gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Tamamlanmamayı Dile...

28 Temmuz 2018, 08.01
A- A+
Hayatının bir yerinde, bir şekilde tamamlandığında ve bir gün, artık o bütüne sahip olamadığında, yandığının resmidir. Artık benzeyişlere mahkum kalırsın, kısaca; yetinirsin. O bütünü hiç yakalamamış olandaki ışıldayan pırıl pırıl umut; senin için, sönmeye yüz tutan bir mumun, ancak arada bir yükselen alevi gibi yılgın, olumluya doğru az ihtimal taşıyan, nafile bir umuda evrilmiştir artık.


Bir sonrakinin yaratacağı olası hayal kırıklığı, Demokles'in kılıcı misali başında bekler seni. Bir bulduğunu sanış ve yinelenen aldanışla kapı komşusundur. Yaşanmış veya yaşanmamış bir   hayale mahkum kalmış her şey gibi; iç yakıcı, kanatıcı, korkunç bir gulyabani, düşlerinin başrolündedir artık. Ömür boyu, bir hayaletle yaşamaya mahkum edilmişsindir. Artık o, hiç gelmeyecektir; seni, hiç sevmeyecektir.

Çünkü gitmiştir.

Çünkü bitmiştir.



YORUMLAR

28 Temmuz 2018, 18.17
İşte böyle bir şey yazı, iki paragraf da bir çok şeyi hissettirmek...

Evet, yetinmek/yetinmek zorunda kalmak ne acı bir şey. Giden gitmiştir.

Aklına sağlık Cezbe...
30 Temmuz 2018, 01.42
Teşekkürler 1YALNIZLIK. Okuyan gözlerine, anlayan aklına sağlık senin de smile Resmi
30 Temmuz 2018, 03.47
Gitmiş orası tamam ama bitmemiş. Bence bitmeli, kalanlar da en azından bunu becerebilmeli. Her şeyi giden yapamaz ki.;)


Asik oldugum bir kadınla işler kötü gitmeye başlamıştı.  Çanların bizim için çaldiğinin artık iyice su yüzüne çıktığı bir akşam "Beni ancak bir benzerim öldürebilir" demişti bana. Kibrin zirvesi... Elbette bunu duyduğumda güldüm. Çünkü biliyordum, haklıydı. 


Yani ilk paragrafı çöpe atabilirsin. Ne gidenin, ne de kalanin beceremeyecegi çok şey vardır bu puzzle mevzularinda. Ama tamamlamis yada tamamlanmış olmayı boşver, puzzle yarım kaldiysa var ya sen asıl gulyabaniyi o zaman görürsün.;)




30 Temmuz 2018, 08.28
Atamam çöpe filan güzelim paragrafımı Bay Blue! :) Sen o ilk cümleyi kurmuşsan, son paragrafı yazmamalıydın. Birisi yarım kalmış işte, mevzu o zaten .p Kalan da gulyabaniyle kanki olmuş, ne yapsındı .p Yani bilemiyorum, şarkı onu anlatıyor. Ben şarkının yalancısıyım. Çok da fikir yürütemiyorum esasında, yazıp yazacağım bu kadardı.  Ben "gidenler" taifesindenim çünkü .ppp kalana çok empati yapamamış olabilirim. Ama mecburi gidişleri biliyorum bak. Onlar çok fenadır; iki kişi de sırt sırta verip ayrı istikametlere yürür. On adım sonra dönüp birbirlerini vurur. Ve ikisi de ölür. Öf öf dertlendim .d Dur başka bi yazı ekleyeyim ben.


Geleliiim ex aşkına; bir defa kadını çok sevdim. Hiç de kibirli bulmadım. Ne kadar değişsen de, çok dengesiz bi tip değilsen, beğeni kriterlerin aynı yönde gelişir. Elbette daha önce aşık olduğun insanın özelliklerine yakın birine aşık olabilirsin, bu kuvvetle muhtemel. Bu yüzden, doğru söylüyor bir defa, ki sen de onu onaylamışsın. Eee niye kibirli oluyor şimdi kadın?? :)



Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın