gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Hmmm... Ne Silsem Ne Silsem???

06 Aralık 2018, 04.48
A- A+

Çok doluyoruz çoook. Ne yapacaksın işte, hayat bu. Herkesin asabı bozuk bir defa. Sinirler gergin, tahammülsüzlük had safhada. Deşarj olmak gerek bir şekilde. Şimdi o şekillerden birinden söz edeceğim. Bunu yeni keşfettim. Deşarj olmak için siliyoruz, farkında mısınız. Her türlü 'silmek' işte. Diyelim sanal ortamda; yerli yersiz kafamız mı attı, derhal arkadaşlık listesinden birini siliyoruz misal. Paylaşım yapmışsak onları siliyoruz sonra. Yok o da olmadı, fotolarımızı siliyoruz. Temizlenmek veya temizlemek istiyoruz. Yani esasında, bildiğiniz safra atıyoruz böylece.


Örneğin; yerleri siliyoruz, bu da bir deşarj olma yöntemi. Bu temizlik konusuna kafayı takıp psikiyatrist kapılarını aşındıranları duymuşsunuzdur. O yapılan silmek eyleminin temizlikle alakası yok tabii ki, tamamen mecaz azizim. Bizler her paspas darbesinde, içimizdeki bir arızayı siliyoruz. Bize error verdiren her neyse, işte onları temizliyoruz.


Sonra kadınlar mesela; saçlarını kestiriyor, boyatıyorlar depresyondayken. Yani nedir; değişmek istiyorlar. Bir şeylerden kurtulup yeni bir sayfa açmak... Hele şimdilerde daha da boyut kazandı bu işler. Öğleden önce başka bir yüzü, öğleden sonra bir başka yüzü olan kadınlar var. "Sevgili botokscum; şu kaşlarımı ortasından tutup yukarı kaldır lütfen, arasına da 90 derece açı ver. Sonra üst dudağımı da biraz doldur, uçlarını da yukarı kaldır ki hep gülümsüyor gibi görüneyim". Bunu isteyen kadın, bir ay sonra bu görüntüden sıkılıp tam tersi bir şey de istiyor olabiliyor sevgili botokscusundan. Hep memnuniyetsizlikten bunlar, hep mutsuzluktan. Kendimizi bile siliyoruz işte bir şekilde. Kendi yüzümüze, gözümüze bile katlanabilitemiz yok.


Kendisini epilasyon aleti sanan erkekler var mesela. Kolay değil erkek olmak bu ülkede. Yoğun strese girince, üzerlerindeki kılları-tüyleri alan -daha doğru tabir 'yolan'- erkekler var. Artık neresi denk gelirse... Bu da bir temizleme veya temizlenme yöntemi. Olanı yok edip temiz bir alan yaratıyorlar. Yeni ve temiz bir şey(!) Oysa bildiğiniz psikolojik rahatsızlık bu.


Vallahi yazdıkça aklıma tuhaf tuhaf düşünceler geliyor. Ruh hastası mıyız neyiz toptan smile Resmi


*Gece Gamyun bozulunca oyun oynayamadım, stres attım bunları yazıp. Deşarjj deşarjj işte. Mühim konu! Sevgili Gamyun yapmayın böyle! Akıl sağlığımızla oynamayın lütfen!

YORUMLAR

06 Aralık 2018, 16.34
Di mi Güzelsuratcım benim ya. Ne güzel yazı ekleyecektim, tutup ne yazdım bak stresten .p Botoks deneyeceğim ben tabii ki, yalnız örnekler korkutuyor beni :) Bir de iğneden ve yılandan korkuyorum smile Resmi Yoksa sıkıntı yok :) smile Resmi
08 Aralık 2018, 04.01
Vallahi bir acayip canlılarız Şehr-i19Mayıs. Neyle deşarj olup nasıl detoks yapacağımız hiç belli değil. Ben de bunun adına yapmış olduklarıma gülüyorum bir zaman sonra. Ayrıca yazıları okumuyorlar, sen yanlış biliyorsun .d Daha geçen gün okumadan kaka ilan edip redlemişler yazımı benim .ddd Çok sinirlendim, silecektim az kalsın tüm bloglarımı smile Resmi


Teşekkür ederim iltifatına, senin güzel bakışın o. Her ne kadar doğallığın en güzeli olduğunu düşünsem de, bu tip şeylere karşıyım sanılmasın. Kadının doğasında güzel olma isteği var. Elbette güzel olmalı, bakımlı olmalı kadın. Gerektiğinde de zamanın izlerini silebilmek için imkanlardan yararlanmalı. Doğalının dışına çıkmadan, kendini başka biri haline getirmeden tabii... Trende uygun yüz modellerini botoks marifetiyle uyguluyorlar, ben ona kızıyorum. Eğretiliği fark edemiyorlar, hepsi birbirine benziyor. 18 yaşında bir insanın, botoksla, yüz dolgusuyla ne işi olur ya! Bir arkadaşım söylemişti bana: "Tarihin hiçbir döneminde; insanlar, bu kadar birbirlerine benzemeye çalışmamıştı" demiş birisi.


09 Aralık 2018, 18.02
Genelde dediğin gibi durumlarda gidiyorum kumsala yazıyorum ama tekrar siliyorum
olmadı tekrar yazıyorum dalgaların silmesini bekliyorum bir nevi kendi kendimi kandırıyorum
Hayat bu fazla takmamak gerekli bence.
10 Aralık 2018, 15.22
Helincim, Güzelsuratım; teşekkür ederim. Güzel sözlerinin her birine, aynıyla cevap veriyorum. Sürüngenler familyasına gelince; onların panzehirleri mevcut bende. Bir noktadan sonra solucandan başkaca bir mahlukata benzemiyorlar. Küçükken solucan bulunca, onlara zarar vermeden oynardım onlarla, öyle bi şey yani :) Sen yorma güzel kafanı. Ama yine de dövülecek varsa döveriz beraberce, anlaştık :) smile Resmi smile Resmi


Okan; ne güzel yorum yapmışsın. Çağrışımın üzerine yeni bir yazı yazılır. Di mi, bir de silineceğini bildiğimiz halde, kendimizi yazmaktan alıkoyamadıklarımız var. Silinecek diye deli gibi korktuklarımız var sonra... smile Resmi


11 Aralık 2018, 20.07
Kesinlikle Cezbe 
12 Aralık 2018, 15.43
Gamyun olarak şamar oğlanı olmuşuz da haberimiz yok. Biri diyor oyun oynayamadım, akıl sağlığımı bozdular, öbürü diyor, blog silemiyorum, ruhumu ötelediler, beriki diyor, sen üzme kendini, ben onları tekme tokat döverim smile Resmi

Noluyor yav smile Resmi Boş bulmuşsunuz meydanı, efendiyiz, ses çıkartmıyoruz diye gelmişsiniz üzerimize.
Yorumumu, facebook atarlı sözlerinden bir kaçıyla bitireyim (şimdi google'da aradım buldum, aklımdan yazmadım);
- Yeri gelir eyvallah der susarız, yeri gelir Allah der dalarız.
- Bir yıldız gibi kayarım hayatından, yapabileceğin tek şey dilek tutmak olur.
- Canımızı alanın canı sağ olsun, alamayanın da başı sağ olsun.
- Sahne senin devam et, sıra bana gelmesin dua et.
12 Aralık 2018, 17.18
ooo bunlar da  bir şeymi  .Gamyunda neler oluyor nelerr birde onları bilseydiniz:))(Sahne senin  devam et, sıra bana gelmesin dua et.)Valla  tırstım ama çok da güldüm :)))Harikasınız gmsnn opum..
13 Aralık 2018, 01.55
Hah bakın işte gördünüz mü asabımız nasıl bozuk. Hem öyle birimizin değil, hepimizin işte! Biz, Gamyun bozuldu diye ağlaşırken; süpsüper yönetici, teselli edeceği, gözyaşlarımızı sileceği yerde, tam gaz üyelere dalmış, ki kınıyorum. Bir yığın mağdur insan var Sayın Süpsüper Yönetici. Yorumları irdelemeden, şöyle bir okumuşsunuz anladığım kadarıyla. Eğilin şu sorunlarımıza artık. Bakın "hangi tren bu" diye soruyor bir üye. Şu trenlerin üzerlerine bir isim yazın. Ne bileyim Doğu Ekspresi olur, Geceyarısı Ekspresi olur, Korku Treni olur vs. vs. Hem "tren" kelimesini okur okumaz; aklınıza kamyon arkası yazılarının gelmesi de neyin nesidir kuzum??? Üstelik bu kamyon arkası yazılarının aralarında; ne bir senkron, ne bir mana dizilimi var! İşte ne diyeyim; balık baştan kokar, tabiri bu tip durumlar sonrası icat olunmuş. Üzülüyorum çok smile Resmi Bir de "harika" diye nitelemişler sizi ki, ona daha çok üzülüyorum şu an .p


Şu kamuoyunu da birisi aydınlatsın. Bilenler bilmeyenlere anlatsın yani; Gamyun'da neler oluyor???? Benim gibi saf üyelerin aydınlanmaya ihtiyacı var. Mel mel oyun oynayıp gidiyoruz biz siteden, biz de bilmek istiyoruz Gönlünce-sev. Lütfen anlatın bize.
13 Aralık 2018, 09.18
Sayın  mel mel oyun oynayıp  giden Gamyun  üyesi cezbe hanım  anlatın   demişsiniz ya vala sizin kadar elim kalem tutabilseydi ağzım laf yapabilseydi anlatırdım da  hoş siz buraları  benden iyi bilirsiniz hııı birde eğer normal bir üye bu  yazdıklarınızı yazsaydı  çoktan yasaklanırdı da neyse onu  geçiyorum  .  Yine de diyorum ki evet  gsmnn opum siz bir HARİKASINIZ:)))
13 Aralık 2018, 13.52
Duru, siz beni yanlış anlamışsınız smile Resmi Belki de benim hatam ki; sizi tanımadan, espriyi söylediğiniz söz üzerinden şekillendirdim. Sonuçta, herkese ve özellikle tanımadığı kişiye şaka yapmamalı insan. Gmsnn, bünyesinde yüksek miktarda şeker barındırmayan bir insan olsa, zaten ben ona takılmam. Karşılıklı şakayı kaldırabilitemiz var yani. Yazdıklarımı, normal bir üye yazsa da yasak almazdı bence, Gmsnn bu tip söylemlerle üye yasaklayacak birisi değil tanıdığım kadarıyla. Ve ben normal bir üyeyim, daha bir silverım bile olmadı vallahi .ddd Ayrıca; Gamyun'da ne olup bitebilir ki? Hayatın içinde ne varsa, burada da onlar oluyordur sanırım. Burada olsun, hayatın içinde olsun gereksiz şeylere enerjimi harcamıyorum ben. Ama yine de yazan olursa okurum :) İlla iyi kalem olmak gerekmiyor bir şeyler anlatabilmek için. Anlatmayı deneyebilirsiniz :)
13 Aralık 2018, 14.21
Durun!!!


Siz kardeşsiniz smile Resmi
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın