gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

her şey bir rüya olsun ...

11 Ağustos 2018, 12.31
A- A+
  Her insan istiyor ki her şey bir rüya olsun. Sabah annemizin ''hadi yavrum kalk okula geç kalıyorsun'' sesiyle uyanmayı hayal ediyoruz. Unutmak istediğimiz bir sürü kötü anılarımız var çünkü. Düşünmedikleri tek şey Güzel anılarımızın da silineceği. Ya onlarda gidecek ömrümüzden yada yeniden güzel şeyler yaşamayı bekleyeceğiz . Ne kadar üzücü değil mi ?
  Bazı anlar ise tamamen mucizevi bir tesadüften ibaret. O anlar bir daha gelmeyecek. Belki başka anlar yaşayacağız ama güzellikleri yaşamamış olmak üzmez mi insanı? Okulda aldığın takdir belgesi , yarışmada  kazandığın ilk madalyan , sınavdan en yüksek notu alman , en iyi üniversiteyi kazanman , ilk çocuğunu kucağına aldığın ilk an. Onun büyüğünü görmen yada belki evlendiğini ...
  Herkes kötü günlerin yaşanmamış olmasını istiyor . Ama iyi şeylerde onunla birlikte silinecek. Her şeyi baştan mı yaşayacağız şimdi. 
 Yada her neysee  annemizin o sesini duymayı özleyen erimize gelsin o zaman bu blog...

  '' Hadi yavrum kalk okula geç kalıcaksın...''

YORUMLAR


Henüz yorum yapılmamış :( Yazık ama blog sahibi senin yorumunu bekliyor olabilir

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın