gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Kolonya Cumhuriyeti

30 Mart 2020, 16.15
A- A+

   Bir rüya gördüm. Böyle dünyanın sonuna doğmuşum. Felaketler üstüste. Peşpeşe ölümler. Savaş çıktı lan savaş! Sonra savaşa gerek kalmadan bir salgın başladı, tamam mı?

Rüyamda Çin, yarasalarını salıyordu dünyanın üzerine. Böyle yarasalardan korunmak için ülke yönetimi dışarı çıkmayın uyarısında bulunuyordu. Vatandaşlar evde kalıp ihtiyaçlarını beyaz üniformalı uzaylılar vasıtasıyla sağlıyordu. Düşünsene uzaylı yağ ve un getiriyor, kapına tıklıyor falan.

Yaşantı günümüz yaşantısının aynısı ama. Apartmanlar falan var. Evlerine tıkılan artık işsiz ve biraz da aç kalan insanlar aileleriyle zaman geçirmeye başlıyor. Üst kattan şarkı söyleyen mi ararsın, yan kattan öksüren-aksıran mı, yani salgına yakalananları ifşa etme ödülü getirilmiş olsa kelle başı 10 bin gayme kazancı var o derece.

İnsanlığın tek kurtuluşu, kolonya. Bir zamanlar değeri anlaşılmayan kolonya, şimdilerde insanların dilinde, elinde artık. Döküyorlar, yiyorlar-içiyorlar onu. Evet evet içtiklerini görüyorum iç temizliği için. Banyo yapanlar var ben gibi. Heralde, ne sandınız! Ben bu dünyaya ölmeye, salgın yoluna gitmeye gelmedim, tamam mı :(

Sonra kaçak sevgilimi görüyorum. Kolonya işine girmiş, bina dikmiş patron olmuş. İki elim yakasında şarj aletimi soruyorum. Hesaplaşma günü ama plansız ve hazırlıksız yakalanıyorum tabii, günlük hep yokluğunu hissedip sövdüğüm şarj makinesi olduğundan o an aklıma o geliyordu. Gülmeyin, bugün bir şarj makinesi kaç para haberiniz yok bence! Sonra bizi uzaylılar ayırıyor ne ayaksa!

   
   Ayırmaya çalışıyor sonra elimden almak istiyorlar derken rüya bitiyor. Meğer olmuş her şey rüyamda.

Yani aslında gideri vardı devam ederdi bence bu rüya. Biraz daha bekleyebilirdi. Yüzümdeki kolonya damlaları olmasaydı eğer. Kolonya ile uyandırılıyorum. Meğer her şey gerçekmiş. Biri hariç.



YORUMLAR


Henüz yorum yapılmamış :( Yazık ama blog sahibi senin yorumunu bekliyor olabilir

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın