gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

EVRENE MESAJ

09 Ekim 2019, 19.13
A- A+

   Ekşi sözlükte bir başlık gördüm. "İstenmeyen olaylar yaşandıktan sonra kendinle kalınca gelen his." Başka bir hayatım olabilirdi hissi.

Bu hissi çok defa yaşadım. Genelde tatminsiz ve isteksiz biri olduğumdan, neredeyse her olay her an sevimsiz ve itici gelir bana. Biran önce bitsin, kalkıp gideyim isterim. Bu gibi durumlarda sağlıklı hormonlarım, havada izler beni. Şahitim. Yaşanmış bitmiş olaylar için de "nereden düştüm ben bu işe!" demişliğim çok olmuştur.

Bunun sebebi, yakınlarımın da sandığı gibi; serotonin hormonu eksikliğinden değil; farkındalığını kazanmaktandır. Mutsuzluk ikiye ayrılır: Biri hormon eksikliğinden kaynaklı mutsuzluk iken; diğer biri ise gerçeklerle yüzleşe yüzleşe farkındalık kazanarak pembe bulutların dağılması durumu...


   Mutluluk yok gerçekler var, diye nerede okumuştum hatırlamıyorum. Yüzleştiğim gerçeklerden biri, evet bugün de konumuz malûmunuz...

   Fakirliği de istenmeyen olaylardan saysınlar artık ya! Doğmadan önce sormuşlar mı bana; "doğarken parasız ve uğursuz doğmayı kabul ediyor musun?", "gençliğinin son demlerinde kendini tuhaf arayışlar içinde görmek istiyor musun?" diye.

   Eğer cebi delik olmasaydım, ah bir zengin olsam, zengin oldukça; ne kadar çok şey değişir, ben dahil... Belki de sizler. Bize şimdiye dek olan en iyi şey.



Ya zengin olursam?

Para kâğıttan yapılır. Otherand de geri kalanını halleder. Bir zengin olayım da sizi yanıma aldıracam.

Zengin olursam paraya konuşturmayı öğretecem. Konuşmasa da anlaşırız biz. Para sahibini bulur hep. İt iti kuyruğundan...

Paraları su dökerek büyütücem. Büyüsünler ertesi gün yine su dökücem. Her şey çok değiştiği gibi paralar eskiden daha yeşildi. Daha da yeşillendirmeyi deneyecem...

Kendi hâliyle bile yazdıklarıma konu olabilen bu yeşillikleri siz bir de hayatıma renk katarken görün! Çok para beni de bozsun istiyorum artık!...

Konulu, kurgulu yazı yazmayla ilgili; hele bir zengin olayım. Zengin olup paraya dalarak para sıçratayım illâ ki para kağıdından kesiklerim olacaktır, oram buram kan içinde. Siz o zaman görün beni, videolu derinlere inmeceli yazılar yazıp kalpler çalmayı. Mantığımın önüne geçsin diye, duygularıma izin vermeyi bırakalı çok oldu.

Bu hayat mücadelesinde fakirler kazanmaya çalışırken, ben bir yandan yükleniyorum. Bir nevi yarış... Ya yarışmayı para kazanırsa yine? Ya hepinizi ananans gibi göremezsem???
Birgün gerçek bir zengin olacağımı biliyorum, inanıyorum. Dünyaya bakarken gözlerimi açık tutmam yeterlidir. Evrene mesajım ulaşana kadar ezberleyip ezberletmeye devam... Ne demek istediğimi çok iyi biliyorsunuz artık. Bilgeliğimi sizlerle daha sık paylaşmalıyım. :))

Tekliflere açık olduğumu da belirteyim de: Senaryo yazabilirim, rol yapabilirim, seri şekilde hayat karartabilirim. Bunlar zengin yapmaya yetecekse, özelim 7/ 24 açık olacaktır. Yeter ko-pilot koltuğunda yolcu olarak kaldığımız, sıra bende, direksiyonu devralıp uçma zamanı!



YORUMLAR

10 Ekim 2019, 20.24

Evrenden mesaj: tmm
10 Ekim 2019, 20.55
Okurken harcadığım 2 dakika için üzüldüm....
11 Ekim 2019, 12.40
Bir 1 2 dk da yorum yazarken harcandı maviözgürlük vah vah
12 Ekim 2019, 03.51
sıkıntın nedir?
12 Ekim 2019, 19.25
Derken Ant, aynı soruyu sana yöneltmeli. Havalar nasıl orada?
12 Ekim 2019, 23.28
evet para beni de bozsun isterdim.

hep sağlam durmaya çalışmaktan bıktım.
15 Ekim 2019, 22.08
500 T  burdan   geçiyor  mu?
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın