gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Fakirlik Melankolizmi & Şimdilik

20 Eylül 2019, 02.07
A- A+

   Ben mutsuzken nereden buluyorsunuz gülünecek şeyleri... Sana diyorum sana! Şşş çalayım mı şarkıyı, alayım mı aklını?! Nabacan?! Gülme!
Gülme çünkü, melankolizm çok güzel gelsene. Şimdi nerede sanatçı melankolizmi nerede ben gibi henüz çulsuzun melankolizmi. Henüz dedim ayıktıysan. Ama yine de söz dinle sen. Belki birgün...

Şuan mutsuz bir fakirim ama, zengin olunca da mutlu olacağım anlamına gelmiyor. Hedefine ulaşmış biri olarak elbette elveda demicem buraya, aksine röpteşambırlı bloglarla karşınızda olmaya ve hayat karartıcı yazılarla devam etmiş olcam. Kuzum siz ne sandınız? Zenginliğe davet edeceğimi falan mı?? Birgün herkes intiyyar edecek herkes. Herkes ama herkes nihahahah! Özür dilerim arkadaşlar kötü yürek konuştu.

Mutlu olmaya tövbeliyim de haberim yok gibi. Ulan ne yaptım da uğursuz nursuz kaldım ben. Vallahi tövbeli değilim sen en iyisini bilensin ya rab. 

   Aile boyu uğursuzluk bu bizim yaşadığımız. Aile boyu hatta sülaleden gelen bir uğursuzluk. Herkes fakir sevdiğimin soyunda. Yoksa bizzat derdim yani, geçmişte hangi genç bakirin ahını aldım da hâlâ belim doğrulmuyor, neden diye. Yok yani, öyle bir şey yok eminim. Ya varsa? İtoooolu köpecikte ne kin nefret duygusu varmış beee :( Olm bi' sal beni, sal lan :'( Valla bak, zengin olayım iban at gülüm.


   Neyse uzun lafın kısası çiçeklerim, it uğursuz bir fakirim hâlâ, bugün de zengin olamadım. Yine bana yağmurlar... Hoşçakalın. 



YORUMLAR

20 Eylül 2019, 08.51
#dermansensincafoo
21 Eylül 2019, 16.52
Bölünerek mi çoğalıyorsunuz siz ? Kimi taşlarıyla eziyor, kimi ortaya yere çıkmış zengin koca bekliyor.  Şaka gibisiniz. :)
Al birini vur ötekine. Hadi diğeri doğuştan sabıkalı da size ne oldu böyle otherand:) İyice ayarınız kaçtı.  Çok bilmişliğin getirisi bunlar sanırım, kıyamam ya. 

Şimdi  yorum yazıp beni dövebilirsiniz, zengin kocanın yerini tutmasa da kendinizce  eğlenebilirsiniz bir nebze.   :) 

Neyse ben gidip komşu blogtaki harikulede şiiri bir daha okuyayım, doyamadım tadına. Allah onaylayan opa sabır versin.
Hayır, bir de anlamadığım şey, Ey Çok Bişmiş Taifesi, sizlerin hiç mi eşiniz dostunuz yok. Bencileyin kötü yürekli de değilsiniz. :)  Bir Allah'ın kulu size "Ne yapıyorsun?" demiyor mu?

Ah ahhh, bir de delleniyordu gamyun blog camiası, yok efendim yazarların önünü kesiyordu birileri, yok efendim insanları soğutuyordu blog ortamından. Pehhhhhhhh.......... 

Leyn siz ne yapıyorsunuz, süne zararlısı halt etmiş yanınızda.  
Uzaylılar alkışlıyor sizi. smile Resmi





22 Eylül 2019, 20.43
Cafo sen ne diyon?
22 Eylül 2019, 20.43
Ya bir üstündeki ne diyo?
23 Eylül 2019, 14.43
Bir kaşık suda boğsam kaşıktan faydalanmak isteyeceklere bakıyorum. Kaynağı belirsiz şahsiyetlerin ağızları neler diyor öyle. Hiç olmaması gereken şeyler. Hiç düşündüler mi acaba, sorguladılar mı varlıklarını; bir kirpiden ayıran şey nedir kendilerini. Çünkü görüyorum ki yapabildikleri tek şey şuan yaptıklarından ibaret. Çok başarılı bravo


(Bu yorumu kişiye ithaf ederek üstüme çamur bulaşmasın diye aksi genele yazdım)

23 Eylül 2019, 16.56
      Çok özür dileyerek katılamak zorunda hissettim . Buraya yazılan yazıların değişik özellikler taşımasının yanı sıra amatörce yazı yazmak ve ya hayatında iz bırakmış bazı olayları buraya taşımak   ( neticede sosyal bir ağ ) bunlarla ilgili fikir !...  yorum almak amaçlı olduğunu düşünerek ......

      Eleştiriye açık değilsek, yazınımıza yorum fikir , düşünce katıllımını istemiyorsak , blogu yoruma   kapatarak bunun önüne geçebiliriz.

     Kişilere isimleri ile hitap etmek  ( ya da nickleri ile ) bir nezaket kuralıdır. Yazdığınız bu satırlardan anladığım şudur ki malesef ...
 Sizinle paylaşmak birbirimizin yerine ihanet olur. Malum üstümüze çamur bulaşmasın.
Kendinize iyi bakın..
     
23 Eylül 2019, 17.58
Gönlündeki özlem alınmanız gereken bir durum yok sizin. Gayet doğru yoldasınız
24 Eylül 2019, 14.13
Ne ona ne sana Cafo. Alınıp sessiz kalması gereken orada duruyor
24 Eylül 2019, 16.41
Birkaç gün eğlenin  istedim, hediyem olsun .  Yoksa siz de bir söz söylenecek şahıslardan değilsiniz. Var olduğunu düşündüğünüz (!) zekanızla eğlencenize devam edin.

Şahsıma yönelttiğiniz o ifadeler inanın beni hiç etkilemiyor,  umursamıyorum. İstediğiniz sözü edebilirsiniz, zira sizi umursamıyorum.  

Yemez içmez üç gün sonra bir yorumla sayarsınız bir şeyler daha smile Resmi   

Bu yazının altına son gelişim, rahat rahat sayın:))  Karnınızın şişini indirin.  :) 



24 Eylül 2019, 19.13
Niye sinirleniyon öğütme özelliğin mi yok? Hazır olduğunda tekrar konuşuruz
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın