gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

MESUT'A...

05 Ağustos 2018, 16.58
A- A+
          Yaş 35 yolun yarısı eder, dante gibi ortasındayız ömrün…
          Hadi matematikten anlamıyordun bari biraz edebiyata ilgin olsaydı da okusaydın ya Cahit Sıtkı TARANCI’yı. Belki anlardın yaşananlar kadar yaşanacakların da olduğunu. Yarısıydı oğlum yarısı, ömrün tamda yarısıydı. Otuz beşinde ölmek de neydi? Şerefsiz misin oğlum sen? Otuz beşimde beni öldürmek de neydi? Ayıp ulan kardeş kardeşe böyle eder miydi?
                                                                                 …
           Geçen gün telefonun galerisinde gezerken son attığın resmi gördüm… Hani şu sahile kurmuştun ya masayı, geldiğimde aynısından istiyorum demiştim de “ sen yeter ki gel paşam o iş bende “ demiştin. Nisan’da ordayım demiştim, Nisan’da ordayım… Özür dilerim gelemedim. Sanırım hiç de gelemeyeceğim… Söz vermiştim geleceğime biliyorum, bende böyle bi adamım işte sözlerimi her zaman tutamıyorum… Kızma emi !!! Yaniiii kız da, öyle çok abartma…

           O son gönderdiğin balıklar var ya… Hani “ne kadar göndereyim” demiştin de; gönder ben yerim balık olsun yeterki demiştim . O balıkları da yiyemedim ben… Öylece duruyor buzlukta. Esasen her hafta sonu niyetleniyorum. Çıkarıp yapayım balıkları yanına da açayım rakıyı, rokası limonu bol bir de salata yapayım ortaya çağırayım seni içelim karşılıklı diye ama onu da yapamıyorum. Daha geçen gün konusu oldu bir arkadaşla Mesut’un balıkları yiyemedik diye. Çok üzmeden kendini ye dedi.. Çok üzülmeden yeriz demi?

          Mesut’um birde ne var biliyor musun? Bu sene tatil için seninle gittiğimiz oteli seçtim. 2 hafta sonra orada olacağım. O tatilde kızmıştım ya sana sandaletin içine çorap mı giyilir diye… Çıkar oğlum şu kırmızı şapkanı hiç yakışmıyor diye.. Bakma oğlum öyle kadına kıza diye… Özür dilerim !!! Keşke bende seninle sandaletin içine çorap giyip, kendime hiç yakışmayan şapkalar taksaymışım… Keşke kendimce doğru olanı göstermeye kalkmayıp senin doğrunu beraber yaşasaymışım… Bugün ki aklım bende olsa inan bana böyle saçmalıklar için ağzımı bile açmazdım sana. Affet emi… Bakma öyle noluyosun oğlum diye… İçime dert oldu benim, kaçtır bunu deyip duruyorum kendime… Yanlış yaptım, özür dilerim…

        Görüyorsan beni kafayı mı sıyırıyor diye üzülme… İyiyim ben, bakma öyle iyiyim gerçekten !!! Kabullenmemi bekleme sadece… Ben sana söz verdim, SENİ ÖLDÜRMEYECEĞİM… Verdiğim hiçbir sözü tutamayacak dahi olsam ömrüm sonuna dek sana sözüm baki kalacak… Endişeye gerek yok !!! Hadi havalar çok sıcak zaten, dön sahildeki masana…

YORUMLAR

05 Ağustos 2018, 20.28
Bu blogun 2. Kez paylaşımı. 
05 Ağustos 2018, 20.51
Bu blogun 2. kez paylaşımı olmasının imkanı yok zira ben bunu daha dün yazdım. Saçma sapan ithamlarda bulunmadan önce okuduğunu sandığın blogları iyi analiz et ki birbirine karıştırmayasın !
05 Ağustos 2018, 21.34
Gerçek aöylüyorum. Okumadan da mesuta sealenmiştin. Acaba 2 versiyonumu dedim. Başka blog yoktu. Ha bir başkasıda mesut diye yazdıysa onu bilemem.
05 Ağustos 2018, 21.39
www.gamyun.net/tum-bloglar.html?search=Mesut&selector=ALL&selector=ALL
Seni öldürmeyeceğim mesut muş
05 Ağustos 2018, 21.41
Mesura 2. Mektup muş pardon.
06 Ağustos 2018, 03.16
Yok yok bu 3 oluyor. Birini silmiştiniz sanırım. İnsanların aynı blog sanmasına şaşırmamalısınız. Başlıkları tamamen başka olmuş olsa bile, içerik tekrarı oluyorsa, aynı bulunması gayet doğaldır. Kötü bir kaybı anlatıyorsunuz; ilkini anlarım, kalpten dökülmüştür, en iyisi de odur bu tip yazılarda. Sonra sündürecekseniz; söyle sağlamından bir hikaye ediş gereklidir. Siz dilediğiniz kadar yazabilirsiniz tabii, ben de okur olarak "okumama tercihimi" kullanırım yukarıdakini okumadığım gibi. Hazin bir şey yaşanılan ama sizin nickinizi bloglarda görüp yine Mesut ismi geçince başlıkta vs. olayın hassasiyetine halel geliyor. Şaka yapıyorsunuz, filan diye düşünüyorum, kusura bakılmasın.


06 Ağustos 2018, 07.59
Ne doğru demişsiniz “ dilediğiniz kadar yazabilirsiniz tabi derken “ ... İzniniz için teşekkürler çok yüce gönüllüsünüz (!) Okumadınız mı??? Peki şimdi ben bunu nasıl atlatırım ... Bu kahır da bana yeter artık... Espri anlayışı zayıf bir arkadaşımız olmalısınız ki şaka algınız bu yönde oluşmuş... Aynı başlıkla 4. 5. belki dahası da gelecek bunun da kimsenin derdi olmadığını düşünüyorum, kusura bakılmasın.
06 Ağustos 2018, 08.19
Sevgili blog yazarı yaranızı biz kapatamayız ama sanırım benim aceleciliğimden kaynaklanıyor bu sıkıntı. Ama dertli insan boynunu büker hüznünden kimseyi umursamaz. Hüzünlü insan birilerini kıracak kadar ise bu elzem verici bir durym söz konusuna dönüşüp içtenlik dışına çıkar. 
Şöyle düşünmek isterim böyle bir durumla karşılaşsam. O mutludur mutlaka 
Tekrar söylüyorum acınızdan dolayı size saygı duyuyor, ve
 KOCAMAN ÖZÜR DİLİYORUM. 
06 Ağustos 2018, 13.20
sözün  arkasında durman dilegiylee...:(((
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın