
yazdırırsın gör !  :) Sizi hiç tanımadığım halde sevindim valla, abartılar, fazlalıklar şaşkınlıklar epey bir tebessüm ettirdi. Tİagmo'ya bakmayın acısı da güzeldir bu meretin :P
25 Mayıs 2018, 18.44
Mutsuzluğun Bir Bedeli Var mı Tiagmo ?

Sorun Değil Yalnızlığımsın.. Hayat Acı Tatlı Devam Ediyor.. Aşk'la veya Aşk'sız... :)
25 Mayıs 2018, 20.38
Bu dünyada herşeyin bedeli var. 
25 Mayıs 2018, 23.06
O Zaman Mutlu Olmaktan Korkma Tiagmo :)
25 Mayıs 2018, 23.22
Zaten şahsım adıma söyledim. Dünyevi hazlar mutlu ettiği zaman içime bir ürperti gelir. Başkalarının mutluluğu beni mutlu eder. 
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın