gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

SENİ SEVMEK - ÖYLE KOLAYSA

01 Eylül 2018, 05.17
A- A+

   Düşündüm de : Seni ilk tanıdığımda nasılda sevilesi biri demiştim  içten içe hayran olmustum sana ve zaman ilerledikce tanıdıkca seni duygularım yoğunlaştı büyüdü büyüdü ve artık içime sığmaz oldular..Benim aradığım herşey vardı sende. En beğendiğimse o tatlı sözlerin,kıyımsız yüreğin,merhametin sevimli hallerin bazen durduk yere gelen sinirli hallerinden hoşlanmasam da  (yanlış anlama sana yakıstıramadığımdan) yoksa her halinle seviyorum ki seni...

   Artık o çaresiz hastalığa bende yakalanmıştım kısa sürede anladım başımın büyük bir dertte olduğunu kurtuluşumun olmadığını. Sen ve ben olamayacağını  biliyordum hele bide inadım inat huyum yokmu zorlayacaktı beni aklım mantığım düşüncelerim olmaz imkansız desede inat tarafımın seni sevmek için hepsini en başından susturacağını zaten biliyordum...Nihayetinde öylede oldu inadım susturdu hepsini sev ve gör gününü dedi :)) sevdim ve gördüm ki :))

     Biliyodum başıma neler geleceğini hemde taa ilk günden anlamıstım..Mesela senin beni sevmeyeceğini biliyordum.Aslında  sevecektin beni ama benim istediğim gibi olmayacaktı o sevgi farklı sevecektin ... Acı çekecegimi,gözlerimden yaşların eksik olmayacağını,kalbimin bin parçaya ayrılacağını sonra tekrar tekrar kırılacağınıda biliyorum peki niye sevdim bütün bunları bilmeme rağmen vazgeçemediğim şey neydi ?

   İşte can alıcı noktada tam burası bütün yaşayacaklarımı tahmin etmeme bilmeme rağmen bunu bilmiyorum :)) bana iyi geliyorsun Seninle konusurken zamanın nasıl geçtiğini farketmiyorum.seninle olmanın huzuru tarif edilemez..peki yaa kalbimin 3 buçuk atan o gümbürtüsü nasıl anlatılır ki.. içimdeki binlerce kelebeğin kanatlanıp uçuşa geçtiği hissi tarif edilebilinirmi ki :))

 Nasıl bir sevgi duyuyorsam artık sen oldun herşeyim.. Gözümü kapattığımda yada uyandığımda ilk aklıma gelensin seninle konusur gibi günaydın diyorum kendi kendime  hep gülümsemelisin  demiştin ya hep gülümsüyorum olmadık şeylere bile.. Garip garip huylar edindim. Mesela üzüldüğümde bulutlara bakıyorum,bir şarkı açıyorum,seni düşünüyorum bunu seni özlediğimde de yapıyorum çok iyi geliyor..

Seni sevmek bazen yoruyor beni ama ben seni sevmeyi seviyorum. Çünkü ne zaman seni düşünsem içimde tarifi imkansız bir coşku oluyor. Kelimelerle anlatamadığım duygular kaplıyor her yanımı..Çocuk gibi oluyorum hiç bir şeyi umursamıyorum içimdeki çocuğun bitmez tükenmez enerjisi  kaplıyor her yanımı,her an çoşmaya hazır ama kırılgan,mahsun bir duygu seline kapılıyorum.

Yazamadığım o kadar çok şey varki seni sevmekle ilgili. Mesela seni nasıl beklediğimi nasıl özlediğimi anlatmadım. Seninle konusurken nasıl duygusallaşıp ağladığımı, seni görmediğimde yaşadığım endişeleri korkuları,sonrasında gördüğümde duyduğum rahatlığı mutluluğu v.b gibi pek çok seyi...Seni düşünürken yaptığım sakarlıkları da yazmayayım her ne kadar sevimli gözüksede aptallaşıyor insan sevince :))  

Nasıl anlatılırki sevgin. Bazen şöyle oluyor biden bire ağlamak geliyor durduk yere, hiç bir sey yokken sonra ağlarken yine seni hayal ediyorum. Ağlama diyosun birden geçiyo ağlamam.Öyleki  yere göğe sığdıramıyorum seni. İnsan acı çekmek için sever mi ? :)) Bütün bu yaşadıklarımı sen görmüyorsun seni senden habersiz işte böyle seviyorum..Çokkk Seviyorummm  

Hani hep diyorsun ya..Beni sevme, Acı çekme, Unut Lütfen, Ağlama, Son cümlem Mabelin şarkısıyla bitireyim o zaman ...Öyle kolaysa gel başımdan Kaldır at sevdanı .......
İçi sevgi dolu bir dünya diliyorum herkese sevgilerimle..

YORUMLAR


Henüz yorum yapılmamış :( Yazık ama blog sahibi senin yorumunu bekliyor olabilir

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın