gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Çünkü sen Aşksın

04 Eylül 2018, 17.45
A- A+


Sensizliğin ne büyük bir kederlere ne büyük bir acıylara sebeb olduğunu kimseler anlayamaz. Sensiz kalan biri fiziksel olmasada ruhsal olarak dünyanın en geri kalmış bölgelerindeki, açlık ve hastalıktan sefalet içind yaşayan insanlardan bile daha acınacak bir halde yaşadığını kimseler bilemez... Sensizlik çölde susuzluktur, çölde susuzluk nedir herkes anlayamaz. Seni ancak seni yaşayanlar bilir.

Kabul et sende biliyorsun dayanılmaz bir çekiciliğinin olduğunu. Seni bir kere tanıyıp, seni tadanın senden asla vaz geçmeyeceğini sende biliyorsun. Sende biliyorsun seninle tanışanlar tutkuların en büyüğüne kapılacağını. Ve biliyorsunki sen aslında dünyadaki en amansız hastalıklardan bile daha acımasız ve tehlikeli olduğunu. Sen veremden, sen vebadan, sen tifodan, sen kanserden daha tehlikelisin bunu biliyorsun. Seni gören gözlerin güneşi bir daha göremeyeceğinide biliyorsun. Seni soluyup içine çekenin bir daha nefes alamayacağınıda biliyorsun. Ne yazikki, en başta ben olmak üzere hiç kimse senin bu kadar tehlikeli olduğunu anlamak istemiyor... 

Bir defa seninle tanışmaya görsünler, seni tanıyanlar hemen havana kapılıyorlar. Senin için şiirler yazıp şarkılar söylüyorlar. Sen ise onları yavaş yavaş zehirliyor acı çektire çektire öldürüyorsun. Sen acımasızsın, sen vicdansızsın, sen kötüsün... Sen seninle tanışan insanlara önce çok güzellik yaşatıyor çok mutluluk veriyorsun, şarkılar soyletiyorsun, şiirler yazdırtıyorsun, kelebekler gibi çiçekten çiçeğe konduruyor güldürüp eğlendirip oyunlar oynatıyorsun ... Ve sonra birden onları boşluğa bırakıyor karanlık kuyulara atıyor karanlıklara gömülmelerini sağlıyorsun. Seni tanıyanlara güneşin en keskin ışığından bile geceyi yaşatıyorsun. Seni tanıyanların gündüzüyle gecesini, yazıyla kışını bir ediyorsun.  

Evet bazılarını mutlu ettiğini görüyorum. Bazıları seninle tanıştığı için çokkkkk mutluymuş duyuyorum... Ama ne yazıkki bu mutlu olanlar seninle tanışanların belkide binde biri bile değil. Belki birini mutlu ediyorsun lakin, gerideki binlerce kişiye bu dünyada cehennemi yaşatıyorsun.

Bende seninle tanıştım, aslında senden iğrendiğimi nefret ettiğimi bile soyleyebilirim. Ama sensiz kalıncada hayatımın boş, anlamsız, manasız olduğunuda itiraf etmek durumundayım. işte bunun için son olarak sana şunu söylemek isterim Aşk. 

AŞK seni seviyorum.
Seni de seviyorum sevgi .
Seni de seviyorum duygu .
Senden nefrette etsem de Aşk .
Ben sensiz yapamıyorum...


YORUMLAR


Henüz yorum yapılmamış :( Yazık ama blog sahibi senin yorumunu bekliyor olabilir

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın