gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Survivor-devam

12 Mayıs 2021, 04.57
A- A+

Mavi takıma deli oldum. Son elemede dönen olaylar sinir etti. Baktıkça detaylar çoğalıyor dediğim olay burada da gerçekleşti. Kişileri ve yaptıklarını tekrar ve son kez değerlendireyim. Neye kızdığımı sonda anlatacağım, samimiyet adı altında eşi benzeri az bulunur sahtekarlıktan bahsedeceğim. Karıldıktan sonra yeni takımlar:

Kırmızı takım ve üyeleri
Aleyna k - dayanıklı ve kurnaz
Aleyna ç - takımın yeni piyangosu
Batuhan - genç ve atik
İsmail - güçlü 
Berkay - çok akıllı ve hızlı

Mavi takım ve üyeleri
Merve - kazadan sonra eski konsantresine yeniden ulaşmak üzere
Ayşe - güçlü
Dora - eh
Steven - hızlı
Poyraz - sakatlıktan sonra sabit başarısızlık

Mavi takımda bu hafta elenen isim Sergen oldu. Batuhan takımındaki zayıf halkayı korumak için kendini feda etti. Stratejisi takımındaki bütünlüğü korumak içindi. Bir strateji uyguladı bunun üzerine aynı hafta aynı stratejiyi mavi takım da uyguladı. Son haftalarda sms birincisi çıkan Poyraz takımına beni yazın dedi. Amaç ne Poyraz? Takımını korumak mı yoksa takımını kullanarak Batuhan ile yarışmak mı? Sms birincisi çıkan Poyraz amacına ulaştı. Batuhan'ı yendi ancak elenen isim kendi takımından Sergen oldu. Konseyde amacını açıklayamadı, yanıldığını yeni anladı o da sözde. Hayır kaşınmasa bu hafta gitmesi gereken isim zaten Dora olurdu. Huzursuz, Sergen'den birkaç tık başarısız Dora. Lafa gelince Poyraz'dan Batuhan samimiyetsiz, Batuhan şöyle böyle lafları. Kariyerine laf edip bel altı vurmalar. Poyraz hayranları mavi takımın kaderiyle oynuyorlar. Poyraz başarısız ve aklını egosuna kullanıyor. Artık bunu görmeliler ve hakeden isimleri desteklemeliler.

Yeni bölüm fragmanında Ayşe, eski takım arkadaşı Berkay için neler dedi yahu Poyraz hayranları sadece dışarıda değil içerde de varmış. Ayşe kızım şuursuz musun, Berkay artık kırmızı takımda ve takım ruhu adına elbette elemede size karşı güçlü ismi aday çıkartacak ki takımı darbe almasın. Konseyde Merve neler diyordu hatırlamıyor musun, Sergen ile ben biz artık mavi takım olduk ve rekabet ruhu damarlarımda geziyor. Berkay'ın davranışı da gayet doğal.

Bu kadar. Umarım anlatırken mantık hatası yapmamışımdır. Anlat geç ile pek az düzenledikten sonra onaya yolluyorum. Finalde yarışmayı kazanmayı hakeden isimleri de yazayım kadınlardan Merve ya da Ayşe,erkeklerden İsmail. Oyuna göre isimler değişebilir. Güç oyunu değil de hız oyunu olursa hızlı isimlerden biri kazanır.


YORUMLAR


Henüz yorum yapılmamış :( Yazık ama blog sahibi senin yorumunu bekliyor olabilir

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın