gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Androidciler, Nabıyonuz?

10 Mart 2020, 11.25
A- A+

Yıllarca facebook'dan paylaşım yapmaya korkar olduk, kimseye selam veremez olduk. İyi bayramlar paylaşımı yaptık; "Beceriksiz herifler, bi android'i yapamadınız" diye yorum yaptınız. Kaldı ki buradaki "herif" ifadesi fazla eril kaçıyordu ama hiç ses etmedik. Hem ne biliyorsunuz, hepimizin herif olduğunu, android'i yapamayanlar içinde hanımlar da olamaz mıydı, olabilirdi. Ama siz cinsiyetçilik yaptınız, örselediniz bizi. Halbuki, eril dilden kaçınıp; "Beceriksiz bireyler, bi android'i yapamadınız" diye yorum yapmalıydınız.

Neyse, ne diyordum?
Salona girdik selam verdik, bol şans dedik; "bırak şansı mansı da, android noldu android, onu söyle, op bozuntusu" da dediniz. "Op bozuntusu ne ya?", android uygulama yapmayı biraz (7-8 sene kadar) geciktirdik diye, ne bu tantana?

iOS için uygulama yaptık, tanıttık; "hep zenginlere yapın, garibanlara yapmayın, ezilen hep biz olalım zaten" dediniz.

Hatta büyük resmi gören bir üyemiz; "Apple'dan para alıyorsunuz, o yüzden android yapmıyorsunuz" dedi, hemen araştırmaya koyulduk, nerede bizim paramız, nereden alıyoruz bu para diye Apple'a sorduk, "Gerizekalı mısınız siz" cevabı aldık smile Resmi

Velhasıl-ı kelam, 1 sene önce Android uygulamalarımızı sadece siz üyelerin kullanımına açtık. Bu süreçte, sizden gelen geri dönüşleri, hata var uyarılarını değerlendirip, düzeltmeler yaptık. Artık sıra geldi, uygulamaları dünyaya açmaya, PlayStore'a eklemeye.

Eklemeden önce de, nasıl gidiyor, var mı bir şikayetiniz Android uygulamayla ilgili diye bilgi almak istedik. Oyun oynarken, yazışırken, aldığınız bir hata veya bizim fark etmediğimiz bir anormallik var mı? Varsa bunları bize iletin istiyoruz.

Ama merak ettiğimiz konular; oyunlar otomatik başlamasın, istediğimiz oyuncuyu atalım gibi talepler değil, uygulamalarda yaşadığınız tecrübeler neler, ne daha iyi olabilirdi, bir sorun yaşıyor musunuz gibi geri dönüşler bekliyoruz sizden.

O yüzden, sizden ricamız, pamuk eller klavyeye, bir iki şey çiziktirip, fikirlerinizi söyleyin lütfen.

Android uygulamalarımızın linklerini de şuraya iliştireyim, belki hala indirip kullanmayanlar vardır aranızda. Eğer Android telefonu olup da, uygulamaları kullanmayanlar varsa, çok ayıp ediyorlar. Ha unutmadan, uygulamalarımızı indirip kurmayanlar için özel ayar yaptık *, onlara Pişti'de vale, okey/banko da ara taş, Tavla'da hep 1-1, King/ihale de yüksek kağıt gelmeyecek artık, tehditse tehdit kardeşim, ne yapalım smile Resmi

*: İroniden anlamayan nesle aşina değilim

Yüzbir: http://server.gamyun.net/android/yuzbir.apk
Banko: https://play.google.com/apps/testing/net.gamyun.android.banko
Okey: http://server.gamyun.net/android/okey.apk
Tavla: http://server.gamyun.net/android/tavla.apk
King: http://server.gamyun.net/android/king.apk
İhale: http://server.gamyun.net/android/ihale.apk
Batak: http://server.gamyun.net/android/batak.apk
Pişti: http://server.gamyun.net/android/pisti.apk
Pisyedili: http://server.gamyun.net/android/pisyedili.apk
Domino: http://server.gamyun.net/android/domino.apk
Satranç: http://server.gamyun.net/android/​chess.apk
Dama: http://server.gamyun.net/android/​checker.apk
Kastet: http://server.gamyun.net/android/kastet.apk

*:Ard arda dosya indirince android zaman zaman uygulama indirmeyi engelliyor ve indirmiyor. Bu durumu aşmak için indirmek istediğiniz uygulamanın linkinin üzerinde parmağınızı basılı tutun, açılan menüden "Bağlantıyı İndir" e tıklayıp, indirin, o zaman problem yaşamazsınız.

YORUMLAR

04 Mart 2020, 13.16
Valla opum beklemeye değdi gerçekten süper olmuş emeğinize sağlık diyelim.. 
04 Mart 2020, 14.02
Yıllarca bilardoyu hor gördünüz.... !!   İnsanları küstürdünüzz. Hala en ufak bir çaba yok.. Ne bir değişiklik ne topun hızını arttırma ne ıstaka çeşitliği ne Apksı..... 7*8 oncekı onlıne uye sayısına bakın. Şİmdi bakın. bi 5 sene sonra kımse kalmayacak. İnsanları küstüre küstüre

Gmsnn'den Cevap: Android ile ilgili bu güzel ve yapıcı eleştirilerin için teşekkürler smile Resmi
04 Mart 2020, 14.20
Sevgili , Gmsnn  herşey güzel yerli yerinde tasarımlar, kodlamalarr, yeni yazılımlar gelişen kodlama dilleri ile beraber unutulan tek birşey  var, bir çok yabancı uygulamalarda olupda halen sitenin içine atılmayan ve yıllarca merak ettiğim tek birşey, " YABANCI DİL " paketleri neden yüklenmiyor isteyen ingilizce, isteyen almanca, fransızca, rusça dilleri, ile giriş yapmalıdır düşüncesindeyim. Bu hem sizin hemde diğer ülkelerden kendi dilleri ile bağlantı girişi yapmalıdır. Bu hakkı herkese sunmak daha iyi değil midir.?
Bir ikinci  sorum ise blog paylaşımlarında üyelerin blog fotoğrafı ekleme hakkı olsun boyut kısıtlandırılmasını siz belirlersiniz.

3'cü sorum ise Yıl olmuş 2020 halen gift emojiler neden hayata sunulmadı malumunuz artık bütün sosyal site ve ağlar yenilik peşinde hergün yeni bir tasarım yeni bir eklenti yapılmaktadır. Biz halen 2003 yıllarının Smile paketlerini kullanıyoruz.Daha yenilikci daha ileri olmayı hedeflemek gerekiyor bazen diye affınıza mağruren bu soruları sormaktan kendimi alıkoyamadım. Şimdiden teşekkür  eder, Yapacağınız yenilikleride dört gözle beklerim. 

  Selam ve Duâ ile kalınız.
04 Mart 2020, 14.29
Ne diyen desin boşverin ( boş teneke çok ses yapar).
Uygulamalar için teşekkürler emeginize sağlık.
 
04 Mart 2020, 15.36
Nikim süslü nikken kopyalama yapılamıyordu. Yani başka bir sitede süslü nik yapıp gamyuna girmek için kopyalama kopyalayamıyordum. O yüzden de süsten vazgeçmiştim. Şu an durum ne bilmiyorum.

Gmsnn'den Cevap: Daha önce yorum olarak yazmıştım ama buraya da yazayım. Nick yerine üyeliğine kayıtlı email adresini yazıp giriş yapabilirsin.
04 Mart 2020, 17.05
@noname İngilizce desteğimiz var zaten, eğer telefonun dili İngilizce ise uygulama da İngilizce oluyor. Diğer diller için bu kadar dil desteği çok erken çünkü bu oyunlar dünyada yaygın ve bilinen oyunlar değil.

Emojilerimiz 2003 model değil, 2012 model smile Resmi

@-yaban hem siteden hem mobil uygulamalarımızdan giriş yaparken rumuz yerine, üyeliğine kayıtlı email adresini yazıp giriş yapabilirsin. Böylece süslü nicki kopyalamak ile uğraşmazsın.
04 Mart 2020, 18.27
 Ha unutmadan, uygulamalarımızı indirip kurmayanlar için özel ayar yaptık *, onlara Pişti'de vale, okey/banko da ara taş, Tavla'da hep 1-1, King/ihale de yüksek kağıt gelmeyecek artık, tehditse tehdit kardeşim, ne yapalım
 Bunu ciddiye alacak kitle olduğundan çok eminim opum taş gelmez vale gelmez artık söyler dururlar :)
04 Mart 2020, 19.22
   android tablete indirmiştim. siz hata görürseniz söyleyin demişsiniz ya ,hatamı bilemiyorum belki benim tabletimdendir bankoda geri sayım süresi  bembeyaz bir kare şeklinde çalışıyor üzerinde geri sayım rakamları görünmüyor.bir saat yelkovanı gibi geri dönüş sürecini tamamlıyor.birde sohbet uygulaması olsada tombalaları da görebilsek .özel salonlardaki tombalaları da göremiyoruz .kolay gelsin sevgiler saygılar...

Gmsnn'den Cevap: Bahsettiğin durum oluştuğunda, ekran görüntüsü alıp gönderir misin?
05 Mart 2020, 14.30
Yabdık bişiiler
05 Mart 2020, 16.08
Kullanım güzel. Banko da okeye dönerken en küçük taşı ayırsak bile yapmamış gibi sayı yeniliyor. Başka sayfaya döndüğümüzde salondan hemen düşüyoruz, süre çok kısa. Kolaylıklar dilerim..,smile Resmi

Gmsnn'den Cevap: Banko'da testlerimizde böyle bir hatayla (taşı ayırmaya rağmen, ceza yemek) karşılaşmadık. Eğer bu durumla karşılaştığınızda, ekran görüntüsü alabilirsiniz, ıstakanın, bize gönderin. Başka sayfaya döndüğümüzde dediğiniz, uygulamayı arka plana atmaksa, oradaki süreleri google belirliyor.
05 Mart 2020, 21.55
Android uygulama için teşekkür ederiz. Klavye özelliklerini kullanamamak büyük  sıkıntı (otomatik düzeltme ve  sesli klavye) Sayfa geçişlerinde salondan çok kısa sürede düşüyoruz.  Ayrıca masa açtığımızda diğer masaları göremiyoruz. Uygulamayı indirdiğim halde genelde google a girip    ana  sayfadan giriş yapıyorum, o minik ekran bile uygulamadan daha kolay geliyorsmile Resmi . Bu yüzden piştide vale, bankoda ara taş gelmemezlik yapmaz demi bana:)) En kısa sürede eksiklerin tamamlanıp play store da karşımıza çıkması temennisiyle.. kolaylıklar dilerim.

Gmsnn'den Cevap: Android de, uygulama arka plana atıldığında, uygulama anında duruyor. Google'ın bir yaptırımı olduğu için sayfa geçişi yaptığınızda düşme sebebiniz bu. Diğer masaları görememeniz de, mevcut yapı zaten, aynı anda 2 oyuna izin vermediği için mobilde başka bir masaya girmeye ya da görmeye gerek kalmıyor.
06 Mart 2020, 11.56
Gayet güzel çalışma olmuş emeklerinize sağlık.Fakat birde önceden mobilden dolu salonlara giriş imkanı oluyordu yine dolu salonlara giriş olsa olmazmıydı @gmsnn opum.smile Resmi
07 Mart 2020, 01.57
Uygulamaların kullanımları gayet iyi olmuş. 7-8 yıl beklemeye değdi. smile Resmi  Uzun süredir kullanım sağlıyorum lakin bir sıkıntı yaşamadım. Oyundan düşünce geri bağlanma sıkıntısı arada bir oluyor fakat o    kadarcık da olsun değil mi? Kafamdaki soru ise bu oyun apklarının tek bir uygulama içerisinde olup    markete yüklenmemesinin bir strateji olup olmaması. smile Resmi Emeği geçen bütün bireylerin ellerine sağlık. smile Resmi

Gmsnn'den Cevap: Geri bağlanma sıkıntısı, uygulama ile ilgili değil, internet bağlantınız ya da salonun doluluğuyla ilgili bir durum.
07 Mart 2020, 09.38
Sen şikayetini ingilizce,ispanyolca ve yarım yamalak rusça yap ben sana ona göre o dillerde yasak veririm noname dert ettiğin şeye bak smile Resmi

Gmsnn'den Cevap: Thorex, ne zamandan beri, üyeleri tehdit etmeyi görev haline getirdik? Hatta Gamyun'da, üyeleri tehdit etme hakkını, benden başka kime verdim? Ben hatırlamıyorum smile Resmi
Tehdit etme noktasında, böyle bir sürecin sahibi, bizzat şahsımdır (tanıdık geldi mi bu söylem smile Resmi)
07 Mart 2020, 11.15
opum hareketli smiley istiyoruz:)

Gmsnn'den Cevap: Diego dur allahını seversen, ortalık zaten karışık.
07 Mart 2020, 18.31
Opum öncelikle şunu belirteyim iphone gibi oyuncu istatiklerini  vede üyelerin resimlerini açıp göremiyoruz android uygulamasında bunlarda olur ise gerçekten güzel olacak emeginize sağlıksmile Resmi

Gmsnn'den Cevap: Bu söylediklerinin hepsi var. Üye listesinde, fotoğrafın olduğu yuvarlağa tıklarsan, istatistik ve fotoğraf bölümü açılır.
07 Mart 2020, 20.55
Bilardo ve Yapboz gelsin artık!!!
07 Mart 2020, 22.57
Oncelikle  tesekkurler. Profil fotograflarina tikladiğimda, fotograflari göremiyorum..

Gmsnn'den Cevap: Üye listesinde, fotoğrafın üzerine tıklarsan, profil fotosu bölümü açılıyor.
08 Mart 2020, 08.29
Android uygulaması telefonuma olduğu günden beridir uygulamayı kullanıyorum. Amaç oyun olunca uygulama yeterli geliyor. Yorumları okudum da kimi der gift olsun kimi der resimler açılmıyor kimisi hareketli emojiler olsun. Teşekkür edip zamanla herşeyin daha iyi oturacağını düşünüyorum. Pc den oyun oynamak işkence gibi geliyor. Emeğinize sağlık Allah zihin açıklığı versin devamı içinde. Elinize sağlık. 
08 Mart 2020, 19.27
Sevgili gmsnn; ilk kez bir yazıda hata bulmakta zorlandım: Sonradan yazının bir "op"a ait olduğunu anladım.Ben adroidden anlamam. Teknoloji özürlü bir ihtiyarım. Ama asla teknolojiye karşı değilim. Yazınızı çok beğendim; yerinde ironi, espri zorlama olmayan mizah çok önemlidir. Yani demem o ki, opluk size yakıştı! Bilmem okudunuz mu; çünkü çok eski kuşaklara ait bir öyküdür: Memduh Şevket Esendal'ın "Ev Ona Yakıştı" adlı bir öyküsü vardır. Birden o öykü aklıma geldi. Konusuyla bir ilgisi yok.Sadece "opluk size yakıştı!" sözü çağrıştırdı. Gönlünüze, çabanıza sağlık. Sağlıcakla kalın,mutlu, huzurlu kalın. Selam ve sevgilerimle

Gmsnn'den Cevap: Teşekkürler güzel dilekleriniz için smile Resmi
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın