gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Bi Android Gördüm Sanki (Yeni Eklenen Uygulamalar)

03 Nisan 2019, 23.59
A- A+

Blogu yazdıktan sonra eklediğimiz yeni uygulamalarımız oldu. Bunları da indirip, deneyebilirsiniz. Aşağıya, tüm Android uygulamalarımızın linklerini yazıyorum. Denk geldiğiniz problemleri de lütfen bize iletin.

------------------------- YENİ -------------------------
Yüzbir: http://server.gamyun.net/android/yuzbir.apk
Banko: http://server.gamyun.net/android/banko.apk
Okey: http://server.gamyun.net/android/okey.apk
Tavla: http://server.gamyun.net/android/tavla.apk
King: http://server.gamyun.net/android/king.apk
İhale: http://server.gamyun.net/android/ihale.apk
Batak: http://server.gamyun.net/android/batak.apk
Pişti: http://server.gamyun.net/android/pisti.apk
Pisyedili: http://server.gamyun.net/android/pisyedili.apk
Domino: http://server.gamyun.net/android/domino.apk
Satranç: http://server.gamyun.net/android/​chess.apk
Dama: http://server.gamyun.net/android/​checker.apk
Kastet: http://server.gamyun.net/android/kastet.apk
------------------------- YENİ -------------------------

*: Ard arda dosya indirince android zaman zaman uygulama indirmeyi engelliyor ve indirmiyor. Bu durumu aşmak için indirmek istediğiniz uygulamanın linkinin üzerinde parmağınızı basılı tutun, açılan menüden "Bağlantıyı İndir" e tıklayıp, indirin, o zama problem yaşamazsınız.

Şu android yüzünden yemediğimiz dayak, edilmedik laf kalmadı. Facebook’dan iyi bayramlar diyoruz; “Öncelikle allah belanızı versin, size de iyi bayramlar” diyen, Mutlu yıllar dediğimizde; “Sadece bize mutlu yıllar, size değil, çünkü Android’i yapmadınız” diyen, yeni oyun ekranlarımızı tanıttığımızda; “Ulan ne beceriksizsiniz, bi Android uygulaması yapamadınız” diyen, hatta işi daha da ileri götürüp, Android uygulama yapmamak için Apple’dan para aldığımız bile iddia eden oldu. Bunu dile getiren arkadaş o kadar inandırıcıydı ki, ben bile bir ara şüpheye düştüm, gerçekten aldık mı, acaba ne kadar aldık diye smile Resmi

İşin özü aslında çok daha farklıydı. Biz Android uygulamayı yapmaya, aslında iPhone uygulamasını yaparken başladık. Farklı platformlarda geliştiriyorduk iki uygulamayı da. Apple uygulaması sorunsuz gitse de, Android uygulaması, istediğimiz gibi ilerlemedi ve %50-60’ı bitmiş uygulamayı çöpe attık. Bir süre sonra yeniden en baştan başladık, o da bizi memnun etmedi, onu da çöpe attık. Çünkü sorunsuz çalışan, Apple uygulamasıyla uyumlu olan ve cihaz desteği geniş olan bir uygulama yapmak istiyorduk. Yani bizim açımızdan mükemmele en yakın modeli yaratmaya çalışıyorduk.

Bu arada, bu proje ile ilgili çalışırken, bir yandan, Apple uygulamalarımızı geliştirdik, web sitemizi yeniledik, tüm oyunlarımızın html5 versiyonlarını 2 defa yeniledik (ilk yaptığımızı çöpe atıp, en başından yazdık) ve aynı zamanda Android’i geliştirmeye devam ettik. Süreç biraz uzun oldu farkındayız ama sonuç güzel oldu.

Şu an sizin oynayacağınız Android uygulamamızın en önemli özelliği, web’deki oyunlarımızla tamamen aynı alt yapıyı kullanıyor olması. Yani ileride yapmak istediğimiz değişiklikleri, hızlı ve kolayca yapacağız. Üzerinde halen geliştirmemiz gereken bazı özellikler var ancak şu haliyle artık Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz Banko uygulamamız hazır. Telefonlarınızdan http://server.gamyun.net/android/banko.apk adresine tıklayıp, indirip kurabilirsiniz. 

Web sitemizde yer alan yeni oyun ekranındaki fıstık satın alma seçeneklerinin hepsi Android’de yer alıyor. Sanal mağaza’dan alışveriş de yapabiliyorsunuz. Mesela bu iki özellik Apple uygulamasında yok ama Android’de var. Uygulamaya girişte, şimdilik Facebook ile bağlanma ve Misafir girişi özelliği yok ama Play Store’a eklediğimizde, bu özellikler de gelecek. Biz uzun zamandır test ediyoruz ancak siz de test ederken hatalara denk gelebilirsiniz. Bu yüzden, bir anormalliğe rastladığınızda mobile@gamyun.net email adresine, bu durumu iletirseniz seviniriz.

Eksiklikleri giderip, Banko uygulamamızı çıkarttıktan sonra da, sırasıyla Apple’da olan diğer oyun uygulamalarımızı çıkartacağız. O yüzden, artık size “İyi Bayramlar” dediğimizde, sadece; “Sizi de iyi bayramlar” diye karşılık vermeniz yeterli, gerisine gerek yok smile Resmi

YORUMLAR

22 Ocak 2019, 16.51
    bize bu yazıyı gelecekten yazmışsınız 28 ocak 2019 :)
22 Ocak 2019, 17.24
yıllardır kullanıyorum süper bence
22 Ocak 2019, 17.35
Uygulama süper , 101 , okey , pişti Oyunlarındada bu başarıyı sağlarsanız memmun kalırız. Ios almak zorunda kalmayız bu sayede.
22 Ocak 2019, 19.08
Android telefon kullananlar icin cok uzun zamandir beklenen haberdi. Ugrasilariniz ve emeklerinize tesekkur ederiz. Okudugmda;  sonunda oyun oynarken saga sola kayip kacmayan bir ekranda, salona ve masalara hakim olup ayni zamanda sohbet edebilecegiz dedim ve verdiginiz linkten telefonuma uygulamayi indirdm. Fakat surekli " bir hata olustu daha sonra tekrar deneyin"  Ya da "kayitli kaydiniz bulunmamakta " uyarisi veriyor. Bu sorunu yalniz ben mi yasiyorum?   yalniz degilsem cozumu nasil olacak bilgilendirirseniz memnun olurum tesekkurler.
23 Ocak 2019, 01.11
Ben denedim gayet super emeklerinize saglik diger oyunlardada olursa cok daha super olur iyi calismalar dilerim.
23 Ocak 2019, 16.22
28ocak olayi nasil olmus acaba, kafamda deli sorular. facebookta biri 101 istiyoruz demis :)) androitte bankoyu bulmusuzda 101i eksik kalsin aman. ee benim telefon dun bozuldu, bari samsung yerine iphone alayim demistim. ben simdi ne alayim diye nasil karar vercem bilmiyorum. :))
23 Ocak 2019, 17.35
Bende  androidden daha çok bu 28 ocak  olayına takıldım. Söylenen beddualar yerinimi buldu acaba.? Gerçekten belanızı bulup o taraftanmı yazıyorsunuz ?  :)
23 Ocak 2019, 21.28
Blogun uzun süre ana sayfada kalması ve herkes tarafından okunabilmesi için 28 ocak yapılmış. Allah başka dert vermesin :)
23 Ocak 2019, 21.36
herşeyi daha fazla para kazanmak için yapıyonuz sanki hayrına bişi yapmış gibi ballandıra ballandıra anlatmaya gerek yok :D herşeyin temelinde daha fazla kazanç var. ayrıcada oyunlar eskiden daha iyi ve akıcıydı şimdi eskiyi arar olduk 500 kşi doldurulmş salonlar oyunu otomat oyuncu tamamlannca başlaması gibi
24 Ocak 2019, 07.13
Uygulama dedin mi üye kayan yazı ofline msj profil bilgileri ziyaretçi listesi vs yi de içinde ister
24 Ocak 2019, 20.32
Acil pis 7li istiyoruz 
24 Ocak 2019, 20.40
banko 101 okey heryerde bulabilirsiniz ama pis yedili yok malesef.İnternetsiz olanı var oda tat vermiyor gamyunun her evde değil her yerde olması gerekir..
25 Ocak 2019, 02.18
Ben, arkaplanı pudra rengi olan yorum penceresi istiyorum.
25 Ocak 2019, 19.48
oyunlarda kalite yerlerde 500 kişilik oyun salonunda yeni masa düzeninde oyuncu seçme şansmız nerdeyse sıfıra indi. bizim köyün gayfesinde bile masada kimle oynayacamızı seçeblirken burda 500 kşiden biriyle oynayacaksın dayatması hoş değil. istemedğini engellersin diyeblirsiniz ama öle değil ağır oynayan biçok yarımı olan kşileri seçebilme şansı eskiden vardı şimdi yok salonlar 100 kşilikken en azndan 100 kşiden birileriyle oynama durumu vardı şimdi bu 500 oldu oyun ve oyuncu kaliteside buna bağlı olarak yerlere indi
25 Ocak 2019, 20.38
Beklenen haber geldi sorunda :) Şuan .apk yi indirip kurdum şuan bir sorun görünmüyor gayet akıcı ve güzel çalışıyor . Bunun ardından 101 ve Pişti uygulamalarınıda bekliyoruz :) 28 ocağa da Çok takılmayın bence Play Store’a ekleme tarihidir
26 Ocak 2019, 06.39
Harika olmus gmsnn opum gecmis tüm bayramlariniz Kutlu Olsun smile Resmi
26 Ocak 2019, 10.31
Turkçe karakter olan nickler bu uygulamaya giremiyor. 
26 Ocak 2019, 19.15
O androidi bende gördüm hatta korktum.Masada aynı oyundaydık nesin sen garip bi görüntün var robot gibi salonda senden bitane daha yok dedim cevaplamadı karizmasızmışsmile Resmi.O kadar merak ettim ki özelden sordum nesin sen nerden giriyor olabilirsin Androidim dedi.Ben android telefon kullanmıyom ama en çok ben sevindim.Salona ne zaman yetkili op gelse konu android.Vatana millete gamyuna hayırlı olsunsmile Resmi
27 Ocak 2019, 01.08
Pis 7liyi  istiyorum
27 Ocak 2019, 03.42
başarılı da özel salonlara giriş yasak mı giremedik bankoda arkadaşlar ora fa kaldı biz burada smile Resmi smile Resmi
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın