gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Yalnızca bir anı!

29 Temmuz 2018, 19.16
A- A+
Evime dönmek için bindiğim otobüs durağında gördüm onu . Otobüse bindiğim halde inip selam vermek için koşturdum . Babamın en yakın arkadaşı Taner amcam. Babam öleli 17 yıl oldu . Ve ben babamın bir arkadaşını görmekten gurur duyarcasına arkama bile bakmadan yanına gittim. Biraz konuşunca tekrar otobüse dönüp camın kenarından gizlice onu izledim . Saat öğleni geçiyordu. Güneş’in bulutlar arasına saklanıp yagmur damlalarının geçmesine izin verdiğini görür gibiyim . Bu tıpkı çocukluğumuzda arkadaşlarımıza verdiğimiz sıçan yolunu anımsattı bana. Nefesimle buğulanan camı farkettim . Ve ince ince cama vuran damlacıkları . Aksine hala Taner amcamı izlemeye çalışıyordum. Bir kaç sokak ötemizde oturuyorlardı belki de daha bile yakın ama asla görmediğim ama çok sevdiğim bir dostumuzdu. Duyduğuma göre çok yakın bir zamanda oğlunu kaybetti . Ne yazık ... elinde bozuk paralarla eşe dosta tanıdık tanımadık herkese para veriyordu . Bu normalmi acaba gününüz şartlarında , Anlamış değilim . İnsanlar aklınımı kaybetmesin yoksa aklını alacak kadar üzüleceği en yakınlarını mı ? 

YORUMLAR

30 Temmuz 2018, 10.27
Hım hatırladım yorumumu ama biraz ağır olacak ta şahsiyetle alakalı değil.
Bir dervişe haber gelmiş, evladınızı kaybettiniz diye.
Part1;Dervişin gözünden bir damla yaş. Demişki; Allahım beni sevdiğini şimdi anladım.
Part2; Bazılarıda bedel ödüyor olabilir
Part3; Belkide en sevdiğini alarak gel bana dedi, Yaradan
Not; ya ben biraz uç noktadayım kusura bakma. Baba oğul ilişkisi benim en zayıf noktam. Oğlum olsun diye evlendim ama çok kokarım.  
Teşekkürler hislerimi döktürttün bana yorumu açtığın için.
30 Temmuz 2018, 16.25
Hayatın gerçek yüzüyle karşı karşıyayız... 
ne yazık ki 
Saygılar . 
Güzel Yorumun için teşekkürler...
30 Temmuz 2018, 16.55
Nihal amacım cafo gibi yorumcular bulabilmek.
Cafo size içim ısındı samimi insan
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın