gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.
Cat

Cat

BLOG

Trip yapmayin

14 Kasım 2006, 01.20
A- A+

Derdi sıkıntısı oLan insanLarin sorunLarini soz iLe ifade etmektense anLamsiz sacma sapan hareket ve davranisLar sergiLmesine deLirmem bi kenara bunu beLirttigimde aLdigim cevap bi kenara  :)

Trip yapma bana diyorum yok efendim trip neymis , trip yapmam ben.. Hic yapmam hemde cevapLari havada ucuyor :) o yapmaz , bu yazmaz , su yapmaz ee gokten iniyor bu tripLer zaten vahiy gibi :) hahaha  Soylesenize derdinizi kardesim diye cigLik atmamak imkansız..!! Kimse iig mııg yapmiyor zaten herkez super.. 

Ben psikoLog degiLim , muneccim hic degiLim manasiz tavirLar sergiLiyen kimseyi cozmeyi amac ta edinmedim.. Sorunsuz insanLar istiyorum artik.. SorunLuLarda kabuL gerci, yeterki sorununu acık acık soyLesin aaaayt :) DaraL mode on..

YORUMLAR

14 Kasım 2006, 04.06

sorunsuz insanlarla herkes geçine bilir erdemli olan kişi sorunlu insanlarlada geçinebilnedir..bu bir  kenarada net ortamına sorun dinlemeye gelmiyorum şahsen kapalıyım bu konuda trip yapsın en azından sorunu oluduğunu dolaylı yoldandan  anlamış olup kaçma yollarını deneye bilirm..:)  eee sonuç... diyeceksiniz ki  başta ne diyor şimdi ise ne.. valla arkadaşlar bu konuda erdemsizm...

savunma..reel sorun,sıkıntılardan kaçıp harap olan sinirleri tamire geliyoruz...

14 Kasım 2006, 15.03
Yazınızdan dolayı sizi kutluyorum .Çok insanın düşünüpte söyleyemediklerini yazmışsınız .....Teşekkürler.
20 Nisan 2007, 14.04

eksi sana ve hayata çünkü kızlar hep böyledirseni seven varsa dünyalar sizindir ama terkedilince isyankar olursunuz

 

 

02 Temmuz 2008, 06.45
BANA BAK KEDİCİM TRİP YAPMA BANA AGRESİFİM KOMPLEKSLİYİM ASABİYİM HEHEH PRENSESE SEVGİLER
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın