gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Yaşıyorummm bu hayatııı yok yok tesadüfen ölmeden yaşıyoruz bu hayatı

24 Eylül 2020, 21.12
A- A+
İşimiz cep telefonu  aksesuarları  toptancılığı enerji aletleri  kulaklık gibi artık ne varsa. Bu ara kime kime gittiysek bizden maske istediler  bizde ne yaptık  maskenin toptanına girdik.Ticarette sıkıntı yok  güzel işler iyi çok şükür.Batı Karadeniz de  tüm iller ilçeler beldeler gitmediğimiz yer yok .100 bin nüfuslu yerler de var  300  nüfüslu yerler de neyse konuya gelelim .Televizyonlar da izliyordum  ve yok ya bu kadar vurdum duymaz olamayız diyordum.Şimdi gidiyoruz  bir beldeye 300 kişi var yok kimse maske takmıyor herkes iç içe abi diyoruz sizin salgından haberiniz yokmu cevap  burda herkes birbirini tanır x ışınlarıyla tarıyorlar bakıyolar hasta değil sarmaş dolaşlar.Hatta bir beldede pozitifler için kahvenin bir köşesinde masa ayrılmış onlar sadece oraya oturabiliyor arada sosyal mesafe var haklarını yemeyim ama be kardeşim aynı havayı soluyorsunuz servis yapıyorsunuz para alıyorsunuz.

 Diğer bir yerde bir marketçinin duyarlılığı gözlerim doldu inanın .Diyormuş ki pozitif olan müşterisine akşam 8 de kapanışım var  sen 8.30 gibi gel alacağını al başka kimseyi almam içeri bak bak adam evine gitmiyor hizmet veriyor. Geçen hafta mal verdiğimiz bir müşteri aradı kardeşim şikayet var maskelerinizden gelin iade alın .Tabi hay hay dedik gidip almaya ama sebebini de sorduk tabi .Neymiş efendim Mavi maskeler çamaşır suyunda yıkandığı zaman soluyolarmış ya arkadaş bunu 3 saat hadi 5 saat kullanıp atacaksın atarken de bir poşete koyup sıkıca bağlayıp öyle atacaksın. Her yerde görüyorum 15 gün aynı maskeyi kullanan var yağ pis içinde kalmış maskeyi takan var  öğlen yemeğinde ne yediğini gördüğüm maskeyi  takan var abi bankaya gidecem senin maskeyi verde ceza yemeyim diyip alıp o maskeyi takan var. Yemin ederim abartmıyorum yerden maske alıp silkeleyip takan var ki o maskeleri yere atanlar ayrı bir konu sattığımız maskeden takıyorum  bunların aynısından mı diyip yüzümdeki maskeye dalıp şunu yüzümde deneyim  diyenler de var..Dezenfektan konusu da var da neyse  biliyorum ve görüyorum kalabalık yerlerde bir sefer alıp içine su takviye edenleri kolanya takviye edenleri ki kolanya daha pahalı kurnazlar ya . Aşı işi sanırım zaman alacak biraz DİKKAT lütfen ya  1 maske 30 kuruşa kadar düştü .kimsenin vebaline girmeyelim kurallara uyalım .5 yaşında ki çocuk benden çikolata alırken ellerini yıkadınmı diyor 50 yaşında ki adam maskemi yıkadım soldu diyor. Artık çocukları örnek almaya başlamanın zamanı geldi.

Sağlıklı günler.

YORUMLAR


Henüz yorum yapılmamış :( Yazık ama blog sahibi senin yorumunu bekliyor olabilir

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın