gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

KATKISIZ TAKINTI

21 Temmuz 2019, 13.40
A- A+

   Takıldığınız kadar hastasınız, takıksınız.

   Yakın zamanda bir dizide duydum, psikolojik yaklaşan baba oğluna şunları söylüyordu: Takıldığın konular annenin mutfakta unuttuğu çöpe benzer atmazsan kokar. 

   Kokuyorsunuz. Kokmuşluğunuz başka insanların hayatlarına kadar sızsın istiyorsunuz ama nafile sadece koktuğunuzla kalırsınız siz. Çünkü;

Bencilce duygularla sizin olsun istediğiniz her şeyin, herkesin de kendince duyguları var ve onlar sizin değil kendi duygularının peşlerinden gittiler. Evet bir yeşil elmanın da duyguları olabilir, neden olmasın ki? :)

Takıklık konusu rahatsız edicidir. Kişinin kendi hayatını aşıp başkalarının hayatına müdahaleye kadar varır. Sebepleri arasında yüzsüzlük, arsızlık vardır tabii bir de özgüvensizlik. O beni sevmedi ya başkası da sevmezse? Sever sever.

Yeter ki düşün insanların yakasından yahu! Aşın kendinizi, değişime açık olun. Nispet yapacam diye rezil olmayın hayat kısa. Yaşayın. Ve yaşattırın rahat bırakın. Olmazsa meşe ağacından yapılma mor renkli ip iş görür herhalde. Kafese alma sistemi yok çünkü.

Otherand 

YORUMLAR

22 Temmuz 2019, 17.50
  Güzel vurguladınız, gereksiz şeyler diye. Antepli, yazıdaki konu da kişilerin takıldıkları şeyleri gereksiz kılanın, söz ve davranışları olmasıdır. O kadar gereksizleştirmişlerdir ki dikkat çekmeyi başarmışlardır(!). Dikkat çekip kendine güldürmek hem zor hem de müthiş olsa gerek. 
04 Eylül 2019, 20.28
Merhaba................     

 Hiç ummazdım oldu sonbaharda
 Hediye gibi geldin hoşgeldin
 Seyirlik değil ömürlük olsun
 Dilerim bu defa bu son olsun                           smile Resmi smile Resmi smile Resmi 

Otherand  , çok mu üzdüler sizi  saçma sapan şeylerle çok mu üzdüler sizi pimpis takıntılarla smile Resmi

İyi de buradaki saçma yazılar yazanlar listesinde ilk sıralardasınız, net şekilde.  Kendiniz bunu yapıp sonra da şikayetçi olmanız komik olmuş :))    Haksız mısınız ? Evet, cidden çok fazla saçmalığa , gereksizliğe maruz kalıyor gamyunun blog okuyucu camiası. Sizin yazılarınız da buna örnek. Son yazınızda şikayet ettiğiniz şeylerin çoğu sizde mevcut :)

Ne bekliyorsunuz? Ne arıyorsunuz? Ya da siz ne kadarsınız da daha fazlasını istiyorsunuz? Ya da niye burada bekliyorsunuz?  Güzel şeyler mi okumak istiyorsunuz ( inanın ben de istiyorum bunu)  iyi de o kadar çok harika kitap var ki okuyacak. Sizin , bizim ilgi alanımıza hitap edecek.
Onları es geçip buradaki bloglardan mı bi şeyler öğrenmeye çalışıyorsunuz da üzülüyorsunuz içerikleri saçmalıklarla dolu olan yazıları görünce ?    

Peki siz yazma yetiniz olduğunu mu düşünüyorsunuz ? Ondan mı buradaki saçmalıklara saçmalıklarınızla katkıda bulunuyorsunuz ?   Ya da siz üst insan modelisiniz de buradaki alt insaların varlığından mı şikayetçisiniz ? 

Buradaki blog yazarlarını ya da blog okuyucularını savunacak en son kişilerden biriyim, madem vuruyoruz abalıya , sizin tencerenin dibi de kapkara. Valla kirden, pastan, isten görünmüyor...   Evi havalandırmakla da temizlenecek gibi değil.  
 Kızacaksak birilerine bence size de kızmalıyız.  Yazılarla alay edeceksek ya da küçümseyeceksek yazıları, bence sizin  yazılar da ilk sıralarda yer almalı bu kara listede.

Şimdi Gelelim çok sevgili üst yönetici oplarım ve gmsnn opum sizlere.  (Gmsnn seni anlıyorum , eğleniyorsun falan filan, bazen ben misal mikserlik de ediyorsun tatlı tatlı. )  Blog bölümün içeriğinin daha farklı olmasını istiyorsanız niye yayınlanacak yazılar için bi kriter belirlemiyorsunuz ?  Ya da niye yayınlıyorsunuz saçma bulduğunuz yazıları ? 
Buradaki okuyucu kitlesiyle mi eğleniyorsunuz, yazılarını onayladığınız kitleyle mi ?   
Burası oyun sitesi birinci önceliğimiz üye sayısını çoğaltmak, blog yazıları ya da yorumları aradaki eğlence mantığıyla bakıyorsanız eyvallah :)) 

Sevgili Eylül Opum: bu sabah o yazıyı  onaylarken ne hisssettiğiniz aslında yorumunuzda belli.
" Uzun zamandır onayladığım okurken keyif aldığım bir yazı oldu.Çok yorum yapmam ama yazınızı es geçemedim.Müzikle okudum cuk oldu dörtlüğünüzle"  derken yaptığınız ironi  aslında ne güzel anlatmış kısaca her şeyi. Keşke sonrasında yazıyı yoruma kapatsaydınız.   :) 

 Otherand iyi eğlenmiş, iyi eğlendirmişe benziyorsunuz:)  Keyifli miydi diye sormuyorum bile :)) Keyif aldığınız aşikar.   :)    

Çuvaldızı  başkalarına keyifle batırmışken, iğneyi de kendime batırayım ve güleyim :)) Acımadı kiiiiiii   , derken...       Ben Babette, namı diğer mikser. :)))      İçinizdeki kötü yürekli benim :))))  

Not: Diğer yazınızın altı çok kalabalıktı o yüzden tenha diye buraya geldim. Çok iyi ettim, çok sevindiniz siz de benim varlığımdan :) Bunu hissediyorum smile Resmi   

Not 2:  Bu sitede cidden iyi yazan bir çok insan var, belki yazmıyorlar belki sıkıldılar vs. ama varlar. 
Hala yazmaya devam edenler arasında da gayet iyi olanlar, okumaktan keyif aldıklarım var. Ama siz otherand o iyi yazanlar arasında değilsiniz, üzgünüm birinin kral çıplak demesi gerekiyor.
Tartışma ortamı oluşturmaksa gaye bakın onda iyisiniz. Ama bunu bi çok kişi yapabiliyor, bu özellik sizi ya da bizi değerli ya da saygın kılmıyor.   Gereksizlinizle dikkat çekmeyi başardınız  tebrikler. Zor ve müthiş miydi :))))) 
  Bundan sonraki yazılarınız umarım daha bi okunası daha bi iyi olur. Türü farketmez, ister masal yazın ister fıkra, ister roman vs. vs. İyi bir şeyler yazın; eğlendirin, bilgilendirin, biliyorsanız güzel şeyler öğretin.

Bu tarzınızı sevmedim :)))  Değişin, size de iyi gelecek inanın . smile Resmi  

İyi akşamlar. 



 

05 Eylül 2019, 03.57

_ eylül op bunu demek istemiştiniz demi??? (Lütfen öyle olsun lütfen allaammm)
_ yoo, gayet açık ve net değil miydi?
_ ... (Sessizlik)

----------

_ üzüldün mü otherand???
_ ha???
_ ... (Sessizlik)


05 Eylül 2019, 10.42
  Yazılarınıza yapılan eleştiriler yerine bana cevap vermeniz ne büyük bir incelik.Söylemek istediğimi çok net ifade ettiğimi düşündüğüm için tekrar teyit etmeye gerek görmüyorum.Size ufak bir bilgi vereyim tarzınız amiyane tabirler çok laçka. Aman ha üzülmeyin !
05 Eylül 2019, 13.25
Babette'nin kafasında dönen diyalog bu Eylül op. Canlandırma yaptım. Açıklama girmemek benim hatamdı... Okuduysanız yorumu adınıza niyet okuyuculuğu yapılmış. Bence bunun pek de sağlıklı bir tarafı yoktur. Kaldı ki daha ironiyi bilmeyen zihne iki satır bile fazla değil midir? İroniden sonrasını gözü kapalı okudum.

Doğru soru sorma yöntemiyle doğru eleştiriye ulaşanlara gerekli-insani açıklama, laçka tabirlerin bol olduğu o doğru postun altında yapıldı tarafımca. Anlaşılmayan bir şey kalmışsa akşama kadar açıklama yapabilirim hor görmem insanlık halidir sonuçta.

Niyet okuma neden yapılır? Herhalde okuduğunu anlamamak, anladığına güvenmemektwn.
05 Eylül 2019, 13.27
Deli saçması yorumların yeri burası değil Babette taşınmadık
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın