gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

İMDAAAT!!!

13 Nisan 2021, 20.01
A- A+
Survivor bataklığına girdim çıkamıyorum. Artık daha iyi anlıyorum, neden abidik gubidik şeyler daha çok izleniyor. O pandemi sürecine lanet gelsin. Çalışan işinde gücünde insanı da elden ayaktan düşürdü. Zorla empati yaptırdı. Bataklık demişken, boş geçmeyim bari... Tabii ki kadınları tutuyorum. Hakkı olan kadınlara hakları neyse o verilsin. Pis erkekler elensin, şaka bir yana takım olarak değerlendirdiğimde;

Kırmızı takımda erkeklerden ismail'i güçlü buluyorum. Batuhan yaşı itibariyle çok hızlı, Çağrı ise basket atışlarında çook iyi. İzledim hepsiniii izledim :(( kızlardan ilayda-çitlembik takımın jokeri. Merve-KnightRider ona bu lakabı uygun gördüm. Nedeni çok açık.

Mavi takımda güç ve hız konusunda dora, berkay ve steven arasında kaldım. Poyraz akıl adamı, orda ne işi var ya gelsin satranç falan oynayalım. Oyun skorlarıma bakmayın. Kızlardan pehlivan görünümlü ayşe, bir de aleynalar

Eğer, hangi kız kazanır diye, sorulsaydı yanıtım kırmızı takımdan Merve olurdu. Mavi takımdan Aleyna da boş değil. İki kere sembol yarışında erkekleri eledi. Dokunulmazlık yarışında yeni stil oynanan bir oyunda takımın 10-2'lik yenilgisinde ikiden biri alan kişidir kendisi. Eski elenen yarışmacılar hakkında fikrim yok. İzlemedim yeni ve geç düştüm programa. İzlediğimi anlamam güç olmadı. Çekirdek çitleyip ayakları uzatan idealist ev kadını oldum ben de. Eğer ip inceldiyse kopsun diyoruz.

Bu akşam (salı akşamı) yeni bölümde eleme var. Sabırsızlıkla bekliyorum :(

YORUMLAR

14 Nisan 2021, 11.15

ramazanın ilk dayağı hangi güzide anadolu şehrimizde gerçekleşir diye sorsan cevap hazırdı

- çorum
14 Nisan 2021, 18.35

Hesaplamalarım doğruysa tam gece yarısı çarpılcan
14 Nisan 2021, 18.37
Merabaa, adım ge me se ne ne, 17 yaşındayım, ayküm 143. koşarken sakız çiğneyebiliyor ve hahaha diye gülebiliyorum, çok yenetekli ve akıllıyım. bişi izlerken, parmaklarımı sayıyom, sağ ayağımı bi yere çarparsam, solu da özellikle çarpıyom aynı zamanda balık kraker yiyebiliyom ve dökülen kırıkları, üstümden elimle süpürüp, ağzıma atıyom. 

popüler şeyleri sevmiyom, izlemiyom, izleyenleri de aşağılamaya bayılıyom. ama şu an bunun için 2 kişi yeterli değil, daha çok kişi olması lazım. kimse gelmezse yorumlara, ikinizi daha sonra aşaaalıcam.
--------------------------------------------------
cafo'ya özel: keyifler iyi, senin nasıl?
--------------------------------------------------
Buradan'da araf yazısına atlayacağım. Sevişme, cerahat filan gibi bir şeyler ilişti gözüme. muzur neşriyat kontrolü yapıcam.
14 Nisan 2021, 19.05

Program başlamadan yazdım gönderdim program başlayınca yazının kendi kendisini imha etmesini umdum o derece... Burnu parçalı kırıldı, benim KnightRider hastanelik olmuş. Maalesef maaşallah dediğim çok yaşamıyor, yanan çakmak yanmıyor, kırılmaz dediğim kırılıveriyor. Bu durum beni de çok üzüyor. Gmsnn, maaşallah diyeyim mi sana? smile Resmi
14 Nisan 2021, 19.13

Var öyle, tutarlı tutarsız, çok. İlham dolduğu anları yazıyorlar, bir şey deme incinirler. Bu arada Cafo'yu boşver
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın