gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Maskeni Yırtıyorum

27 Temmuz 2020, 17.53
A- A+
Geçen, Ankara sokaklarındayım oradan Antep'e geçeceğim iş icabı. Afedersiniz köpek gibi çalişiyorum zengin koca hak getire. Getirmiyor. Neyse konu bu değil. Konu;
Ankara sokağının birinde kızın biri sol çarprazımdan gidene "tipe bak!" dedi. Sesin geldiği yöne baktım. Kızı gördüm çocuğu ise kaçtığına yemin edebilirim ama ispatlayamam. 

Şimdi neden bu Ankara sokaklarını arşınlayan kızımız kalabalığın bakış açısıyla oynadı? Ne görmemizi istiyordu? 

Amaç neydi ve neye tepkiydi bilmiyorum ama o an yapmak istediğim ilk şey gidip kızın maskesini indirmek oldu ve tahmin edin neden?



YORUMLAR

29 Temmuz 2020, 01.32
Defalarca okudum hiç bişey anlamadım. Maskeside varmış kızın ne güzel işte. Pandemi dönemindeyiz nede olsa. Muhtemelen bir daha karşılaşmıcaksınız bu kişilerle bu sesle. Bu kadar önemsenecek ne vardı duyduğu seste? Neden kızın maskesini indirmek istedi? Neden bu kadar sinirlendi? Şimdi diyorum ki sevgili OTHERAND blog severlerin dikkatini hangi yöne çekmek istedi?  Acaba bize ne anlatmak istedi? 
30 Temmuz 2020, 00.54
herhalde kız da çirkindi gidip maskeni indir de biz senin tipine bakalım demek istedi içinden  ben olayı böyle anladım.
30 Temmuz 2020, 02.51
Direk aklıma gelen ilk şey o çocuğun dış görünüşüyle dalga geçen bi kız olduğu,çünkü çocuk kaçmış hemen ve sizde çocuğu gördüğünüz için kıza kızdınız ve maskesini çıkarıp kızgınlığınızı yüzüne vurmak istediniz,biraz daha ince düşünüp o çocuğun rahatsızlığı olduğunu düşünmek istemem,yani umarım o yüzden tipe bak dememiştir bu kız..Neden bilmem ama üzücü birşey çıkacak sanki bu olayın sonunda öyle hissediyorum,umarım değildir ve hissettiğim olayda yanılmışımdır.
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın