gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

KARANTİNA GÜNLÜKLERİ. 2

07 Aralık 2020, 12.28
A- A+

Hergün hiç şaşmayan düzenli yemek saatlerimiz var  her yemek geldiğinde  kapıya tıklatıyorlar  tık tık.. İlk  günde  böyle olmuştu.. Acemiliğimdendir kapı açık  buyrun  demiştim  :))  .. Gelen  olmadı  ben çıktım yemek gelmiş.. Sabah öğlen ve akşam olmak üzere  3 öğün yemek veriyorlar  bir somun ekmek  50 gr 2 lokmada bitiyordu.. ilk zamanlarda doymuyordum.. Onada alıştım  yarısını bir sonraki öğün zor yiyorum  kalıyor gün içinde bir somun ekmek  karşı komşuma  veriyorum  o biraz daha kilolu  benden.. Zaman işte su misali akıp giderken.. Sayılı günler çabuk geçermiş diye avutuyorum  kendimi.. Evet geçiyor ama etkisi kalıyor gibi.. Bazen akan suyun yönünü değiştirmek geçiyor  aklımdan  ",.. Her an firar edesim gelmiyor değil hani:)).."
Korkuyorum ya cezam daha çok artarsa şimdilik usluyum  haddinden de fazla... Öyle bir kenarda oturup camdan dışarı bakıyorum zamanın sessizce akışına tanık.. Düşen yaprakların  düşme hızı rüzgarın esme ivmesi  momentum quantum  vs.. Arada Pİ'yi 3 alıyorum  hesaplarımda tutarsızlık sebebi  ama olsun yormuyorum çok beynimi:))
Monentum salınım hızı vs zaten çok yoruyor..:)) 

Kedilerin  ritmik ayak adımlarını da saydım bir ara.. Düşündüm ne yapıyorum  ben az mı kalmıştı  delirmeye ramak kala..  Kendime getiren kapı tıklaması da olmasa hani gittim gidecem durumu arasında.. Evet  su hala akarken  olur olmaz duşa giriyordum.. Yönünü  değiştiremediğim suya kapılıyorum amaçsızca.. 

Değişim gerekli mi yoksa herşeyi akışına mı bırakmalı  bilmiyorum  ama şu an iyiyim  belki sanırım  .... 

YORUMLAR

07 Aralık 2020, 22.26
 Gökyüzü, toprak ve hürriyet, ne güzel şeyler.Sabah kalttığında güneşin doğuşunu görmek ....Deniz   kenarına inmek ,denizin yosun kokusunu içine çekmek.toprağın kousunu duymakŞimdi daha iyi anlarsın bunların kıymetini.
Az kaldı, sabret az daha ...Sonraki günler yaşadığın güzelliklerine daha içten şükredeceksin,özgürlü-ğün değerini daha iyi anlayacaksın.
                                     Koronalı günler bize bunları kattı işte .......:)
07 Aralık 2020, 23.46
matematiğin baya iyiymiş!!
08 Aralık 2020, 09.16
#xxsemantaxx hocam seviliyorsun..
Dilbilgisi eksiğimi tamamlayan canım hocam:)) hoş sohbetiniz için harika arkadaşlığınız için minnetlerimle..
Dip not:  umarım kazanırız sizinle rakip olmakta çok hoş smile Resmi
08 Aralık 2020, 09.18
#saracens539+1:)
Yorum için teşekkür ederim
Eh işte Pİ' den kaynaklı:)

09 Aralık 2020, 22.57
Gardiyanlardan söz edilmemiş
10 Aralık 2020, 12.50
#otherand.
Onlar gizli özne.

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın