gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Sessizliğine…

17 Ocak 2021, 13.48
A- A+

Biz, sessiz çoğunluğun vakur duruşunu sergileyen ancak pek fark edilmeyenleriz. Sesimizin az çıkması, sesi çok çıkan insanların haklı olduğunu göstermez. Heves etme onlara, sabırlı ol! Üzülme ve sessiz kalışından sitem etme. Yüreğimizdeki ağırlık elbet hafifleyecek. 

Biz, her vakit birlikteyiz ve seninleyiz. Her üzüntümüzde teselli edeceğiz birbirimizi. Birimiz ağlarken, diğerimiz gözyaşlarını silecek. Birimiz yürürken, birimiz yol olacağız. İhtiyacımız yok kimselere.

Biz, birbirine sıkı bağlarla bağlı ve zorlu bir yaşamın tohumlarından serpilen kır çiçekleri gibiyiz. Doğan güneşten, mavi gökyüzünden, yağan yağmurdan bize de pay var. Büyüdükçe, boy verdikçe tohumlarımız, çoğalacak umutlarımız ve birlikte güzelleşecek dünyamız.

Biz, ömür denilen bu meşakkatli yola yalın ayak çıkanlarız. Küçük dünyamıza küçük birikimler ekleyerek büyüyeceğiz. Seni hayal kırıklığına uğratacak şeyler isteme hayattan. Yunus’un “Bir küçük meyve için, dalı incitme gönül. Konuşmak bize mahsus, olsa da bir güzel süs, ya hayır de yahut sus. Dili incitme gönül.” sözünü hatırla daima.

Yaradan'ın suretini emanet olarak taşıdığın o güzel yüreğinden, kötülükler yıldızlar kadar uzak olsun. 

Sen, birlikte yaşadığımız güzelliğin tek tarifisin…


Idir - A Vava Inouva



YORUMLAR

17 Ocak 2021, 21.20
Güzel bir dünya ancak kötülüklerden arınmış, insan sevgisi İle beslenen yürekler vasıtasıyla mümkündür diye düşünüyorum ehl-i_kalb....

KALEM TUTAN ELLERİNİZ DERT GÖRMESİN...
22 Ocak 2021, 14.34

! ρ!s cǎdı, zeRRya, Gri_K yorumlarınız için teşekkür ederim.
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın