gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Yakarım Geceleri...

07 Haziran 2019, 14.05
A- A+

Her sabahki rutinim benzinliğe uğradım, buraya hep girdiğimde extra birşeyler alasım tutar, egzantirik,ilgi çekici şeyler vardır, gözüm cdlere takıldı, yahu dedim arabaya cd çalar yapmışlar, niye yapmışlarsa bu devirde onu da anlamadım gerçi, ee madem yapmışlar, etinden sütünden faydalanayım,  kullanayım şu cd çaları, hem de bir sanatçıya katkım olsun. Cd köşesini kesiyorum, bakıyorum- bakıyorum kime katkım olsun, o piti piti...

Koray Avcı’nın yeni cd si çıkmış,  bu adam gariban adam zamanında sokaklarda çok çalışmış, alım hiç bari şimdi hayatını yaşasın sayemde :) aldım, cd yi evirip çevirip dinliyorum. İşe giderken Koray Avcı dönerken Koray Avcı. Arada çemkiriyorum, ulan diyorum kazıkladın beni bu şarkıları biliyorum ben, bunlar yeni değil, zaten vardı, bir iki tane yeni yapmışsın işte, iki şarkıya parayı gömdüm iyimi, kendin niye yazmadın, hem dinliyorum hem söyleniyorum :)  Ama güzel okumuş be ! banane para verdim :)  niye kendi şarkıların değil!

Sabah Asi ve Mavi, akşam Erik Dalı ohh misss, hepiciğini ezberledim...Madem ezbere biliyorum artık bir de konserine gitsem süper olur, tüm şarkılara eşlik ederim ;))

Koray avcı konserlerini takipteyim, istanbulda sürekli oluyor ama bir türlü fırsat olmadı işte. Kısmet bugüneymiş Antalyada yakaladım adamı, hemen aldım konserine bilet. Heyecanla bekliyorum giriş 22:00, diyorum erken gitmeyim ama Koray’dan da geçe kalmayayım :)  derken tam 22:00 her zamanki dakikliğimde yetiştim.

Beş dk geçti, on dk geçti Koray yok. Bu arada tabi beklerken keyif biramı yudumluyorum her zamankinden, garsona sordum ee Koray gelmeyecek mi? Benim adamım ya KORAY diyorum :)

24:00 sahne alacak, nasıl yani ee bilette 22:00 yazıyordu, o kapı girişi imiş meğersem ;( pöff şimdi bekle bekle zaman geçmiyor, 1 bira, 2 bira, yok hala Koray Avcı yok…Ayy uykum
geldi yeminle, kahve içeyim bari üzerine, uykum açılsın konseri dinleyemeyeceğim yoksa :)

Kahve geldi, bu ne küçücük birşey, bir fondipte bitecek italyan expressolarından, bu benim uykumu açar mı ya :( bi tane daha içsem, öff çok pahalı bir kahveye bu paramı verilir artık yarı uykulu yarı uyanık dinlerim.

Oraya bakıyorum buraya bakıyorum konsere gelen tipleri süzüyorum, her yaştan var, arada farklı milletlerde var...Garsonlara takılıyorum yok Zaman geçmiyor.

Öyle böyle derken çıktı benimki sahneye.

Yine kandırdı beni ya :) leylimleyler, pirlere niyaz ederizler yahu bir iki tane kendinden söyleseydin ya :) Ama ne yalan diyeyim çok güzel söylüyor.
Getir garson 1 bira daha :)) ettimi sana 3 bira, bir kahve, üzerine bir de suu ohh miss. Saat 3:00 konser bitti.

Diyorum bu saatte polis yoktur bunlar uyumuştur. Demez olaydım uyumamışlar :( öndeki arabayı çevirdiler. Yok ben bayanım beni çevirmezler diyorum içimden, cool cool ilerliyorum arabayla minik minik. Ahanda kalktı eli ! Geç kenara yapıyor.

Ay kenara geçesim yok! geçer gibi yapıyorum, tam geçemiyorum da araba çapraz kaldımı sana :) gel gel yapıyo.. aman beni çağırıyo ayvaaaa.

Doğrulttum arabayı.. Kuzu gibi bekliyorum. Ehliyet, ruhsat diyecek. Amanın ruhsat babada kaldı. O da arada kullanıyordu arabayı (temkinli adam), alkol dicek 1-2-3  :(

İyi akşamlar, ehliyet hanfendi

Heh neyseki bu kolay soru, çantamı aldım cüzdanı çıkardım. Yahu her türlü kart çıkıyo ehliyet çıkmıyo. Müze kart burda, mavi alışveriş kartı okey, migros kart ee o da tamam ehliyet yok.
Sekiz-dokuz kart çıkarıyorum içinden ehliyet çıkmıyo iyimi, nerde bu :) Bir taraftan ikinci soruyu düşünüyorum ruhsat nerde diyecek ay babada mı desem ha ha . ayvayı yedim.
üçüncü soru daha fena Alkol.. bu arada hala ehliyet yok.

Orda sağda diyor parmağının ucuyla cüzdanın sağ cebini gösteriyor.

He harbi ordaymış polis cüzdanı benden iyi biliyor iyimi :)

       -Bayrak vardı köşesinde, bayraktan tanıdım !

Ama öyle bir edayla söylüyor ki, ben buldum bak, ben bilirim bu işi, ben polisim ehliyeti gözünden tanırım :) ehliyet benim işim.

Utana sıkıla ehliyeti veriyorum… yanaklarım daha bir kırmızı sanki ama allık var işi kotarıyorumdur kesin :)

Aha ruhsatı pas geçti.

-Alkol var mı?

Ay ne desem,  var desem fırçayı mı yiyecem acaba, diyemiyorum,  yok desem yalan söyleyecem . 3 tane minik var mı desem  :)))
Yutkunuyorum su içiyorum, adamı duymamış gibi yapıyorum. Ay ne diyeceğimi bilemiyorum ki :))

Alkol aletini uzatıyor.

-Üfleyin bayan

Üflemesem diyorum içimden, az üfleyim bari az çıkar alkol diye bir doğru orantı kuruyorum beynimde :)
Bir gıdım üflüyorum işte .

-Olmadı diyor uzun uzun üfleyin

Üflemiyorum ya banane 3 tane, 6 ay ehliyet. Bir gıdım daha üflüyorum.  Tecrübem yok polis bey üflemeyi bilmiyorum :)  ben çalışıp geleyim :) yok sizin alet bozuk ya ben üflüyom ki :) az üfleyim az çıkar mantığıyla az ve uzun bir üfürük daha atıyorum.


Derin nefes alıp üfleyin ltf.

Aman be! düş yakamdan  bu da üfletmeden bırakmayacak :) Ne olacaksa olsun artık diyorum alıyorum nefesi hooooppp üfflüyorum. Kalbim güm güm,  ehliyet 6 ay . Babadan fırça 1 ay. Anne çemkirmesi ömür boyu :( Hayat boyu 1 duble bile içmeden araba yolculuğu :)) Aman boşver gitsin!

Alkolümüz yokmuş!

Aaaa ciddimisin yokmuymuş.. Melül melül kuzu gibi polisin gözünün içine bakıyorum. İnanmıyorum da yemiş gibi yapıyorum. İçimde kelebekler uçuşuyo yokmuş ya :) sen polisten iyimi bilecen yokmuş işte…

eee Koray Avcıyı o kadar beklersen, alkolde uçar dayanamaz :) uçmuş gitmiş yokmuş.
İçimdeki kelebekler pırpır  onlarda uçuyor.  Kalbim hala güm güm.

Daha araştıracak bu, o yokmuş ondan geçtik. Ahanda ruhsatı soracak kesin…

-Plakayı sorgulatıyorum biraz bekleyin.
-Araç sizin üzerinize kayıtlı…

ee vallahi öyle çalmadım yani :) geliyo ruhsat geliyo.. güm güm, pır pır.

-7. ayın 7 sinde, (tarihe bak be) trafik sigortanız bitiyor yeniletmeyi atlamayın.

Tamam biliyorum söz yeniletcem :)

-İyi tatiller…..

Teşekkürler...Ay bittimi son mu. Temizim tertemizim, kalbim güm güm, içim pır pır. Barbi bebek almış kız çocuk gibiyim…

Ve Günün özlü sözü çıkıyor dudaklardan, Ahhh be! Şu trafik polisi gibi kalbimizi attıran bir erkek bulamadık ya ona yanıyorum :))
Koray Avcı Yakarım Geceri…


pc: Bu da Ahmet Kayanın şarkısıymış. Konserde öğrendim kazıklandık iyimi :))

YORUMLAR

07 Haziran 2019, 20.52
Çok tatlı anlatmışsın.
Akşam telefon konuşmamızda bu olayı anlattığın andaki 
kahkahalarımdan çok daha fazlasını şimdi atıyorum.Hahahahah.
Kalemine sağlık Cadımmm.../ 15 smile Resmi
07 Haziran 2019, 23.48
Teşekkür ederim tatlı olan sensin :)))
Az mizah yapayım dedim, olduysa ne ala biliyorsun ben eğlenceli biriyim aslında :))
bu satırlarda kendimi yansıttım...beğenmene sevindim...
smile Resmi smile Resmismile Resmi
08 Haziran 2019, 22.57
" Ahhh be! Şu trafik polisi gibi kalbimizi attıran bir erkek bulamadık ya ona yanıyorum :))"
hahahaha
güzel keyifli ve aksiyon içerikli bir yazı:)
trafik polisleri bunu not etmeliler...
09 Haziran 2019, 23.31
rafi tşk ederim :)) Polisler benden uzak durun :))
cafo07 birden korktum vallahi ne diyor dedim :) sonra şükür şakaymış dedim.. Keyif aldıysanız çok mutlu oldum. Ben de sizin kaleminizi çok takdir ediyorum. Sizinde kaleminize yüreğinize sağlık.

13 Haziran 2019, 12.26
tabii ceza daha eve gelmediği için keyifli bir yazı olmuş..
cezadan sonrada mı yazsanız:)))
trafikde diikkat çok önemli cezalar ödenir geçer , kazasız sürüşler efem..
"-7. ayın 7 sinde, (tarihe bak be) trafik sigortanız bitiyor yeniletmeyi atlamayın."
ayın 7si önemli unutmayın:))
17 Eylül 2019, 20.54
keyifle okudum....
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın