gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Balonlar gibi..

09 Ekim 2019, 17.55
A- A+
    Sıcak bir agustos akşamı hanımelleriyle çevrili bahçede gül kokuları hanımellerininkine karışmış tarifi imkansız bir esansa dönüşmüştü.Telaş içerisinde sofra hazırlamak için koşturanlara inat sukunet içerisinde butun dikkatini elindeki gazeteye vermiş okuyordu buyukbaba hep olduğu gibi sakin huzurlu ve heybetli.
   Heyecanlıydı küçük kız uzun sarı saçları her zamankinden daha bir özenle taranmış beyaz elbisesi ve beyaz pabuçlarıyla bir taraftan uzanmış olduğu hamakta sallanıyor bir taraftanda kucağındaki bebegiyle sohbet ediyordu.
 Nihayet bahçe kapısından beklenen giriş ve sesleniş eftelyaaa ben geldim kızım ! koştu küçük kız ona açılmış kollara doğru sarıldı genç adam ve tüm heybetiyle kucakladı nekadarda güçlüydü en güçlü oydu herkezin babasından daha güçlü.
    Neşe içinde yenilen yemek uzun uzun edilen  sohbetle geç saatlere kadar sürmüştü.Nihayet közde pişmekte olan kahvenin kokusunu içine çekerken uyuyakaldı küçük kız  hiç inmediği dünyanın en güçlü adamının kucağında.Yavaşça kalktı genç adam usulca odaya girdi şevkatle öptü kızının pembe yanaklarını kokusunu içine çekti ve yine aynı sessizlikle çıktı odadan ...
     Sabah uyandığında mavi gözleri hayretle açılmış şaşkınlık içerisinde odasının heryerini kaplamış olan rengarenk balonlara bakakaldı küçük kız .Kızının  minik ellerini avucuna aldı genç adam prensesim! hayatın bu balonlar gibi rengarenk olsun şimdiki gibi neşeli ve mutlu kal  ve seni çok sevdiğimi asla unutma doğum günün kutlu olsun dedi sımsıkı sarıldı ve ....
    Eftelyaa ben hazırım kızım birden kapıdan gelen sesle irkilde genç kız ,annesi herzamanki zerafetiyle hazırlanmış onu bekliyordu usulca çıktılar evden .
    Annesinin koluna girerek sesizce bir müddet yürüdükten sonra nihayetinde gelmişlerdi usulca eğildi genç kız elindeki çiçeği bıraktı ve soğuk mermere bir opücük kondurdu .Ben geldim babacığım bugun senin için öğrencilerime rengarenk balonlar dağıttım hayatları balonlar gibi rengarenk olsun diye ve senin beni çok sevdiğini hiç unutmadım sende unutma olurmu doğum günün kutlu olsun prensim kavuşmak  varsa gittiğin yerde o güne kadar seni hep çok ama çok özleceyeceğimmm......



YORUMLAR

11 Ekim 2019, 16.42
İki gündür yazının altına gelip gelip gidiyorum.  Yazıp yazıp siliyorum.  Ne söylesem boş geliyor ölüm karşısında. 

 " innâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn"

;(((((



11 Ekim 2019, 19.49
Allah razi olsun arkadaslar sevdiklerimizi bizlere bagislasin rabbim acilarini gostermesin 
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın