gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Amaç Ne? / Bir şey Deniyorum

22 Eylül 2019, 21.02
A- A+
   
"Eski bir balıkçı dolabı bile olsa geçmişle yüzleşmek bugünü değiştirebilir. Gerçek hikâye"


   Geçmişle yüzleşmek bugünü değiştirebilir. Belki eski bir dolap belki geçmişte kalmış bir ilişki...

   Genelde hep geçmişle yüzleşerek dersler çıkarırım bugünlerle ilgili. Hatta bugünkü fakirliğe razılığım geçmiş bir ilişkim ile alâkalıydı. Eskiden razıydım artık değil; en azından birkaç haftadır. Sonra ne oldu da fikrimden cayıp zenginliğe merak saldım, seneler sonra? Yanıtı, ödün vermekten.

Kendi geçmişimle yüzleşmek, bugünkü ilişkime olumsuz yansıyınca, ben de farklı bir yöntem kullanarak, başkasının geçmişiyle yüzleşmeyi denedim. Ne alâka, bunu neden yaptım bilmiyorum. Denedikçe yaşayıp göreceğiz. Anlatırım yine buralarda. Zenginlik merakım da bu şekilde başladı işte. Meraktan öte bu azimle ben zengin olup, son blogumda süt banyom sırasında zenginliğin zararlarından bahsederim sizlere yine buralarda ve açıksözlülükle.

Örneğin süt banyosunda uzun süreli kalmanın cilde zararları gibi. Yani. Hep sizi düşündüğümden ve sevdiğimden. Neyse yüzleşmeye devam edeyim, telefon şarjını da alıp kaçan eski sevgiliye ithafen: 

Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu ama farkedemedik. O bir yerde ben bir yerde bu hâlde, zengin koca ararken buluverdim kendimi. Tam olarak öyle olmasa da, bir miktar farklı. Peki şimdi bize ne olacak? Bir ben zengin olacam, iki ben yine zengin olacam. Üç ben hep zengin olacam. Dört ona olan olacak.



Hadi deneye başlayalım:

Zengin koca nedir? Zengin koca önce görsellik sonra işlevsellik sunandır. Zengin nasıl olunur? Zengin olunmaz zengin doğulur. Peki ben ne halt yemeye çıktım buraya, hiç. Zenginin hayırlısı nasıl bulunur? Olumsuz. Zenginin hayırlısı ne demek? Birlikte yaşlanıp kırışabilmek bence. Ancak bunu aynı çatı altında harika bir şekilde sürdürebilmektir. Aksi durumda deney başarısız sayılır. Ne yapayım o zaman; boşayayım, basayım nafakayı. 

Ne yani, ben ona karşı pizza olmayı vaat edeyim, mutluluk vaat edeyim o edepsiz ise...

Diyelim ki beni aldattı. Kaçınılmaz sona hazırlasın kendini ya. Ömür boyu benzin paramı ödesin dursun itooolu. Her zengin aldatmaz belki, element uydurmayalım şimdi yazıktır onlara da. O değil de ya, fakir biri tarafından aldatıldığını düşünsene bir de. Komik çünkü;

Ulan sen fakirsin, düz dur incitme eşini. Boşasa avukatla oturup cebindeki deliği mi konuşacaklar. Neyseki fakir bir eşim yok, değil zengini fakiri zaten hâli hazırda bir eşim, sevgilim de yok. O zaman sıkıntı yok. Bu bölüm tatavasız geçebilir. Fakirliği bana sorsunlar anlatayım. Ne Mısır'dan bir bağım ne nefes alan bir eşim... Gelecekteki eşim umarım zenginsindir. Deney tüplerini yemek istemiyorum çünkü. :(

Madem eşimiz zengin olsun diyoruz, düşünün, geri kalan süreç için hayattaki tek amacı zengin koca bulmak olan bir blogcu yorumcular nasıl olsun ister bloglarına? Gençlik bak talan da oldu malûm, lütfen fakirler yazmasın. Şuan varya asgarî ücretin üstünde çalışan herkes zengin sayılır. Böyle ülkeye böyle zenginlik.


YORUMLAR

23 Eylül 2019, 11.45
#aşekaasgariücretli
#yorumyokozaman

23 Eylül 2019, 11.46
Emeğine sağlık . Bende düşünüyorum. Bulacaz el birliğiyle . Allah ım çok amin...
23 Eylül 2019, 18.45
Linç, linç edilmeyi hakettiniz siz ama iki bir yandan
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın