gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

GÜNEŞ BATTI ANKARA GAR MEYDANINDA

10 Ekim 2018, 09.01
A- A+

     Saatler 8'i gösteriyordu.Klasik soğuk bir Ankara hafta sonuydu.Sanki normalden daha soğuk bir cumartesi sabahıydı.Gençlik Parkında buluşmuştuk bizimkilerle.Simit  ve çay ile keyifli bir sohbetin ardından yola çıktık.İstikamet Gar Meydanı.Parkın çıkışında kontrol noktasından geçtik,meydana ulaştık bir ağacın altında beklemeye başladık.30 dakikaya kadar binlerce kişi toplanmıştı.Davul zurnada gelince zaten ohh miss..Herkes ayrı bir kafadaydı, horon tepen,halay seken,zeybek oynayan,onlarca grup.....

     ''Ulan çok soğuk,dondum.''dedim Ali Deniz'e.''Git sıcak içecek bir şeyler al.'' dedi.'' Neden Ben dedim.''''Ulan ölürsün falan, bugün Allah için ne yaptın diye sorarlarsa Ali Deniz'e çay aldım dersin.''dedi.
Gülmüştük.Garın kapısının önünde bir seyyar vardı.Çayları kartonun üzerine koydu meyve sularını poşete.

     Arkadan bir ses geldi,bugüne kadar hiç duymamıştım.Yere yat hemen dedi çaycı adam.Donakalmıştım,elimde bir parça karton kalmıştı.çok geçmeden bir daha ses duyuldu. Bu defa yere düşmüştüm.Kendime sağdan soldan gelen çığlık sesleri ile  geldim.Çaycı adama ''Ne oldu?'' diye sordum. ''Bomba patladı.'' dedi.Aklıma bizimkiler gelmişti.Ağacın altına doğru baktım,ayakta kimse yoktu.Herkes yerdeydi.Ayağa kalkıp ağacın altına doğru ilerlemeye başladım,o sırada polise saldıran gruplar oldu.Polis biber gazı ve su ile müdahale etti.
     Hayatımın en korkunç manzarası ile karşılaşmıştım. smile Resmi Ali Deniz,Şebnem,Elif,Dilan ve 14 can.Hepsi yerde cansız yatıyordu.Yine karardı gözlerim,yine bayılmıştım.
Kendime geldiğimde Kızılay'da bir hastanedeydim.Odada 6-7 kişi vardı en sağlam görünenleri bendim.Öyle yalnız,öyle çaresizdimkismile Resmi telefonumda onlarca cevapsız çağrı var kime ne anlatacaktım nasıl anlatacaktım.


     96 güneş battı o gün Gar Meydanında.
     Bir dahada doğmadı...

YORUMLAR

13 Ekim 2018, 11.45
Siyasi görüşümüz ne olursa olsun, inancımız ne olursa olsun terörü lanetlememiz gerekli. Ölenler bu şekilde ölümü hak etmiyorlardı. Olayda sadece barış sevdalılarının kanı döküldü. Bunu yapanlara lanet olsun......
26 Kasım 2018, 15.37
                                    Öncelikle çok Geçmiş Olsun vede Başınız Sağolsun YÜCE RABBİM tüm hayatını kaybedenlere nurlar yağdırsın inşsmile Resmi...Bir insanın eğer rızkı kesilmişse son nefesini verir demekki sizin yaşayacak görecek çok daha güzel günleriniz olacak .Arkadaşınız ALİ DENİZ vesile olmuş  hayatta kalmanıza Hepsine ALLAH Rahmet eylesin .YÜCE RABBİM bir daha öyle acılar yaşatmasın bizlere
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın