gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Ya herşey bir hikayeden ibaretse!

31 Temmuz 2018, 13.48
A- A+

    Şuan balkonumun demirlerin deyim. Ve oradan bana bakan bir çift göz bile yok.  
Sokağım bomboş.  Karşı apartmanda yanan son ışıkta söndü.  
Yalnızca koca bir karanlık, biraz rüzgar ve çok yüksekten geçen yolcu uçağının sesini duyuyorum.  
  Ellerimi salsam kurtulacak mışım?   Soğuk ama nazikçe esen rüzgar yanaklarımı ısırıyor.  
Aşağıya hızlıca mı düşerim yoksa bir kuğu gibi mi süzülürüm bilmiyorum. Beni hemen bulurlar mı yoksa sabah iş için apartmanın kapısından çıkan yan komşumu ?  
 Gökyüzünde bir tane bile yıldız göremiyorum.  Kızıla boyanmış sanki her yer. Karanlığa doğru bakakalıyorum biraz.Kimsenin bir şey göremediği o yerde ben kendimi görebiliyorum. Bir kaç yudum alıp yarım bıraktığım kahvem masamda. Kahveyi çıkarttığım dolabın kapağını bile açık unutmuşum. Sanki çokça acelem vardı. Mutfağımda oturmuş balkon demirlerinden kendisini boşluğa bırakmaya çalışan bir insan gibi izliyorum kendini.  İnsan ölmeden ruhunu nasıl görebilir ki ? 





YORUMLAR

31 Temmuz 2018, 15.57
herşeyi çok güzel düşünenlerde bugün seni yazdım... :)
buda farklı bir bakış açısı çünkü haklılık payın var. Ama güzel düşünmek için güzel pırıl pırıl bir yaşam alanı temiz bir nefes biraz huzur bırakmadılar insanlarda ...
teşekkürler güzel yorumunuz için...
31 Temmuz 2018, 16.11
Başlık çok güzel, gerçekten herşey bir hikaye, geçmişte yaşayanlar nezaman geldiniz de nezaman gittiniz hala aklım şaşıyo.
At gitsin kendini. 
Ama ruhunu görme fikrin çok güzel bir düşünce kaynağı, ruhunu görebilirsin aslında ama kendin bul. Ben söyleyince alakasız yorum yapıyon diyolar.
31 Temmuz 2018, 16.18
:) okurken bile gülümsedim ... 
31 Temmuz 2018, 16.26
Kimi. Kime gülğmsedi. Bukowski sizin orda ne işi var. Zorla gülümsemek işi nasıl oluyo.  Çorba oldu yorumlarda sanırım yine 3 kişi arasında yalnızım. :(((. 
31 Temmuz 2018, 17.44
Olmuyo abi kabul. Kimseyle alay etmiyom. Ben socrates, epiktetos, aristo meşşai felsefeci ibni sina derken işrak felsefecilerine geçtim. Farkındayım kendiminde ben insanlara dip noktalarınıza bakın diyorum. İlgimi çeken bloglara yazıyom. 1 kişi çıksa tiagmo şunu diyo dese diyecekler hım bi bakalım nediyo. İyi kalpli insanlarla diyaloga girmeyi seviyorum. Onlar bize lazım. Belki kırıyorumdur ama farkına varamamışımdır özür dilerim. İyi kalbi olmayan la diyaloga girmem olmayan kalplerini kırsamda acımam. 
Çok blog yazdım muhtemelen anlamadılar red ettiler. Çok yorumumda takılıyo oplara.
Ama dünyevi bi geçmiş haylazlığım oldu onuda deniycem.
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın