gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

20 lik aşkım..

25 Aralık 2020, 23.34
A- A+
20 lik Aşkım

İzmir’de başlayan aşkımız Denizli’de devam etti. İlk başlarda flört gibiydi….. Ben ona o bana bakışıyorduk. Ufak ufak sorunlar başladı aramızda… O bana acı vermeye başladı.. ben de O’na.... İkimizde mutlu oluyorduk.. Ara ara acı veriyordu ama aşkımızdan bir birbirimize ses etmiyorduk.. Geçici mutluluklar yaşıyorduk aramızda :)
20 lık aşkım dedim .acısına katlanmaya çalıştım.
Pandemi temaslısı olmuşum haberim yoktu.
Bir anda apar topar aldılar diğer yazılarımda anlatmıştım..
İlk bir kaç gün hafif hafif acılarla başladı yirmilik dişim .Ağrı kesici ile günü geçiriyordum.. Günler geçtikçe aşkımız ızdıraba dönüşmeye başladı ağrı kesiciler yetmez oldu 112 yi aradık durum ciddileşti yemek yiyemez olmuştum.. 112 gelmedi bana söylenen temaslı hasta almıyorlarmış. Yurt görevlisi yardımıyla diş doktoruyla konuştum anlattım durumu bana ilaç yazdı.. Hemen alındı ilaçlarım.. Sağ olsun arkadaşlar.. Açtım ilacın prospektüsünü okudum ama nafile sanki anlamayalım diye yazılmış. İnternetten aradım yorumlara baktım süper ötesi bir ilaçlarım varmış ağrı kesici günde bir tane ve ne zaman ve nerde uyuyacağını anlayamıyormuşsun yorumlarda bu yönde idi.. Bana da oldu aynısı uyu kalmışım. Saatlerce ulaşamamışlar bana yurt görevlisinin kapıyı açıp içeri gelmesiyle uyandım...
Aşkımızın iyice can sıkıcı hale gelmesi beni üzüyordu. Yemek yiyemez hale geldim.. Çiğnerken sanki canım çıkıyordu bedenimden.. İlaçlar uyuşturucu spreylerle bir süre daha direndik bir birbirimize ama seviyordum ben 20 lik aşkımı ….Askerdeyken de çok acı vermişti ilk çıkmaya başladığı zamanlarda. Ne kadar kolonya içtiğimi hatırlamıyordum. Dilim damaklarım bembeyaz olmuştu.. Revire gidiyordum yapacağımız bir şey yok diyorlardı.. Böyle bulmuştum çözümü artık bir kolonya bağımlısı olmuştum :) yarı sarhoş..
Acılarım aşkımın artmasına engel değildi sonuçta benim bir parçam olan 20 lik aşkımdı, ilk göz ağrım .. Ama artık kurtulmalıydım ondan.. ,yeni aşklar yaşanmalıydı ağzımda.. Günler geçiyordu ağrı şiddetlenerek artıyordu. Bir çözüm yoktu karantinada hapistim. Geceler ağrı inleyerek geçiyordu.. Kafamı duvarlara vuracak kadar acısını yaşıyordum çaresizce..
İzmir'e evime döndüm . İlk işim ondan kurtulmak olacaktı ki olmadı ,olamadı.
Yeni süreç başladı. Antibiyotik ve ağrı kesicilerle devam etti, çekmediler iltihap bağlamış.. Ve mutlu sona bugün kavuştum.. Çektirdim ilk aşkımdan kurtuldum.. Nihayet acısıyla tatlısıyla bana yaşattıkları unutulmaz çiğnemeler:)) hep aklımda kalacak... Teşekkür ederim 20 lik aşkım
Dip not: Düzeltmeler için xxsementaxx öğretmenime teşekkür ederim.seviliyorsunuz smile Resmi

YORUMLAR

26 Aralık 2020, 01.39
Geçmiş, olsun.
Yazıyı, konuyu geçtim de öğretmeniniz neyi düzeltti siz ne öğrendiniz bu düzeltmeden 
merak içindeyim!

Vallahi aydınlatın bende kendimi düzelteyim tekrar okuduğumda...
26 Aralık 2020, 12.06
Sevgili @!AYN Ben sayısal ağırlıklı biriyim
Sözel kısmımher zaman zayıftı düzeltmelerden kastım yazının anlam bütünlüğü ve  grammer(dilbilgisi) sağlanması diğer yazılarımda karantina günlükleri 1 ve 2 de direkt yollamıştım gelen tepkiler dilbilgisi eksiğim olduğunu fark ettim ki hala vardır..  Yorumunda ki merakınızın giderildiğini var sayıyorum başka merakınız var ise bire bir de görüşebiliriz saygı ve sevgilerimle
26 Aralık 2020, 16.36
bu yazi duzeltilmismi cidden anlatim bozukluklariyla dolu afedersiniz ama 
26 Aralık 2020, 22.45
Sayın @Efftallya öncelikle kıymetli yorumunuz için teşekkür ederim..Düzeltme yapıldı
Ama anlam bozukluğu ve benim yazı sitilimin çok dışına çıkmayı istemedi hocam..
" duzeltilmişmi " değilde doğrusu düzeltilmiş mi? Olabilir mi? Evet affettim sizi:)
27 Aralık 2020, 15.15
Keske bu derin dilbilginizi yazinizdada gorebilseydik ben yorum yaptim edebi bir yazi yazmadim elestrileri edebilmek ayri bir erdem tabiki laf sokmaktaki maharetinizi umarim yazilarinizdada gosterirsiniz
27 Aralık 2020, 18.26
Ben hepinize teşekkür etmeye geldim :) Ortada yanlışlıkların olduğu doğru ama sonuçta doğruya yönelme, yönlendirme var. Daha önce kim eleştirdi bilmiyorum sizi Sayın Temaslı .p ama düzelme gayretine girmişsiniz, size yardımcı olan arkadaşınız da düzeltme gayretine girmiş. Düzeltememiş olmasını da anlayabiliyorum, bazen öyle metinler gelir ki önünüze, metni olduğu gibi baştan yazmanız gerekir düzeltebilmek için, ancak imla hatalarını giderebilirsiniz metni tahrif etmek istemiyorsanız. Sonra Ayn da haklı, Eftelya da haklı eleştirilerinde. Ama en azından benim gördüğüm manzara, dil adına bir duyarlılık oluştuğunu gösteriyor ki bu güzel. Eh şimdi kime kızacağız? Öğretemeyenlere mi, "ben sayısalcıyım", "ben iki satır yorum yazıyorum" diye kendini aklamaya çalışan bizlere mi? Sonuçta bu bizim dilimiz arkadaşlar; sahip çıktığımız kadar, hakimi de olmalıyız. Edebi eser niteliğinde değil elbet;  temiz bir ifade, doğru bir imla. Çok zor değil başarabilmek.


Yirmilik aşk-diş fikri güzeldi bu arada :)
27 Aralık 2020, 19.14
 selam öncelikle pek yorum okumam buğün okuyacağım tuttu . İlgi alanım ve işim gereği  hızlıca          okudum  bi yandan da size önerebileceğim antibiyotik ve ağrı kesiciyi tasarlıyorum kafamda ,bu arada diş hekimi asistanıyım mesleğim yani )) sonuna geldiğimde heh kurtulmuş dedim. Sanırım  zor bir        çekim olmamış yatay ve gömülü olsa idi işiniz daha zordu. Apranax fort öneriyoruz biz hastalarımızaki diş ağrısını kesebilen tek ağrı kesicidir aklınızda olsun. tekrar geçmiş olsun .
27 Aralık 2020, 19.37
Evet haklısınız  yazı  yazmak  ap ayrı bir sanat  ki ben  bu sanata  gayet  uzak olduğumu  defalarca belirttim.. @cezbe yazılarınızın koyu  bir takipçisi olarak  yorumuzu  beklemiyordum  :))  uyarıları dikkate  almaya  devam  ediyorum haklısınız  dilbilgisi ünv hayatımda dq bana baş belası  oldu  :))  zor  bir ders gibi  geldi  sayısalcı olarak  bilirsiniz ki sözelcilere  daha kolaydır.. Teşekkür ederim.. Değerli yorumlarınıza  ben her yazımı  telden yazıp  yolluyorum  ayrıca word gibi bir program kullanıp imla  hatalarını  düzeltmiyorum  yardımcı  olan sevgili öğretmenim  benim  yazılarıma  sadık kalmak  istiyor  çok  fazla  düzeltmeye girmiyor  yazı sana ait seni anlatıyor  diyor saygılarımla  smile Resmi
27 Aralık 2020, 20.30
32 iyle aşk yaşamaya devam mı yani ? Bence en sevdiğinizi ayrı tutup,  diğerlerinden kurtulmalısınız .. :)  
28 Aralık 2020, 08.29
Yok tabii, onu diyorum ben de OğuzKahan; çok müdahele edince yazanın kalıbından çıkıyor yazı, yani haklı arkadaşınız. Şimdilerde öğretmenler de içinde olmak üzere, % 80 doğru düzgün Türkçe kullanamıyor, çoğunluğa dahilsiniz aslında. Yorum yapma gereği hissettim çünkü baktım birbirinizi yiyorsunuz .ddd Ki yazdığım gibi iyi niyet söz konusu her birinizde. Doğruyla doğru kavga etmemeli, başımıza hep bu yüzden geliyor ne geliyorsa. Bu arada teşekkür ederim. Yorumlarda, yazılarda, salonlarda hiç rastlaşmadığım  insanların böyle sürpriz takipçiler çıkması, güzel sözler söylemeleri beni çok mutlu ediyor. Sizinki ayrı bir değerde, çünkü epeydir hiç yazmıyorum. Bana içsel bir aydınlanma sağladı söyledikleriniz neden yazmaya devam etmem gerektiğiyle ilgili :) Can sıkan insanlar, durumlar, gereksizlikler hepsi çöp, anlamlı olan; hiç tanımadığınız birine bir yazı-çiziyle ulaşıyor ve kalıcı olmayı başarabiliyor, hatırlanıyor olabilmek. Tekrar teşekkür ederim smile Resmi


Cafo'nun çok değil çok çok canı sıkılıyor, herkes ayağını denk alsın .ddddd Benim başımı belaya soktu, sizinkini de sokmasın. Ama bir konuda haklı ki: YÖNETİM İSTİFA ;)
28 Aralık 2020, 09.11
Bir gün oyun oynuyordum yine burda  sanırım eşli 101 aslında hep orada oynarım.:)
Bir yazar ile tanıştım blog yazıyorum demişti bana. Okudum yazılarını Cezbe'den sonra ki ikinci blog takipçim.Neden sende yazmıyorsun? Dedi.. Şiirlerimi okumuş bilmem  bana göre değil  dedim  ben başarılı olamam şiir başka  roman hikaye yazıt başka şeyler  bir kaç arkadaşım da dedi. Neden  şiirlerini  paylaşıyorsun.?  Denedim  burda  ilk şiirimi daha doğrusu şiirimi ama hikayemsi bir tat gibi onaylandı ve bana bir heyecan sardı her saat bakar oldum kaç kişi okumuş  :))
Yalın şiirlerimi  paylaşmak  istedim.. Sistem onay vermedi. Şiir onaylamıyoruz..:) olsun dedim eyvallah..Beni bu işlere bulaştıran arkadaşlarım:)) seviliyorsunuz..

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın