gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Ali Ayşe yi Seviyor... -1

25 Ekim 2019, 11.53
A- A+
- Bende 1 tane var .
- Bakayım cüzdanıma bende muhakkak vardır ( kızının vesikalık fotoğrafına yedek arıyordu ) .

-Sanırım vaaaa...
       Gözlerim süzmeyi başladı Ayşe yi... Cüzdanı elinde bir vesikalık fotoğraf , elinde okşamaya , gözlerinden yaşları dökmeye başlamıştı . En son ne zaman yazıştığını , konuştuğunu ve en son ne zaman gözlerine değdiğini o kadar biliyordum ki ...
       Çaresizce bir fotoğrafı okşamanın , ciğerinden sökülen ateş parçalarının , gözlerinden yanaklarına inişini görüp , bir yandan da annesinden saklama çabasının verdiği o ikilemden onu kurtarmak   için hızlandım.

         Yüzünde ifadeler bir bir sıralanıyordu , ben  O ' nu tanıyordum . Umut , sabır , utanç ve kaçınılmaz yıkım. Hangi duyguyu toplayıp bir kelime edeceğini bekliyordum . Gardımı aldım , hazırdım . En  başından olduğu gibi cevaplarım ve itirazlarım , herşey hazırdı .
     Binlerce resim vardı birlikte ölümsüzleştirdikleri , karıştırdı telefonu . Silmişti , yedeklediği klasörü bilgisayarındaydı . Bulamadı . Mesajları açtı . 6 ay önce yazdığı '' seni seviyorum '' mesajına baktı . Parmaklarını gezdirdi . Derin bir nefes çekti . Bir ses kaydı açtı , 2 kez çalan sesin ardından '' alo ... alooo ... aloo buyrun ...''  Bir nefes daha .
       Umudu bitmemişti , utancı yüzünden geriye çekilmiş bir mağluptu. Sabrının sonu , zamana bırak diyenlerin söylemlerine inatla  '' hayır '' derken söylemişti , '' zaman size ilaç , bana intihar . Bu sabrın sonu  felaket ..''
       Kulaklarımda çınladı hıçkırarak gece yarıları beni arama sesleri ... Annesi her soruşunda sevdiğini ona dedikleri kelimeler aklımda . Bir başkası için annesinden işittiği kötü kelimeler . Anne onu kötü bilmesin .    Biliyordu ki üzülürse annesi ondan bilir , anneler bilir . İşi rast gelsin diye bitişleri cümlelerin.

2 insanın çaresizliği dediğim bir yaşanmışlık .

Birine inanmak kadar iyisi yok . İnandığınız iyi mi ? 


YORUMLAR

25 Ekim 2019, 23.00
İnandığımın iyi biri olduğunu umut ediyorum :) Eline kalemine sağlık :)
17 Haziran 2020, 16.07
    Ali Ayşe'yi hala seviyor mu?
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın