gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Bir Pazar Kahvaltısı ..

14 Nisan 2019, 17.53
A- A+

Bugün günlerden pazar .. Muhtemelen siz bu yazdıklarımı bir aksilik olmazsa yarın yani pazartesi günü okuyacaksınız. Pazar denince aklımıza tatil gelir, geç kahvaltı gelir, baharın gelişiyle birlikte piknik gelir, tembellik gelebilir, alış veriş, sinema, tiyatro gelmesi de muhtemel .. Tabii benim gibi çalışmak zorunda değilseniz : )
Konuyu tatil gününden açınca nedenini de açıklamak lazım .. Günlük takip ettiğim sitelerden birinde bir başlık tam da bugüne dair olunca hemen açıp detaylarını okudum.. Başlık aynen şöyle ; “ Pazar günü erken kalkmak için bir neden ”
Okumaya başladım, çok sıradan nedenleri yazanlar olduğu gibi oldukça eğlenceli, farklı, değişik sebepleri olanları okuyunca oldukça keyifli vakit geçirdim. Bunu da sizinle paylaşmak istedim.. Hatta dilerseniz ve varsa siz de kendi sebebinizi paylaşabilirsiniz : )
1. Şehrin ortasında komşunuzun 5 adımlık bahçede beslediği horozun ötmesi
( Çok fena ! O horozun ömrü uzun değil gibi )
2. Evin çatısına vuran yağmur damlalarının sesi
( Gayet güzel ve gülümsetecek bir sebep )
3. Saat farkı nedeniyle erken başlayan Formula 1 yarışmalarını izlemek için
( Boks ve NBA maçları için uyanırım ben de)
4. Babamın emekli olup kahvaltıya erken uyandırması
( Babalar önemli .. Ömürleri uzun olsun da uykusuzluk önemsiz)
5. Sevgilisinden ayrılan arkadaşın araması
( Kadınlar yapıyor bunu : )) Teselli kar etse bari )
6. Nöbete gidecek sevgiliye sürpriz yapmak için erken uyanıp kapısında beklemek.
( Favorim bu oldu, çok romantik değil mi yaaa : )) )
7. Ünlü bir sinemanın pazar gününe özel erken saatte ucuz bilet satışı.
      ( Kesin öğrenci bu arkadaş  )
Benim seçtiğim birkaç tanesi böyle : ))) Pazar günü erken uyanmak çeneye zarar, ben uyumuyorsam kimse uyumasın der gibi susmak bilmedim : )))
İyi pazarlar… iyi tatiller .. 


YORUMLAR

15 Nisan 2019, 21.04
Pazar gününe dair çizdiğin aile tablosunu çok takdir ettiğimi, bu anlamda değerli babanızı can-ı gönülden tebrik ettiğimi söylemek isterim. Aile kavramı genel bir ifade olsa da mutlu aile kavramı çok değerli benim için. Bu açıdan baktığımızda 4. madde hafif şikayet içerse de, sayenizde anlam kazandı. : )
Güzel ve sıcak katkın için çok teşekkürler ( gelek spas ) Helin .. 


16 Nisan 2019, 10.20
Denize dair söylediklerini okurken bir iç çekmiş, denizimiz var da biz mi yazmadık diye içimden geçiriyordum ki parantez içinde yazmışsın güldüm ben de epey buna :))))  
Deniz her ne kadar önemli olsa bile yorumunda ki başrol tabii ki dünyayı yaşanılır kılan, yaşama sevincimiz çocuklar.. Allah bağışlasın Cafo .. Bütün çocukları Allah her türlü kaza beladan ve kötülüklerden.. Hep gülsünler inşallah .. 
Değerli katkın ve yorumun için çok teşekkürler ..
16 Nisan 2019, 13.26
Yazdığınız seçeneklerde  çoğu  kendini buluyor olabilir, tabiki bunlar mutlu olmak için  çok önemli şeyler  ,ben kendimi  baz alarak  yazacağım. 
Benim için  pazar,uyku demek,  hiç uyanmadan birşey  düşünmeden, hayel kurmadan uyumak anlamına geliyor  çünkü  benim ne annem nede babam var,evde gürültü  edecek kimsede yok kızkardeşim ve ben kalkmak  için  bir amaçta yok ,deniz yok dalga sesi yok bütün  hafta ders sınav stres veeee pazar en sevdigim gün istedigim kadar yat uyu.
Detay yazını  beğendim  rabbim herkese ıstediği  gibi bir mutluluk versin.kimin annesi  babası  varsa  onlara imreniyorum,  anneden söz edilince kendimi anneler Günün de annesi için  şiir Yazılması ıstenilmis Çocuk  Gibi Hissediyorum .
17 Nisan 2019, 09.11
Etkileyen, hüzünlendiren yorumunuz ve katkınız için teşekkür ederim R u h .. 
-_kalbim, rumuzunuz gibi kalbinizdekileri bizimle paylaştığınız için teşekkürler .. 

Bu vesileyle bütün ebediyete intikal etmiş anne ve babalara Allah'tan rahmet diliyorum .. Hayatın gerçekleri ve zorluklarıyla hepimiz bir şekilde yüzleşiyoruz .. Sabır ve dua ile .. 
21 Nisan 2019, 07.36
Hayatı çok seven biriyim.Benim için her gün kıymetlidir ,insanın en çok istediği tahminim ailesiyle huzurla geçirmiş olduğu bir gündür. 

Haftanın yorgunluğunu atmak ve güne merhaba dediğim anda itibaren geçirdiğim o güzel saatlerin içinde kahvemi alıp sessizce burdaki blog yazılarını okumak.

Aslında tüm hayallerimi gerçekleştirimiş biri olarak tek bir hayalim var oda burda birinin çok güzel bir hikaye yazması okuduğum zaman işte bu demeyi çok isterim.

Öyle bir hikaye olmalıdır ki insanların yüreğine hükmetsin.Her bir cümlesinde kişi veya kişiler hikayenin içinde kendini görsün.

Güzel bir paylaşım.Yüreğine sağlık.. .
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın